Produktionsmedarbejder / snedker eller lignende

HR-Industries søger på vegne af virksomhed i Randers en erfaren produktionsmedarbejder. Der er tale om en fast stilling for den rette, og jobbet er til fast daghold.

Arbejdsopgaver:
Vi søger en erfaren produktionsmedarbejder, som kommer til at arbejde bredt i virksomheden. Arbejdsopgaver er b.la. arbejde med bordplader, kanter m.m. samt pakning af disse. Til jobbet vil det være en fordel, hvis du har erfaring som snedker eller noget i denne stil.

Dig som person:
Vores kunde er på udkig efter en jordnær person, som sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. De søger en person, som er meget pligtopfyldende, kan arbejde selvstændigt, tage ansvar og som kan håndtere en til tider hektisk hverdag.

Omkring virksomheden:
Virksomheden har de seneste år været i en rivende udvikling. De har et meget uformelt og positivt arbejdsmiljø. Der er oplæring i jobbet, men gerne en vis form for erfaring med træarbejde/snedker eller andet.

Synes du at ovenstående lyder interessant, er du meget velkommen til at sende en ansøgning og CV til job@hr-industries.dk, mærket produktionsmedarbejder i Randers. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Dina Kristensen eller Henrik Friis-Andersen på telefonnummer 86423540 imellem kl. 09.00-16.00 alle hverdage.

Vi forbeholder os ret til at ansætte inden ansøgningsfristens udløb.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Maskinsnedker / Industriel snedker søges til aftenhold på maskinværksted

Ribu Inventarsnedkeri A/S

Trænger du til fornyelse, udfordringer, styring i teams, mere selvbestemmelse og planlægning, en moderne ledelse og spændene opgaver, som kræver dine ekspertiser? For os er det vigtigt, at vi både har glade medarbejder og tilfredse kunder. Derfor li...
Indrykket:10. februar 2018
Udløbsdato:7. april 2018

Fuldtidsmontør søges

ERLING CHRISTENSEN MØBLER A/S

Pga. travlhed søger vi en ny medarbejder til forskellige monteringsopgaver. Vores sortiment af spænder bredt lige fra møbler og senge til gulve, køkkener samt glasvægge, altså vil du i denne stilling få et meget alsidig job med mange forskellige opg...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Maskinsnedker

MULTI-LIVING AF 2014 ApS

Vi søger en maskinsnedker til følgende arbejdsopgaver: CNC programmering og -styring. Fræsning. Special løsninger efter kundens ønske. Vi forventer at du er klar til en alsidig hverdag i en lille virksomhed og har sans for detajlen. Det er en fordel...