Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsmedarbejder

- til dag-, aften- og nathold
 
Pharma Nord, Vojens

Pharma Nords fremgang fortsætter, og vi søger derfor flere dygtige medarbejdere til fremstilling af lægemidler og kosttilskud af høj kvalitet.

Arbejdsopgaver
Vi søger produktionsmedarbejdere til vores kapsel- og tabletproduktion, pakkeri samt til kvalitetssikring af produkterne. Som produktionsmedarbejder skal man være opmærksom på de krav om kvalitet og hygiejne, der er påkrævet i en medicinalvirksomhed.

Vi fremstiller vores produkter efter GMP-reglerne (Good Manufacturing Practice). Det betyder, at vores produkter gennemgår omfattende produktionsprocesser, der skal sikre, at vores kosttilskud og lægemidler fremstilles efter ensartede og høje kvalitetstnormer.

Du kommer i denne forbindelse til at arbejde med:
Fremstilling samt grundig gennemgang og kvalitetssikring af kapsler og tabletter.
Pakning af kapsler og tabletter til færdigvarer.
Overvågning, kontrol og sikring af, at produkterne lever op til vores høje kvalitetskrav.
Procesoptimering samt rapportering af det gennemførte arbejde.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du taler og skriver flydende dansk, da procedurerne og produktionsrapporteringen foregår på dansk. Det er en fordel, hvis du kan engelsk.

Det er også en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med GMP- og fødevareproduktion og har en solid viden inden for kosttilskud og lægemidler.

Desuden ser vi gerne, at du arbejder grundigt, omhyggeligt og er særdeles kvalitetsbevidst, idet jobbet forudsætter, at man konstant er årvågen og holder øje med, at produktionen kører efter gældende regler.

Vi tilbyder
En spændende stilling i en dynamisk og voksende virksomhed, hvor du har mulighed for at præge din egen hverdag.

Faglig såvel som personlig udvikling – du kommer til at have en vigtig rolle i forbindelse med Pharma Nords brand, idet du skal være med til at opretholde og sikre, at vores produkter fortsat lever op til deres kendte kvalitetsstandarder.

Grundig oplæring og undervisning i produktionen af lægemidler og kosttilskud.

En virksomhedskultur, hvor der er fokus på sundhed, velvære og god livskvalitet – både for vores kunder og vores medarbejdere.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning samt CV sendes per brev senest d. 6. marts 2018 til Pharma Nord, Tinglykke 4-6, 6500 Vojens. Mærk ansøgningen ”Produktionsmedarbejder”.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakt Janne Weggersleff, tlf. 7585 7400

Ønsker du at vide mere?
Hvis du ønsker at vide mere om medicinalproduktion, inden du søger stillingen, anbefaler vi, at du læser lidt om GMP-reglerne her.

Vi opfordrer dig også til at se vores video, der viser, hvordan produktionen foregår i en medicinalvirksomhed. Se videoen her.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lager & Produktionsmedarbejdere søges til Vejen

Hytech Personnel A/S DK

Vejen
Lager Produktionsmedarbejdere søges til Vejen Hytech A S søger for kunde friske kandidater, der er fleksible og klar på at tage fat. Der er tale om længerevarende vikariater med henblik på fastansættelse. Vores kunde er en veletableret leverandør ti...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:5. november 2018

Lager & Produktionsmedarbejdere søges til Esbjerg

Hytech Personnel A/S DK

Esbjerg
Lager Produktionsmedarbejdere søges til Esbjerg Hytech A S søger for kunde friske kandidater, der er fleksible og klar på at tage fat. Der er tale om længerevarende vikariater med henblik på fastansættelse. Vores kunde er en veletableret leverandør ...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:5. november 2018