Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsmedarbejder - deltid - ca. 2 dage om ugen

For mindre virksomhed i Randers, søger HR-Industries en produktionsmedarbejder til ca. 2 arbejdsdage om ugen på alm. daghold.

Profil til jobbet: Vi søger en ufaglært, engageret medarbejder som kan få det til at passe ind, at arbejde et par dage om ugen.

Selve jobbet: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Støvsugning, oprydning, afgrat af emner m.m. Derudover skal du kunne trives med en fysisk og aktiv arbejdsdag samt ikke være bleg for at tage fat. For os er det altafgørende, at du er en stabil medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden.

Arbejdstiden efter aftale

Løn efter kvalifikationer

Dette er et projekt til at starte med, hvor vi kan se 4 mdr. frem

Yderligere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Henrik Friis-Andersen på telefon 86423540 i tidsrummet 08.00 til 16.00

SØG STILLINGEN: 
Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 50656
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer.
Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny. Log ind på: https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Om HR-Industries:
HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for virksomheder i industrien.
Læs mere på www.hr-industries.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.