Produktionskøkkenet på det nye OUH søger kokke, ernæringsassistenter eller medarbejdere med anden kostfaglig baggrund

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kan du lide at have forskellige arbejdsopgaver og være en del af et helt nybygget køkken som skal bygges op, hvor humøret og samarbejdet vægtes højt, og du får indflydelse på egen arbejdsdag?

Vi er netop flyttet ind i et nyt moderne køkken, som skaber rammerne for vores arbejde. Vi er en livlig organisation, hvor vi hele tiden udvikler os og har fart over feltet.  

Har du stor passion for tilberedning af mad, er du serviceminded og mødestabil, så har vi jobbet til dig.

Køkkensektionen består af funktionsområderne produktion, distribution og spiseområderne, med ca. 160 medarbejdere, bestående af ernæringsassistenter, kokke, bagere, slagtere, økonomaer, prof. Bachelorer og serviceassistenter samt en administrativ gruppe. På det nye OUH vil du blive en del af en medarbejdertrup på ca. 120 medarbejdere.

Vi laver dagligt mad til ca. 1300 patienter fordelt på OUH, Svendborg og Nyborg. Derudover er vi leverandør til Spiseområderne, så vi har travlt, og arbejder med store portioner.

Du bliver en del af et dynamisk team, som skal være med til at sætte rammerne for den nye dagligdag i produktionskøkkenet.  Vi producerer vores mad fra bunden, har sølvmærket i økologi og har en bæredygtig profil hvor vi bla. arbejder med madspild.

Vi går ikke bare op i et godt arbejdsmiljø, vi udfører det i praksis og har lige vundet OUH´s arbejdsmiljøpris.

Hospitalskøkkenet er en af flere sektioner i Logistikafdelingen. Vi har et bredt samarbejde med de kliniske sengeafdelinger samt vores andre områder i Logistikafdelingen. Du kan se mere om køkkenet og Logistikafdelingen her. Vi arbejder hver dag ud fra visionen om Patienten først.

Vi søger snarest muligt eller senest 1. januar 2023:

Ernæringsassistent på 37 timer, eller mindre hvis det ønskes

Stillingerne er organisatorisk placeret i Køkkensektionen med reference til driftsleder for produktionen

Ernæringsassistentens opgaver:  

  • Lave mad fra bunden af økologiske råvarer
  • Kendskab til kostformer og diæter
  • Medansvarlig for at kvalitetssikre vores produktioner og sikre at egenkontrol overholdes
  • Deltage i udvikling af vores produkter 
  • Diverse rengøringsopgaver
  • Indgå i det tværfaglige samarbejde og deltage aktivt på de planlagte informationsmøder og målstyringsmøder

Arbejdstiderne vil være fordelt fra kl. 05 til kl. 18. Der er weekendarbejde hver 3. weekend og et antal helligdage. Det er derfor nødvendigt at have en fleksibel tilgang til de skiftende arbejdstider.

Vi ser gerne, at du:  

  • Har en kostfaglig uddannelse
  • Kan arbejde selvstændigt, og indgå i et positivt samarbejde med kollegaer
  • Har en anderkendende tilgang ift. kommunikation og adfærd  
  • Kendskab til IT på brugerniveau
  • Forstår, læser og skriver dansk

Vi tilbyder:  

  • En fast stilling på 37 eller mindre
  • Et nyt moderne køkken med nyeste teknologi og produktionsmetoder
  • En arbejdsplads der inden for de givne rammer, arbejder for at give vores patienter den bedst mulige madoplevelse med fokus på patienten først
  • En arbejdsplads hvor vi har holdninger til maden, laver den fra bunden af fortrinsvis økologiske råvarer og tænker bæredygtighed ind i produktionen
  • En arbejdsplads, hvor vi arbejder fokuseret på at have et godt arbejdsmiljø, som er uformelt - men også seriøst
  • Du bliver en del af noget større – et stærkt fagligt miljø, hvor vi gør hinanden bedre
  • Oplæring i forhold til opgaven
  • En arbejdsplads som hele tiden er i udvikling

 

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst

Yderligere oplysninger:

 

Adresse på det nye køkken er: Servicevej 95 nr. 13, 5260 Odense SØ

Du er velkommen til at høre mere om stillingen ved henvendelse til driftsleder Hanne Nygaard på mail: hanne.stage.nygaard@rsyd.dk

 

Ansøgningsfrist:

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt, dog senest d. 25. november

Ansøgning skal ske elektronisk via nedenstående link til HR Manager.

?

?

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Produktionskøkkenet på det nye OUH søger kokke, ernæringsassistenter eller medarbejdere med anden kostfaglig baggrund

Kan du lide at have forskellige arbejdsopgaver og være en del af et helt nybygget køkken som skal bygges op, hvor humøret og samarbejdet vægtes højt, og du får indflydelse på egen arbejdsdag?

Vi er netop flyttet ind i et nyt moderne køkken, som skaber rammerne for vores arbejde. Vi er en livlig organisation, hvor vi hele tiden udvikler os og har fart over feltet.  

Har du stor passion for tilberedning af mad, er du serviceminded og mødestabil, så har vi jobbet til dig.

Køkkensektionen består af funktionsområderne produktion, distribution og spiseområderne, med ca. 160 medarbejdere, bestående af ernæringsassistenter, kokke, bagere, slagtere, økonomaer, prof. Bachelorer og serviceassistenter samt en administrativ gruppe. På det nye OUH vil du blive en del af en medarbejdertrup på ca. 120 medarbejdere.

Vi laver dagligt mad til ca. 1300 patienter fordelt på OUH, Svendborg og Nyborg. Derudover er vi leverandør til Spiseområderne, så vi har travlt, og arbejder med store portioner.

Du bliver en del af et dynamisk team, som skal være med til at sætte rammerne for den nye dagligdag i produktionskøkkenet.  Vi producerer vores mad fra bunden, har sølvmærket i økologi og har en bæredygtig profil hvor vi bla. arbejder med madspild.

Vi går ikke bare op i et godt arbejdsmiljø, vi udfører det i praksis og har lige vundet OUH´s arbejdsmiljøpris.

Hospitalskøkkenet er en af flere sektioner i Logistikafdelingen. Vi har et bredt samarbejde med de kliniske sengeafdelinger samt vores andre områder i Logistikafdelingen. Du kan se mere om køkkenet og Logistikafdelingen her. Vi arbejder hver dag ud fra visionen om Patienten først.

Vi søger snarest muligt eller senest 1. januar 2023:

Ernæringsassistent på 37 timer, eller mindre hvis det ønskes

Stillingerne er organisatorisk placeret i Køkkensektionen med reference til driftsleder for produktionen

Ernæringsassistentens opgaver:  

  • Lave mad fra bunden af økologiske råvarer
  • Kendskab til kostformer og diæter
  • Medansvarlig for at kvalitetssikre vores produktioner og sikre at egenkontrol overholdes
  • Deltage i udvikling af vores produkter 
  • Diverse rengøringsopgaver
  • Indgå i det tværfaglige samarbejde og deltage aktivt på de planlagte informationsmøder og målstyringsmøder

Arbejdstiderne vil være fordelt fra kl. 05 til kl. 18. Der er weekendarbejde hver 3. weekend og et antal helligdage. Det er derfor nødvendigt at have en fleksibel tilgang til de skiftende arbejdstider.

Vi ser gerne, at du:  

  • Har en kostfaglig uddannelse
  • Kan arbejde selvstændigt, og indgå i et positivt samarbejde med kollegaer
  • Har en anderkendende tilgang ift. kommunikation og adfærd  
  • Kendskab til IT på brugerniveau
  • Forstår, læser og skriver dansk

Vi tilbyder:  

  • En fast stilling på 37 eller mindre
  • Et nyt moderne køkken med nyeste teknologi og produktionsmetoder
  • En arbejdsplads der inden for de givne rammer, arbejder for at give vores patienter den bedst mulige madoplevelse med fokus på patienten først
  • En arbejdsplads hvor vi har holdninger til maden, laver den fra bunden af fortrinsvis økologiske råvarer og tænker bæredygtighed ind i produktionen
  • En arbejdsplads, hvor vi arbejder fokuseret på at have et godt arbejdsmiljø, som er uformelt - men også seriøst
  • Du bliver en del af noget større – et stærkt fagligt miljø, hvor vi gør hinanden bedre
  • Oplæring i forhold til opgaven
  • En arbejdsplads som hele tiden er i udvikling

 

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst

Yderligere oplysninger:

 

Adresse på det nye køkken er: Servicevej 95 nr. 13, 5260 Odense SØ

Du er velkommen til at høre mere om stillingen ved henvendelse til driftsleder Hanne Nygaard på mail: hanne.stage.nygaard@rsyd.dk

 

Ansøgningsfrist:

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt, dog senest d. 25. november

Ansøgning skal ske elektronisk via nedenstående link til HR Manager.

?

?

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.