Produktionsmedarbejder - Skaffer til lager

Har du lyst til at sikre at vores flow af varer i produktionen fungerer og vil du være en del af et godt sammenhold i en erfaren produktionsvirksomhed, så læs videre.

 

Vil du være en del af et sundt arbejdsmiljø på Dynaudio?

Hos Dynaudio producerer vi nogle af verdens absolut bedste højtalere til private, professionelle og biler. Fra hovedkontoret i Skanderborg, finder du hele værdikæden fra idé til færdigt produkt. Vores produktion spiller en yderst vigtigt rolle i, at få de rigtige produkter ud til tiden og i den helt rigtige kvalitet.

 

Din profil

I den nyoprettede stilling som "Skaffer", bliver dit primære ansvar at servicere produktionen med varer. Du kan således nikke ja til følgende:

  • Du har et truck certificat (og et gyldigt kørekort)
  • Erfaring fra et produktionsmiljø enten på lager eller i produktionen
  • Kan prioritere opgaverne, arbejder systematisk og med høj grad af ordensans
  • Du er serviceminded, besidder et godt humør og du er fleksible ift. opgaver/hvem gør hvad
  • Kan betjene en pc og behersker dansk i skrift og tale
Vi arbejder i selvkoordinerende grupper, hvor den enkelte medarbejder har indflydelse på planlægningen af opgaverne og har mulighed for udvikling (nye opgaver eller andre grupper). Stillingen vil være i vores enhedsproduktion enten på aften eller dag (husk at skrive i din ansøgning, hvilket skifte du er mest interesseret i). Skaffer teamet er et mindre team, som kommer rundt i hele produktionen og indgår i den daglige dialog med mange forskellige kollegaer.

Derfor er det vigtigt, at du er god til at planlægge og prioritere dine arbejdsopgaver, har en positiv dialog med kollegerne i grupperne og sikrer at grupperne ikke kommer til at mangler stumper med mere.

 

Vi tilbyder en stilling med gode kollegaer

Vi er stolte over at have eksisteret på markedet i mere end 40 år og kan samtidigt prale af at have en produktion i vækst og med stærkt engagerede medarbejdere, mange med en høj anciennitet. Som en del af produktionen får du et varieret job med en bred kontaktflade. Vi værner om et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone.

Vi tilbyder desuden faglige & perssonlig udviklingsmuligheder, sundhedssikring, en fordelagtig kantineordning, årlige fællesarrangementer og en aktiv personaleforening.

 

Interesseret?

Upload din ansøgning/CV online ved at følge linket nedenfor. Sidste frist for ansøgning er 15. januar 2018 ansøgninger vil blive behandlet løbende, og du kan forvente svar inden for seks uger. Vi inviterer løbende ind til samtaler og besætter stillingen når den rette kandidat er fundet.

 

For spørgsmål til stillingen kan du skrive til Martin Rasmussen på hr@dynaudio.com

Klik her for at søge stillingen: https://app.jobmatchprofile.com/25gfrr 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:25. januar 2018

Håndværker/produktionsmedarbejder indenfor tæpper.

ANNTEX ApS

Aarhus
Vi er en lille niche produktionsvirksomhed af skræddersyet tæpper og madrasser som er i positiv udvikling og vækst, derfor søger vi en ny medarbejder til primær opmåling af campingvogne og både i hele DK, betjening af cutter tegneprogram, kunne køre...
Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:11. februar 2018

Mixer søges til nathold til virksomhed i udvikling

JKS A/S

For vores gode samarbejdspartner danlind søger JKS en mixer operatør med erfaring fra produktion til fast nathold. danlind er kendt over hele verden for at producere miljørigtige vaske- og rengøringsmidler. Fabrikken i Hammel varetager produktionen ...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Produktionsmedarbejdere til Århus Nord.

TeamVikaren

Aarhus
For vores kunde i Aarhus søges produktions lagermedarbejdere til korte og længere vikariater. Det er en produktionsvirksomhed indenfor fødevarer branchen. Vi forventer af ansøgere til denne stilling, at man er en dygtig medarbejder med fokus på nøja...
Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:15. februar 2018

Produktionsmedarbejdere

JKS A/S

Hedensted
Dygtige produktionsmedarbejdere søges Vi søger dygtige, alsidige og robuste produktionsmedarbejdere til kortere såvel som længerevarende vikariater. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: - Inds...
Indrykket:11. december 2017
Udløbsdato:8. februar 2018

Linjelederassistent til aftenhold

Easyfood A/S

Easyfood A S er kendetegnet ved en stærk kultur baseret på innovation, fleksibilitet og samarbejde. Easyfood producerer convenience produkter til både danske og udenlandske kunder i et dynamisk fødevaremarked. Virksomheden har egenproduktion i Koldi...