Gem job

Produktionsmedarbejder til dagshold

Vintermørket er ved at lægge sig, og dagene fyldes med lys – og det betyder også højsæson for jomfruhummere. Derfor mangler vi en håndfuld hænder, som er klar til at blive en del af verdens største jomfruhummerproducent, Læsø Fiskeindustri. Vi mangler i forskellige dele af produktionen, og har derfor en række jobfunktioner til besættelse på vores fabrik på Læsø.


Produktionsmedarbejder (ingen krav om lastbilkørekort)
Har du håndkoordination som en ninja eller sans for overblik som en falk? Så kan det ske, at det er dig, som vi mangler til en af vores ledige stillinger i pakkeriet eller til betjening af vores robotter, hvor overblik er vigtigt, og skjulte talenter som øjemål, multitasking og selvstændighed kun er en fordel. Derudover vægter vi godt humør og dårlig humor højt, ligesom lysten til at bidrage med et løsningsorienteret mindset altid er kærkommen. Vi forventer ikke, at du nødvendigvis har erfaring fra en produktionsvirksomhed, men derimod kan tale og forstå dansk og at du top motiveret for at lære, hvordan vi sammen kan få de lækre jomfruhummere fra Læsø ud til forbrugere i hele verden.

Eller


Produktionsmedarbejder med lastbilkort
Kan du nikke genkendende til beskrivelsen oven over, men også bakke med en anhænger, så selv en kørelærer bliver misundelig? Så er det måske dig vi mangler i en kombineret stilling mellem produktionen og kørsel af vores lastbiler. Nogle dage vil gå bag rattet, og andre i produktionslokalet. Du har ikke nødvendigvis kørekort til anhænger, men har lyst til at få det.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om faste stillinger, med 37 timer ugentligt, dog kan hjemsendelse, periodevis færre timer eller overarbejde forkomme.
Løn og ansættelsesvilkår efter Dansk Industris overenskomst på timelønsområdet. Der arbejdes ikke på akkord.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte HR- og kommunikationsmedarbejder Trine Svenstrup på tlf. 28 69 66 43 eller produktionsassist Naja Gaarn Nielsen på 81 88 45 66.

Sådan søger du
Send ansøgning og CV til HR- og kommunikationsmedarbejder Trine Svenstrup på trine@laesofish.dk snarest. Vi ansætter løbende.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.