Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsleder - med lyst og evne til at yde faglig ledelse af et værksted under forandring

Banedanmark er inde i en rivende udvikling. Jernbanen skal bringes i topform til fremtiden. I sektionen Værksted & Lager udfører vi reparationer og vedligehold af Banedanmarks store maskiner (yellow fleet), som bruges til vedligeholdelse af jernbanen. Vi har derfor brug for en dygtig produktionsleder til at styrke værkstedet på maskinstationen i Roskilde. Vores værkstedsfaciliteter ligger i Roskilde og Fredericia og består af godt 30 personer, hvoraf 3 er mellemledere.

Er du en praktisk orienteret leder, som brænder for at få et team til at fungere, og kunne du tænke dig at være med til at føre os godt igennem certificeringen af vores værksteder så læs videre her

Som produktionsleder på værkstedet i Roskilde bliver du en del af vores team på 25 håndværkere. Derudover har vi et mindre værkstedsteam i Fredericia, som består af 4 håndværkere samt en produktionsleder.

Du skal, som produktionsleder, sikre den faglige kvalitet i den daglige drift på værkstedet i Roskilde. Ny EU-lovgivning stiller store krav til driften af vores værksteder herunder bl.a. ECM certificering, og du skal således sikre, at arbejdet bliver udført i overensstemmelse med kravene. Dette arbejde udføres samtidig med, at du håndterer forandringsledelse forbundet med den løbende outsourcing af vedligeholdelsesopgaverne på jernbanen, da det kommer til at have indflydelse på værkstedet.

Du får det faglige ansvar

Din dagligdag vil primært bestå af overordnet styring af produktionen, herunder løbende kapacitetsplanlægning og overholdelse af de fastlagte produktionsmål. Vi forventer, at du har øje for, og magter, at gennemføre løbende forbedringer af processer og resultater.

Arbejdsmiljø – herunder sikkerhed, er højt prioriteret i Banedanmark, og det bliver derfor et vigtigt arbejdsområde for dig. Et andet fokusområde vil være overholdelse af kvalitetsmål samt at du, i samarbejde med teamlederen, arbejder med medarbejder- og teamudvikling. Det er teamlederen, som har det overordnede ledelsesmæssige ansvar.

Du kommer til at referere til teamlederen på maskinstationen, hvor du vil opleve en høj grad af frihed under ansvar. Herunder at tage ejerskab for opgaver og komme med løsningsforslag samt assistere kollegaer med din specialistviden.

Som produktionsleder får du det faglige ansvar for håndværkerne på værksted på maskinstationen. Din rolle er at sikre den daglige drift med de ændringer, der kan forekomme samt løbende at effektivisere og udvikle produktionen under hensyntagen til, at de aftalte processer følges.

Personlige egenskaber:

 • Du er fleksibel, engageret og positiv og har robustheden til at give og tage modspil
 • Du har erfaringen til at drive forandringer i produktionen og udvikling af medarbejdere. Dette sker i tæt samarbejde med teamlederen
 • Du kan afholde produktionstavlemøder i samarbejde med teamlederen
 • Du er initiativrig og handlekraftig samt bidrager med nytænkning og gode ideer
 • Du kan og vil tage dialoger med både interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Du har en team-orienteret og synlig lederstil, og evner at kommunikere åbent og tydeligt på alle niveauer
 • Du arbejder struktureret og har overblik over dine ansvarsområder
 • Du er samarbejdsorienteret
 • Du motiveres af at få tingene til at lykkes
 • Du kan håndtere en hverdag med skiftende prioriteringer
 • Du har forståelse for processerne i en produktion samt i forhold til drift og optimering af flowet i produktionen
 • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til DS/EN ISO
Vi tilbyder:

 • En virksomhedskultur præget af åbenhed og yderst kompetente kollegaer med høj faglig stolthed
 • En dagligdag som er præget af en fri, humoristisk og uformel tone samt et travlt men godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel, høj faglighed og kvalitet
 • Arbejdstid mandag til fredag fra 07:00 til 14:24
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling herunder eksempelvis lederuddannelse
 • Et selvstændigt arbejde, hvor du får ansvar for egne opgaver, og hvor du altid har mulighed for at spørge en kollega om hjælp til at løse dem
 • Et job der kræver både viden og kunnen
 • Varierede arbejdsdage hvor der altid er spændende opgaver at kaste sig over
Herudover prioriterer vi loyalitet, gode samarbejdsevner og gensidig respekt højt.

Kvalifikationer:

Vi forventer, at du er teknisk uddannet og gerne med praktisk erfaring fra en lignende lederstilling i en produktionsvirksomhed. Din uddannelsesbaggrund kan være: Landbrugsmaskinmekaniker, lastvognsmekaniker, entreprenørmaskinmekaniker eller lignende.

Du skal have et gyldigt kategori B kørekort.

Som produktionsleder skal du desuden udføre sikkerhedsklassificeret arbejde. Det er derfor et krav, at du lever op til de helbredsmæssige krav indenfor jernbaneområdet. Dette baseres på en lægelig vurdering af hørelse, syns- og farvesans, sukkersyge, epilepsi, hjertekarsygdomme mv. Du kan søge mere information på Trafik- Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside.

Hvis du er parat til at hæve niveauet og løfte udfordringerne (individuelt som i team), så er du vores nye kollega. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

Løn

Din ansættelse vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer, Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og Dansk Jernbaneforbund. Er du tjenestemand i Banedanmark kan du efter en konkret vurdering bevare din tjenestemandsansættelse i lønramme 33.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionschef Janne Elsted på mail: jepd@bane.dk. Bemærk dog at det, pga. juleferie, først er muligt at vende tilbage på din henvendelse efter den 10. januar. Send din ansøgning samt CV hurtigst muligt, da vi løbende vurderer ansøgninger og indkalder til samtale.

For at søge stillingen skal du klikke på linket ”Søg stillingen” og følge instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.