Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsmedarbejder / snedker eller lignende

HR-Industries søger på vegne af virksomhed i Randers en erfaren produktionsmedarbejder. Der er tale om en fast stilling for den rette, og jobbet er til fast daghold.

Arbejdsopgaver:
Vi søger en erfaren produktionsmedarbejder, som kommer til at arbejde bredt i virksomheden. Arbejdsopgaver er b.la. arbejde med bordplader, kanter m.m. samt pakning af disse. Til jobbet vil det være en fordel, hvis du har erfaring som snedker eller noget i denne stil.

Dig som person:
Vores kunde er på udkig efter en jordnær person, som sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. De søger en person, som er meget pligtopfyldende, kan arbejde selvstændigt, tage ansvar og som kan håndtere en til tider hektisk hverdag.

Omkring virksomheden:
Virksomheden har de seneste år været i en rivende udvikling. De har et meget uformelt og positivt arbejdsmiljø. Der er oplæring i jobbet, men gerne en vis form for erfaring med træarbejde/snedker eller andet.

Synes du at ovenstående lyder interessant, er du meget velkommen til at sende en ansøgning og CV til job@hr-industries.dk, mærket produktionsmedarbejder i Randers. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Dina Kristensen eller Henrik Friis-Andersen på telefonnummer 86423540 imellem kl. 09.00-16.00 alle hverdage.

Vi forbeholder os ret til at ansætte inden ansøgningsfristens udløb.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her