Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsmedarbejder

Vi søger en produktionsmedarbejder med kendskab til kød og pålæg.

Du behøver ikke at være uddannet slagter, kok eller økonoma bare du er vant til at arbejde med fødevarer som kød, flæsk og tilsvarende.

Dine primære arbejdsopgaver vil være mærkning/pakning af fødevarer, betjening af produktionsudstyr samt ad hoc opgaver.

Vi forventer, at du:

- behersker et rimeligt niveau i dansk tale og skrift

- er positiv og udadvendt med godt humør

- arbejder effektivt, systematisk og kvalitetsbevidst

- har et godt overblik

- befinder dig godt med at arbejde i et team

- sætter ordenssans og hygiejne højt

Vi tilbyder dig at blive en del af vores produktionsteam og komme til at arbejde sammen med friske slagtere og andre dygtige folk i vores produktion. Vi er mennesker, som brænder for godt kød og pålæg, hos os udviser vi respekt for hinanden og sætter pris på god tone i vores organisation.

Arbejdstiden ligger mandag-fredag eller søndag-torsdag kl.05.00-13.00.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330158447Phoenix-ed02584212020-01-16T00:00:00Produktionsmedarbejder

Vi søger en produktionsmedarbejder med kendskab til kød og pålæg.

Du behøver ikke at være uddannet slagter, kok eller økonoma bare du er vant til at arbejde med fødevarer som kød, flæsk og tilsvarende.

Dine primære arbejdsopgaver vil være mærkning/pakning af fødevarer, betjening af produktionsudstyr samt ad hoc opgaver.

Vi forventer, at du:

- behersker et rimeligt niveau i dansk tale og skrift

- er positiv og udadvendt med godt humør

- arbejder effektivt, systematisk og kvalitetsbevidst

- har et godt overblik

- befinder dig godt med at arbejde i et team

- sætter ordenssans og hygiejne højt

Vi tilbyder dig at blive en del af vores produktionsteam og komme til at arbejde sammen med friske slagtere og andre dygtige folk i vores produktion. Vi er mennesker, som brænder for godt kød og pålæg, hos os udviser vi respekt for hinanden og sætter pris på god tone i vores organisation.

Arbejdstiden ligger mandag-fredag eller søndag-torsdag kl.05.00-13.00.

2020-02-17T18:50:40.170 Vi søger en produktionsmedarbejder med kendskab til kød og pålæg. Du behøver ikke at være uddannet slagter, kok eller økonoma bare du er vant til at arbejde med fødevarer som kød, flæsk og tilsvarende. Dine primære arbejdsopgaver vil være mærkning pakning af fødevarer, betjening af produktionsudstyr samt ad hoc opgaver. Vi forventer, at du: - behersker et rimeligt niveau i dansk tale og skrift - er positiv og udadvendt med godt humør - arbejder effektivt, systematisk og kvalitetsbevidst - har et godt overblik - befinder dig godt med at arbejde i et team - sætter ordenssans og hygiejne højt Vi tilbyder dig at blive en del af vores produktionsteam og komme til at arbejde sammen med friske slagtere og andre dygtige folk i vores produktion. Vi er mennesker, som brænder for godt kød og pålæg, hos os udviser vi respekt for hinanden og sætter pris på god tone i vores organisation. Arbejdstiden ligger mandag-fredag eller søndag-torsdag kl.05.00-13.00.11Jobneted025842100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-03-10T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3692638GERT NIELSEN A/S11Stamholmen 140B2650HvidovreDKDanmark0
job@gertnielsen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000885059JobNet5099818509981810014-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ed025842https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ed025842https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ed025842&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ed025842&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgProduktionsmedarbejder12007981Dansk3Læse/ tale935248Industrislagter18Hotel og restauration363941599Martin Nielsenjob@gertnielsen.dkDKDanmarkDKDanmark330186288ProduktionsmedarbejderRobot Vi søger en produktionsmedarbejder med kendskab til kød og pålæg. Du behøver ikke at være uddannet slagter, kok eller økonoma bare du er vant til at arbejde med fødevarer som kød, flæsk og tilsvarende. Dine primære arbejdsopgaver vil være mærkning pakning af fødevarer, betjening af produktionsudstyr samt ad hoc opgaver. Vi forventer, at du: - behersker et rimeligt niveau i dansk tale og skrift - er positiv og udadvendt med godt humør - arbejder effektivt, systematisk og kvalitetsbevidst - har et godt overblik - befinder dig godt med at arbejde i et team - sætter ordenssans og hygiejne højt Vi tilbyder dig at blive en del af vores produktionsteam og komme til at arbejde sammen med friske slagtere og andre dygtige folk i vores produktion. Vi er mennesker, som brænder for godt kød og pålæg, hos os udviser vi respekt for hinanden og sætter pris på god tone i vores organisation. Arbejdstiden ligger mandag-fredag eller søndag-torsdag kl.05.00-13.00.

Vi søger en produktionsmedarbejder med kendskab til kød og pålæg.

Du behøver ikke at være uddannet slagter, kok eller økonoma bare du er vant til at arbejde med fødevarer som kød, flæsk og tilsvarende.

Dine primære arbejdsopgaver vil være mærkning/pakning af fødevarer, betjening af produktionsudstyr samt ad hoc opgaver.

Vi forventer, at du:

- behersker et rimeligt niveau i dansk tale og skrift

- er positiv og udadvendt med godt humør

- arbejder effektivt, systematisk og kvalitetsbevidst

- har et godt overblik

- befinder dig godt med at arbejde i et team

- sætter ordenssans og hygiejne højt

Vi tilbyder dig at blive en del af vores produktionsteam og komme til at arbejde sammen med friske slagtere og andre dygtige folk i vores produktion. Vi er mennesker, som brænder for godt kød og pålæg, hos os udviser vi respekt for hinanden og sætter pris på god tone i vores organisation.

Arbejdstiden ligger mandag-fredag eller søndag-torsdag kl.05.00-13.00.

GERT NIELSEN A/SHvidovre2020-02-19T00:00:002020-03-10T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Produktionsmedarbejder

GERT NIELSEN A/S

Hvidovre
Vi søger en produktionsmedarbejder med kendskab til kød og pålæg. Du behøver ikke at være uddannet slagter, kok eller økonoma bare du er vant til at arbejde med fødevarer som kød, flæsk og tilsvarende. Dine primære arbejdsopgaver vil være mærkning p...
Indrykket:19. februar 2020