Produktionsleder

Er du vores nye Produktionsleder?

Vores afdeling i Kolding er inde i en positiv udvikling, og vi søger derfor en produktionsleder, som får medansvaret for den daglige drift og ledelsesansvar for ca. 80 produktionsmedarbejdere. Du vil komme til at arbejde med udvikling af den daglige drift samt kontinuerligt at optimere processerne samt udvikle produktiviteten og medarbejderne i samarbejde med den øvrige produktionsledelse og Afdelingschefen. Derudover står Produktionslederen for planlægning og kvalitetskontrol samt fastsætte og sikre efterlevelse af relevante KPI’er.

Arbejdsopgaver

 • Ledelsesansvar, herunder ansættelser og afskedigelser
 • Planlægning af arbejdsprocesser, ressourceallokering, mv.
 • Sikre et højt niveau og stabilitet i levering, kvalitet og sikkerhed
 • Procesoptimering og videreudvikle arbejdet med løbende forbedringer
 • Definere og følge op på KPI’er samt sikre opfølgning på diverse produktionstal
 • Fokus på effektivitet samt sikre, at ressourcerne udnyttes optimalt

Vi forventer

Du har erfaring med drift af produktionsanlæg og ledelse fra procesindustri med høje krav til leveringssikkerhed, kvalitet og service. Du skaber resultater gennem andre og trives i en hverdag, hvor mange opgaver haster og er vigtige. Det er et krav, at du har dokumenteret erfaring med produktionsledelse og -optimering. Vi forventer at du:

 • Er målrettet og resultatorienteret
 • Er struktureret og dygtig til at planlægge og organisere
 • Er sympatisk og har respekt for andre mennesker
 • Er en dygtig og handlekraftig leder med stor personlig gennemslagskraft
 • Er kvalitetsbevidst og kundeorienteret
 • Har arbejdet med effektiviseringer

Vi tilbyder

En selvstændig og afvekslende hverdag i en dynamisk og innovativ virksomhed. Som medarbejder i DFD kommer du til at færdes i et rart og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og kompetente kollegaer, hvor der lægges stor vægt på inddragelse og medindflydelse. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke samt faglig og personlig udvikling.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Jan Høybye på tlf. nr. 20 69 26 66

Sådan søger du

Send ansøgning, CV, karakterbevis og eventuelt andet relevant materiale via vores onlineformular ved at klikke på knappen "Søg Stilling" nedenfor.

DFD er en af Danmarks største servicevirksomheder inden for vask og udlejning af tekstiler. Med 14 afdelinger fordelt i hele Danmark er DFD en landsdækkende virksomhed med ca. 1400 medarbejdere. DFD er en familieejet virksomhed med solide kerneværdier, der positivt afspejler sig i vores kultur og adfærd. Kulturen er præget af frihed under ansvar samt en gensidig respekt for hinanden. Gennem årene har virksomheden gennemgået en positiv udvikling med stor vækst.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.