Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktions/køkkenchef til Kuyashii koncernen

Kuyashii søger en særdeles proaktiv produktionschef til Kuyashii koncernen
Erfaring indenfor fødevarebranchen er naturligvis en nødvendighed, da vores koncern har 2 fødevarekæder samt salg til detailmarkedet. Stillingen kræver at du har eller har haft et bredt kendskab til faget, enten som uddannet kok eller indenfor anden tung udvikling og produktion i anden fødevarevirksomhed, på den ene eller anden måde. Så hvis du har erfaring fra andre konceptforretninger eller produktioner eller har erfaring som en særdeles dygtig kok / køkken leder/produktionschef som har mod på at skabe resultater i et nyt miljø skal du endelig læse videre. 

OM STILLINGEN
Har du evnen og lysten til, at arbejde i en organisation der er i en rivende udvikling og stor ekspansion? Hvis du kan sige ja til det, skal du også kunne sige ja til, at du er proaktiv og trives i og under en iværksætterånd. Hvor der er udvikling, er der også forandringer. Derfor ser vi det yderst vigtigt, at du trives i forandringsprocesser og vil være med til at skabe holdbare løsninger for koncernen. Nogle er længerevarende og andre er pludselige. I en virksomhed hvor vi konstant eksperimentere med nye tiltag, projekter, åbning af nye forretninger samt koncepter etc. vil der være en dynamisk atmosfære. Derfor har vi brug for en produktion og koncern køkkenchef der kan navigere i travlhed og skabe dynamik og forandring der skal omsættes til stabilitet og øget spiseoplevelser for vores gæster igennem interne og eksterne kanaler.

Du vil fungere som produktions og koncernens køkkenchef, med ansvar for personalet og omkring 100 opskrifter i hele produktionen samt stå overordnet for indkøb og lagerstyring. Koncernen har 250 ansatte fordelt på 12 forretninger og en produktion som er den du vil arbejde i med placering i Nørresundby. Du vil i det daglige sørger for at ansætte de rigtige folk under dig i forskellige områder på produktionen og sørger for at alle ansatte i produktionen arbejder effektivt og kontrolleret for at kunne levere et så godt produkt som overhovedet muligt til koncernens gæster.

Du vil være ansvarlig for at produkterne som bliver sendt ud i afdelingerne og solgt ud fra produktionen, er af en så høj kvalitet som muligt og har et ekstremt fokus på at holde omkostningerne nede og produktiviteten høj. Du vil referere til den øverste ledelse som også er den du ville skulle indgå i tæt samarbejde med omkring hvad der fungerer og ikke fungerer.

OM ANSØGEREN
Som person er du imødekommende, omgængelig og et forbillede for det øvrige personale. Vi kan tilbyde en innovativ arbejdsplads, med kvalitet i højsædet. Hertil finder vi det vigtigt at du besidder nedenstående punkter:

  • Du er ekstremt proaktiv og har en stærk vindermentalitet.
  • Du har stor interesse for mad og nyder alle facetter indenfor gastronomi.
  • Du kan lide at skabe nye retter og smage og har en bred forståelse indenfor mad, snacks og drikkevare.
  • Du kan skabe nye retter og ved hvad der fungere sammen og smager godt.
  • Du kan holde hovedet koldt og tåle kritik og tager konstruktiv kritik som en motiverende udfordring.
  • Du ønsker at skabe og se resultater af dit arbejde i form af glade medarbejdere og gode produkter.
  • Du har forstand på emballering og kan se mulighederne i at optimere pakningerne for at kunne optimere produkterne og omkostningerne der er forbundet med dette.
  • Du kan arbejde under forandringer og pludselig opstående udfordringer.
  • Du motiveres af stor produktion og kan se muligheder og løsninger i at optimere disse.
  • Du kan skabe nye rammer og implementere dem i produktionen så de er holdbare og ser de bliver brugt.
  • Du har gåpåmod og er god til at håndtere mange bolde i luften og er god til at bevare roen i stressede situationer hvor dette end måtte opstå.
  • Du kan håndtere flere teams af gangen og kan sørger for om nødvendigt at de arbejder på forskellige tidspunkter af døgnet i flere hold
  • Du kan oplære og motivere elever som tager en kokke uddannelse som også ville skulle indgå i teamet.
  • Du går forrest for at sikre dig at tingene bliver gjort rigtigt og kan herefter overdrage det til dine ansatte.
  • Du har lyst til at forbedre produkterne og ser udfordringen som motiverende.
  • Du kan skabe en god stemning og et godt miljø hos dine medarbejder og motivere dem på en god og effektiv måde ved at gå forrest som i sidste ende resultere i en god oplevelse for koncernens gæster og en stærk teamspirit i dit køkkenteam.
  • Du går op i detaljen og sørger for at tingene fungerer når du lære fra dig.
  • Du møder veloplagt og velsoigneret og fremstår generelt meget professionel overfor dit personale såvel som over for koncernen.
  • Du har en uddannelse inden for fødevarebranchen eller bygget erfaring og uddannelse på i et givent omfang andet steds fra.
  • Du er fagligt og teknisk meget erfaren indenfor branchen.
  • Du er fleksibel og kan træde til hvis det er nødvendigt.
  • Du er tilgængelig i det omfang det kræves også om aftenen hvis dette af og til skulle være nødvendigt.
  • Du kan løse opgaver på egen hånd 
  • Du kan formulere dig på engelsk eller andre sprog og indgå i et internationalt team.
  • Du har gode planlægnings- og kommunikationsegenskaber 
  • Du har flydende sprogfærdigheder på dansk (Gode engelskkundskaber er en fordel)
  • Du ville skulle arbejde i vores storkøkken i Nørresundby, Nordjylland.

 

  • Arbejdstid: 37 timer pr. uge og vil fortrinsvis være i hverdagene samt i dagstimerne
    Løn: Efter kvalifikationer
    Tiltrædelse: 1/5 -2018
  • Hvis disse punkter er nogle du kan identificere dig med, skal du sende et CV og ansøgning til: mh@kuyashii.dk og skrive "CPO Kuyashii " i emnefeltet. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her