Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsleder til CNC-bearbejdning søges til Lem Beslagfabrik

Kan du sikre output til tiden og i rette kvalitet? Kan du bidrage med teknisk sparring? Og vil du være med til at øge produktiviteten gennem tæt og synlig ledelse? Så er det måske dig, vi søger som ny produktionsleder til vores CNC-bearbejdningsafdeling.

 

 

Om jobbet
Med reference til vores ejer får du ansvaret for CNC-bearbejdningsafdelingen med ca. 10 fagligt dygtige og selvstændige medarbejdere. Du vil indgå i et tæt samarbejde med produktionslederen for pladebearbejdningen, så I sammen sikrer de bedste og mest effektive løsninger for virksomheden, kunden og medarbejderne i produktionen, som tæller godt 20 medarbejdere.   
Du vil blive en del af en mindre familievirksomhed, hvor kulturen er præget af fleksibilitet, ansvarlighed og sparring. Arbejdspladsen ligger i Lem, tæt på Ringkøbing.


Udpluk af arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne vil være af afvekslende karakter, men en arbejdsdag vil blandt andet indeholde følgerne opgaver:

  • Daglig ledelse af afdelingen
  • Grovplanlægning af det daglige produktionsflow
  • Finde optimeringsmuligheder, som sikrer en høj leveringssikkerhed
  • Sparringspartner for medarbejdere og kollega i produktionen

 

Din baggrund
Du har en baggrund som industritekniker, og du har sikkert læst videre til produktionsteknolog. Du har en god forståelse for processerne i en CNC-afdeling, et godt overblik og en naturlig autoritet. Du har sikkert allerede arbejdet som produktionsleder, hvor du gennem handlekraft og empatisk lederskab har skabt succes.

Du arbejder struktureret og motiveres af at optimere processer, sikre kvalitet og skabe overblik. Dit vigtigste aktiv er dit øje for den enkelte medarbejder og dennes kompetencer. Som menneske har du gennemslagskraft, er samarbejdsorienteret, og tager helt naturligt ansvar – både for dig selv og for andre.

Du har kendskab til Navision og arbejder naturligt med Office-pakken.

 

Lem Beslagfabrik tilbyder
For den rette kandidat er der tale om en meget spændende og attraktiv stilling i en mindre familievirksomhed, hvor der er højt til loftet og frihed til at løse opgaverne og planlægge hverdagen. Virksomheden er kendetegnet ved engagerede medarbejdere, der sikrer konstant udvikling.

Du bliver en del af en virksomhed hvor idéer bliver værdsat, og hvor tonen er god. Du vil få kompetent og faglig sparring fra dine kollegaer.
Virksomheden tilbyder en fast grundløn. Pension og sundhedsforsikring er en del af lønpakken. 

Ansøgning
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Lem Beslagfabrik A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Susanne Engkjær på tlf. +45 6163 0790. 

 

Om Lem Beslagfabrik A/S
I 1982 overtog familien Lambæk en eksisterende produktionsvirksomhed, som den lige siden har udviklet og tilpasset markedets krav.
Grundproduktet er ligesom dengang produktion af beslag til ethvert tænkeligt formål, men gennem årene er produktsortimentet udvidet til også at omfatte CNC-bearbejdning.

Fleksibilitet og grundighed gennemsyrer alt, hvad de 25 ansatte foretager sig lige fra den første kundekontakt, til idéudvikling, produktion, og levering.

Læs mere her: https://www.lem-beslagfabrik.dk
Se desuden: https://www.flytmodvest.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.