Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

produktionsmedarbejder

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329831089Phoenix-4bf6255912018-06-13T00:00:00produktionsmedarbejder
 • Kan du arbejde selvstændigt?
 • Arbejder du struktureret?
 • Er du omhyggelig og præcis i dit arbejde?    

Vi er et lille produktionsteam, som arbejder tæt sammen om at forvandle kundens ønsker til flotte specialløsninger i glas. Vores virksomhed er i fremdrift, og vi har travlt med at klare den store efterspørgsel. Vi udvider derfor vores produktionsareal, og har behov for en ny produktionsmedarbejder.

Som vores nye produktionsmedarbejder kommer du efter endt oplæring, og med den erfaring du tilegner dig til at være vores ”specialist” i hærdning af glas. Du kommer til at betjene vores hærdeovn samt pakke og klargøre glasset til forsendelse til kunden. Opgaverne vil variere, da vi ikke laver serieproduktioner.

Dine opgaver som vores ”specialist”:

 • Betjening af hærdeovnen, herunder tilrette programmer og programmere hærdeovnen.
 • Kontrollere og dokumentere hærdningen af glasset.
 • Klargøre og pakke glasset til forsendelse.
 • Løse forskellige ad hoc opgaver i produktionen sammen med kollegerne.

Selvom vi er et lille team, der hjælper hinanden, er det vigtigt, at du efter endt oplæring selvstændigt kan løse opgaverne med hærdning og pakning af glasset. Vi giver dig gerne kurser løbende for at dygtiggøre dig.

Dine kvalifikationer:

 • Din uddannelse er ikke afgørende, men det er din evne til at lære og arbejde selvstændigt.
 • Du skal kunne arbejde struktureret, og kunne planlægge dine opgaver.
 • Du er kvalitetsbevidst, og har forståelse for vigtigheden af dokumentation af arbejdet.
 • En fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med programmering af maskiner.

Stillingen er på fuldtid, og arbejdsstedet er i Vojens.

Mirit Glas A/S og HR Supporten samarbejder om rekrutteringen, og behandler ansøgningerne sammen. Ansøgningsfristen er d. 8. juli 2018, og du skal sende din ansøgning til rhp@HR-supporten.dk. Rekrutteringen stopper, når den rette kandidat viser sig. Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Keld Lauridsen (Mirit Glas), tlf. 3698 6920 eller René Høegh Pedersen (HR Supporten), tlf. 3045 0367. 

Mirit Glas A/S er en 100% privatejet, ordreproducerende virksomhed, og blev som Danmarks første glashærderi etableret i 1952. Vi har hovedkontor i København og produktion i Sønderjylland. I produktionen benytter vi fuldautomatiske CNC-styrede maskiner, dog altid med respekt for håndværket. Vi kender glassets fysiologi og anvendelsesmuligheder. Det er den håndværksmæssige tradition, de kompetencer og de erfaringer, der gennem tre generationer har givet Mirit Glas sit renommé som den foretrukne underleverandør af individuelle glasløsninger til det professionelle marked.

 

2018-07-09T00:50:59.383 Kan du arbejde selvstændigt? Arbejder du struktureret? Er du omhyggelig og præcis i dit arbejde? Vi er et lille produktionsteam, som arbejder tæt sammen om at forvandle kundens ønsker til flotte specialløsninger i glas. Vores virksomhed er i fremdrift, og vi har travlt med at klare den store efterspørgsel. Vi udvider derfor vores produktionsareal, og har behov for en ny produktionsmedarbejder. Som vores nye produktionsmedarbejder kommer du efter endt oplæring, og med den erfaring du tilegner dig til at være vores specialist i hærdning af glas. Du kommer til at betjene vores hærdeovn samt pakke og klargøre glasset til forsendelse til kunden. Opgaverne vil variere, da vi ikke laver serieproduktioner. Dine opgaver som vores specialist : Betjening af hærdeovnen, herunder tilrette programmer og programmere hærdeovnen. Kontrollere og dokumentere hærdningen af glasset. Klargøre og pakke glasset til forsendelse. Løse forskellige ad hoc opgaver i produktionen sammen med kollegerne. Selvom vi er et lille team, der hjælper hinanden, er det vigtigt, at du efter endt oplæring selvstændigt kan løse opgaverne med hærdning og pakning af glasset. Vi giver dig gerne kurser løbende for at dygtiggøre dig. Dine kvalifikationer: Din uddannelse er ikke afgørende, men det er din evne til at lære og arbejde selvstændigt. Du skal kunne arbejde struktureret, og kunne planlægge dine opgaver. Du er kvalitetsbevidst, og har forståelse for vigtigheden af dokumentation af arbejdet. En fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med programmering af maskiner. Stillingen er på fuldtid, og arbejdsstedet er i Vojens. Mirit Glas A S og HR Supporten samarbejder om rekrutteringen, og behandler ansøgningerne sammen. Ansøgningsfristen er d. 8. juli 2018, og du skal sende din ansøgning til rhp@HR-supporten.dk. Rekrutteringen stopper, når den rette kandidat viser sig. Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Keld Lauridsen (Mirit Glas), tlf. 3698 6920 eller Ren Høegh Pedersen (HR Supporten), tlf. 3045 0367. Mirit Glas A S er en 100 privatejet, ordreproducerende virksomhed, og blev som Danmarks første glashærderi etableret i 1952. Vi har hovedkontor i København og produktion i Sønderjylland. I produktionen benytter vi fuldautomatiske CNC-styrede maskiner, dog altid med respekt for håndværket. Vi kender glassets fysiologi og anvendelsesmuligheder. Det er den håndværksmæssige tradition, de kompetencer og de erfaringer, der gennem tre generationer har givet Mirit Glas sit renomm som den foretrukne underleverandør af individuelle glasløsninger til det professionelle marked.11Jobnet4bf62559100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-08T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandHaderslev3285246MIRIT GLAS A/S11Industriparken 126500VojensDKDanmark155.239280209.27066960
rhp@hr-supporten.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent589315JobNet48396671000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4bf62559https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4bf62559https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4bf62559&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4bf62559&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/3.jpgEr du den nye Produktionsmedarbejder i MIRIT GLAS A/S?12008001Dansk3Læse/ tale933746Produktionsmedarbejder28Industri355608235Rene Høegh Pedersenrhp@hr-supporten.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK