Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsleder

Vi søger en motiverende, resultat- og udviklingsorienteret leder, der med dygtig mandskabshåndtering, ansvarsfølelse overfor kunderne og entusiasme overfor opgaverne kan gennemføre driften og udvikle fabrikken.

Om jobbet
Som produktionsleder er det dit ansvar at drive forandring og sikre fremdriften, gennem løbende optimering og trimning af produktionen, samt tilpasning og udvidelse af kapaciteten ved vækst. Du bliver en del af en organisation, der er nytænkende samt eksperimenterende med nye metoder, materialer og løsninger til deres kunder. Du har en stor berøringsflade i organisationen, hvor du er tæt på den daglige produktion for at sikre at den daglige store variation i opgavetyper og varierende ordrestørrelser håndteres optimalt. Mens produktionsstatus og leveringssituation koordineres løbende i tæt kontakt med kontoret. Dette giver dig indsigt, og sammen med dit erfarne team findes veje til optimering af produktionen. Grundet de mange nye og varierende opgaver, vil du få brug for dagligt at træffe mange beslutninger.

Du får overordnet ansvar for produktionen og varetager blandt andet følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

  • Daglig finplanlægning og kapacitetsudnyttelse
  • Løbende opfølgning på produktionsflowet
  • Bemandingsplanlægning og udvikling af kompetencer
  • Udarbejdelse og løbende vedligeholdelse af handleplaner, sikkerhedsinstrukser og arbejdsbeskrivelser
  • Kundekontakt ved afklaring af produktionsspecifikke forhold
  • Mødeaktivitet herunder driftsopfølgning, sikkerhedsmøder og ledermøder
  • Diverse udviklingsprojekter

Du forventes selvstændigt at finde de afgørende værktøjer, lave den rette prioritering og eksekvere dine planer. Du har stærke kommunikative evner, hvor du formår at formidle en tydelig rød tråd til dit team. Du skal forvente et job, hvor du er til stede på produktionsgulvet 60-70 % af din arbejdstid. Her sikrer du, med stor energi og evne til at motivere, fremdrift og udvikling på gulvet. Du får ledelsen af pt. 12 medarbejdere, der ved nuværende kapacitet arbejder på daghold. Virksomheden er i vækst, og derfor er det sandsynligt, at der senere skal opbygges andre skift. Du vil indgå i ledergruppen med reference til virksomhedens to ejere.

Om dig
Du har solid erfaring med produktionsledelse, såvel driftsmæssigt som personalemæssigt. Du har en stærk motiverende personlighed, som viser stor energi og engagement. Du har arbejdet med produktionsledelse, der er kendetegnet ved stor variation fra ordre til ordre såvel opgavemæssigt som mængdemæssigt. Du skal have erfaring med finplanlægning og kunne holde overblikket, når det går stærkt, og du på samme tid skal have udnyttet kapaciteten optimalt. Det er ikke et krav, at du har indsigt i overfladebehandling, men det er en fordel. Du er en habil bruger af Officepakken.

For at matche virksomhedens værdier skal du have en proaktiv tilgang og brænde for forbedringer. Det er vigtigt, at du, som leder, er tydelig, empatisk, synlig på produktionsgulvet og ikke er bange for at gå tæt på dine medarbejdere. At du har et naturligt drive, god indsigt i mennesker og udøver ledelse, der motiverer, udvikler og fastholder.

Colour Compagniet tilbyder overfladebehandlinger på træ, plast, metal m.m. på både plane emner og 3D. Overfladebehandlingerne dækker syrehærdende lak, UV-lak, vandbaseret lak, bejse, olie m.m. Det er virksomhedens vision at være den bedst kvalificerede og foretrukne virksomhed indenfor sit område. Se mere på www.colourcompagniet.dk

Send din ansøgning og CV til PRO&CO allerede i dag via knappen "Søg stillingen".

Ansøgningerne behandles løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.