Gem job

Produktionsleder WoodCon Region Midtjylland

Kan du tage styringen på WoodCons daglige drift og sikre en stærk og konkurrencedygtig spærproduktion? Til fabrikken i Bryrup søger vi dig, som er en erfaren og faglig stærk produktionsleder.

Førende spærproducent i rivende udvikling

WoodCon A/S er i rivende udvikling og søger derfor nu en produktionsleder, der kan sikre, at WoodCon fortsat leverer til tiden og i den rigtige kvalitet. WoodCon er en af Danmarks største spærproducenter og har siden 2011 løst projekter i alle størrelser – fra den lille tilbygning over parcelhuse og industribygninger til store stald- og butiksbyggerier.

Som produktionsleder bliver det din vigtigste opgave at gå forrest som en ansvarsbevidst, synlig og nærværende leder, der formår at motivere teamet på 25-30 produktionsmedarbejdere så teamet og produktionen kører optimalt.

Læs meget mere om stillingen ved at klikke her.

Sådan ansøger du

Tryk på dette link eller den grønne knap nedenfor, hvis du vil vide mere eller søge denne stilling.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.