Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsmedarbejder

Jobprofil

Det er vigtigt, du har indgående kendskab til produktion af polstermøbler, enten som ufaglært polster, syerske, skumskærer etc. eller som faglært. Vi er en ordreproducerende virksomhed og det er vigtigt, at du prioriterer kvalitet og leveringstid højt, samtidig med at du kan få noget for hånden. Du vil få en grundig oplæring i vores produktionsprocesser og produkter.

Kvalifikationer

Du har arbejdet med produktion af polstermøbler eller lignende i flere år. Du kan arbejde selvstændigt og brænder for at producere design møbler sammen med gode kollegaer.

Du har flair for detaljer og ser en ære i at producere et godt håndværk sammen med dine nye kollegaer.

Vi tilbyder

Mulighed for at blive en del af et godt medarbejderteam i en succesfuld virksomhed, som gennem de sidste år har skabt nye sikre arbejdspladser, løbende vækst og positive resultater for hhv. medarbejdere og for virksomheden.

Er du interesseret

Så send din ansøgning til Stouby Furniture A/S, Haremarksvej 7, 8723 Løsning.

Spørgsmål til ovennævnte stilling kan rettes til:
Produktionschef Anders Jensen på tlf. 24 46 52 77 eller Carsten Mortensen 27 80 29 18 - mail: stouby@stouby.com

Furniture since 1902
Stouby Furniture A/S blev grundlagt i 1902 og har produceret polstermøbler siden da. Vi har gennem de seneste år foretaget flere virksomhedsopkøb og forventer yderligere vækst de kommende år. Virksomheden er ejerledet og har en sund og stærk økonomi.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her