Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsleder til sporvedligehold på jernbanen

Er du en leder med fagligheden i orden, og har du mod på at lede og drive en produktionsenhed på jernbanen?  
 
Vi søger en produktionsleder til vedligeholdelsesopgaver inden for sporområdet på jernbanen i Midt- og Nordjylland.   
 
Som produktionsleder kommer du til at varetage en spændende lederfunktion for ca. 10 medarbejdere. Du får mulighed for at sætte dit faglige og personlige præg på enhedens performance og udvikling, og du vil skulle samarbejde tværfagligt med de andre produktionsledere i Nord og Midtjylland.  
 
Du får reference til en teamleder, og din arbejdsplads bliver i Herning. 
 
Du er den daglige leder i sporet såvel som på kontoret  
Som produktionsleder har du den daglige ledelse af produktionen i sporet – fagligt såvel som sikkerhedsmæssigt – og du sikrer, at opgaverne løses i overensstemmelse med de opstillede krav til tid og kvalitet inden for gældende banenormer. Du er også ansvarlig for løbende at sætte nye tiltag i gang, der skal effektivisere den daglige produktion.  
 
Herudover står du for kompetencestyringen af dit faglige team og sikrer, at dine medarbejdere har de rette kompetencer til at udføre opgaverne. Tilrettelæggelse af opgaven, instruktion af medarbejdere og tilsyn med konkrete opgaver i marken hører også til dine opgaver.  
 
Du skal løbende skabe tiltag, der motiverer, udvikler og fastholder dine medarbejdere, bl.a. ved hjælp af opfølgning på klimamålinger og kvartalsmålinger, og du skal årligt afholde medarbejderudviklingssamtaler for dine egne medarbejdere med henblik på kompetence- og personlig udvikling.  
 
Faglig stærk og ledergen  
Vi forventer, at du har en baneteknisk uddannelse inden for spor. Ligeledes forventer vi, at du har kendskab til arbejdsmiljø- og sikkerhedsregler for arbejde på jernbanen. Det vil også være en fordel, at du har erfaring med produktionsledelse, og du er vant til at gennemføre daglige operative beslutninger.  
 
Du trives med ledelse og evner at lede og motivere medarbejdere. Du vil skulle gennemføre Banedanmarks lederuddannelse, som bygger på Banedanmarks ledelsesgrundlag.  
 
Du ser forandringer som en naturlig del af hverdagen i en dynamisk virksomhed. Du er en resultatorienteret og selvstændig person med en god gennemslagskraft. Du bidrager med initiativer og tiltag i dagligdagen, og du kan motivere og skabe resultater gennem andre – også i pressede situationer.  
 
Som produktionsleder skal du desuden udføre sikkerhedsklassificeret arbejde og derfor opfylde helbredskravene på jernbaneområdet. Det betyder, at du skal opfylde visse helbredskrav, og der vil blive lavet en lægelig vurdering af hørelse, synssans, farvesans, sukkersyge, epilepsi, hjertekarsygdomme mv. Hvis du vil vide mere om kravene, kan du læse mere på Trafik- Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside.  
 
Løn  
Din ansættelse vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer, Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og Dansk Jernbaneforbund. Er du tjenestemand kan du efter en konkret vurdering bevare din tjenestemandsansættelse.  
 
Ansøgning og kontakt  
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt teamleder Per Høgh eller sektionschef Brian Klastrup. Ellers så send os gerne din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.  
 
For at søge stillingen klikker du på ”Søg stillingen” og følger instruktionerne. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her