Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsmedarbejder til industrivirksomhed

Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Juelsminde søger vi 5 dygtige medarbejdere.  

Branche: bygge- og metalindustri

Personlige kompetencer:

 • Er mødestabil
 • Kvalitetsbevidst
 • Villig til at bære sikkerhedssko
 • Kendskab til sikkerhedsregler
 • Gode samarbejdsevner
 • Kunne tale og læse dansk
 • God attitude og kan arbejde i teams

Der er tale om et vikariat af kortere varighed med mulighed for forlængelse

Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående

Venligst udfyld ansøgningsskemaet som vikar på vores hjemmeside: http://www.jvs.dk -> bliv vikar


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051067Phoenix-d09b79f412019-06-30T00:00:00Produktionsmedarbejder til industrivirksomhed

Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Juelsminde søger vi 5 dygtige medarbejdere.  

Branche: bygge- og metalindustri

Personlige kompetencer:

 • Er mødestabil
 • Kvalitetsbevidst
 • Villig til at bære sikkerhedssko
 • Kendskab til sikkerhedsregler
 • Gode samarbejdsevner
 • Kunne tale og læse dansk
 • God attitude og kan arbejde i teams

Der er tale om et vikariat af kortere varighed med mulighed for forlængelse

Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående

Venligst udfyld ansøgningsskemaet som vikar på vores hjemmeside: http://www.jvs.dk -> bliv vikar

2019-08-23T00:51:32.490 Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Juelsminde søger vi 5 dygtige medarbejdere. Branche: bygge- og metalindustri Personlige kompetencer: Er mødestabil Kvalitetsbevidst Villig til at bære sikkerhedssko Kendskab til sikkerhedsregler Gode samarbejdsevner Kunne tale og læse dansk God attitude og kan arbejde i teams Der er tale om et vikariat af kortere varighed med mulighed for forlængelse Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående Venligst udfyld ansøgningsskemaet som vikar på vores hjemmeside: http: www.jvs.dk - bliv vikar11jobnetd09b79f4100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-22T00:00:000000http://www.jvs.dk/0EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3554423Jysk Vikarservice A/S, Horsens11Sundvej 98700HorsensDKDanmark0
martin@jvs.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset784641JobNet5010761501076110027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d09b79f4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d09b79f4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d09b79f4&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d09b79f4&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/4.jpgProduktionsmedarbejder til industrivirksomhed12008001Dansk3Læse/ tale934567Fabriksarbejder28Industri362154283martin@jvs.dkmartin@jvs.dkDKDanmarkDKDanmark330171587ProduktionsmedarbejderRobot Produktionsmedarbejder Stillingsbeskrivelse Pakning og opsætning af aluminiumsprofiler. Kvalitetskontrol af emner. Krankørsel (kræver ikke krancertifikat). Som kranfører skal du kunne bevare overblikket, have lyst til at arbejde med kemi og have lyst til at lære en for dig ukendt proces helt fra bunden. Som produktionsmedarbejder refererer du til en produktionsleder, og oplæring vil primært foregå som sidemandsoplæring. Vi vægter et sikkert arbejdsmiljø højt, og som produktionsmedarbejder skal du altid bruge sikkerhedssko, og visse steder høreværn og sikkerhedsbriller. HAI udleverer naturligvis værnemidler og arbejdstøj til alle medarbejdere. Vi søger Vi ansætter ansvarlige produktionsmedarbejdere, der er positive, pligtopfyldende og mødestabile. Arbejdet kræver ikke en specifik baggrund eller uddannelse, men vi forventer, at du ønsker at lære nyt, og kan fremvise straffeattest. Vi forventer også, at du er en god kollega, behandler andre respektfuldt og gerne arbejder sammen med alle slags mennesker. Du har bopæl i eller i en rimelig afstand fra Horsens, og af kvalitets- og sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt, at du taler, forstår og læser dansk eller sekundært engelsk. Arbejdstider Fast daghold med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Arbejdstid: Mandag - torsdag 06.00-14.15 og fredag 06.00-12.30. Fast aftenhold med en ugentlig arbejdstid på 34 timer. Arbejdstid: Mandag - torsdag 14.15 - 22.00 og fredag 12.30 - 17.45. Fast nathold med en ugentlig arbejdstid på 34 timer. Arbejdstid: Søndag 00.15 - 06.00 og mandag til torsdag 22.00 - 06.00. Ansøgningsfrist: ansøgninger behandles løbende Hvis arbejdet lyder som noget for dig, kan du sende os din ansøgning med cv og oplysning om reference ved at klikke på linket SØG NU . Da vi erfaringsmæssigt får rigtig mange ansøgninger, har vi desværre ikke mulighed for at besvare dem alle personligt.

Produktionsmedarbejder

Stillingsbeskrivelse

 • Pakning og opsætning af aluminiumsprofiler.
 • Kvalitetskontrol af emner.
 • Krankørsel (kræver ikke krancertifikat).

Som kranfører skal du kunne bevare overblikket, have lyst til at arbejde med kemi og have lyst til at lære en for dig ukendt proces helt fra bunden.
Som produktionsmedarbejder refererer du til en produktionsleder, og oplæring vil primært foregå som sidemandsoplæring. Vi vægter et sikkert arbejdsmiljø højt, og som produktionsmedarbejder skal du altid bruge sikkerhedssko, og visse steder høreværn og sikkerhedsbriller. HAI udleverer naturligvis værnemidler og arbejdstøj til alle medarbejdere.

Vi søger

Vi ansætter ansvarlige produktionsmedarbejdere, der er positive, pligtopfyldende og mødestabile.
Arbejdet kræver ikke en specifik baggrund eller uddannelse, men vi forventer, at du ønsker at lære nyt, og kan fremvise straffeattest. Vi forventer også, at du er en god kollega, behandler andre respektfuldt og gerne arbejder sammen med alle slags mennesker. Du har bopæl i eller i en rimelig afstand fra Horsens, og af kvalitets- og sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt, at du taler, forstår og læser dansk eller sekundært engelsk.

Arbejdstider

Fast daghold med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Arbejdstid: Mandag - torsdag 06.00-14.15 og fredag 06.00-12.30.

Fast aftenhold med en ugentlig arbejdstid på 34 timer. Arbejdstid: Mandag - torsdag 14.15 - 22.00 og fredag 12.30 - 17.45.

Fast nathold med en ugentlig arbejdstid på 34 timer. Arbejdstid: Søndag 00.15 - 06.00 og mandag til torsdag 22.00 - 06.00.

Ansøgningsfrist: ansøgninger behandles løbende

Hvis arbejdet lyder som noget for dig, kan du sende os din ansøgning med cv og oplysning om reference ved at klikke på linket ”SØG NU”. Da vi erfaringsmæssigt får rigtig mange ansøgninger, har vi desværre ikke mulighed for at besvare dem alle personligt. 

A/S HAI HorsensHorsens2020-02-05T00:00:002020-03-20T00:00:00
330174764Medarbejdere til montagearbejde søgesRobot På vegne af en virksomhed i Silkeborg området, søger vi 5 medarbejdere til montagearbejde. Der er tale om vikariater af kortere og længere varighed. Vi har brug for motiverede medarbejdere, der: - kan arbejde selvstændigt efter endt oplæring - trives med til tider rutineprægede arbejdsopgaver - er mødestabile og punktlige - kan arbejde på skiftende tider af døgnet efter fast vagtplan - har gode samarbejdsevner - er villige til at bære sikkerhedssko på jobbet - gerne har erfaring med montagearbejde Det er en fordel, hvis du har truckcertifikat men det er ikke et krav! Kan du kende dig selv i ovenstående? Så udfyld venligst dine oplysninger på http: www.jvs.dk og vedhæft dit CV.

På vegne af en virksomhed i Silkeborg området, søger vi 5 medarbejdere til montagearbejde. Der er tale om vikariater af kortere og længere varighed.

 

Vi har brug for motiverede medarbejdere, der:

- kan arbejde selvstændigt efter endt oplæring

- trives med til tider rutineprægede arbejdsopgaver

- er mødestabile og punktlige

- kan arbejde på skiftende tider af døgnet – efter fast vagtplan

- har gode samarbejdsevner

- er villige til at bære sikkerhedssko på jobbet

- gerne har erfaring med montagearbejde

 

Det er en fordel, hvis du har truckcertifikat – men det er ikke et krav!

 

Kan du kende dig selv i ovenstående? Så udfyld venligst dine oplysninger på http://www.jvs.dk og vedhæft dit CV.

Jysk Vikarservice A/S, SilkeborgSilkeborg2020-02-10T00:00:002020-04-02T00:00:00
330173548Produktions- og montagemedarbejdere søges i Århus og omegnRobot Jysk Vikarservice søger friske produktions- og montagemedarbejdere til korte- og længerevarende vikariater med mulighed for fastansættelse hos vores kunder i Århus og omegn. Vi har brug for motiverede medarbejdere, der: - kan arbejde selvstændigt efter endt oplæring - trives med til tider rutineprægede arbejdsopgaver - er mødestabile og punktlige - kan arbejde på skiftende tider af døgnet - har gode samarbejdsevner - er villige til at bruge sikkerhedssko på jobbet Kan du kende dig selv i ovenstående? Så udfyldt venligst ansøgningsskemaet og vedhæft dit cv via www.jvs.dk - Bliv vikar

Jysk Vikarservice søger friske produktions- og montagemedarbejdere til korte- og længerevarende vikariater med mulighed for fastansættelse hos vores kunder i Århus og omegn. 

 

Vi har brug for motiverede medarbejdere, der:

- kan arbejde selvstændigt efter endt oplæring

- trives med til tider rutineprægede arbejdsopgaver

- er mødestabile og punktlige

- kan arbejde på skiftende tider af døgnet

- har gode samarbejdsevner

- er villige til at bruge sikkerhedssko på jobbet

 

 

Kan du kende dig selv i ovenstående? Så udfyldt venligst ansøgningsskemaet og vedhæft dit cv via www.jvs.dk -> "Bliv vikar" 

 

Jysk Vikarservice A/S, ÅrhusAarhus C2020-02-07T00:00:002020-04-01T00:00:00
330167386Morgenfriske medarbejdere til fødevarer virksomhed søgesRobot For kunde søges 5 produktionsmedarbejdere til fødevareproduktion. Der er tale om korterevarende vikariater, med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden vil være på daghold. Så er du en morgenfrisk person, med gå på mod, og klar til at tage fat, er det måske dig vi står og mangler. Personlige kvalifikationer: Mødestabil Fleksibel Hurtig på hænderne Bil er en nødvendighed, da det ikke er muligt at komme til virksomheden med offentlig transport. Kan du se dig selv i stillingen, så send en mail til Grindsted@handson.dk

For kunde søges 5 produktionsmedarbejdere til fødevareproduktion. Der er tale om korterevarende vikariater, med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden vil være på daghold.

 Så er du en morgenfrisk person, med gå på mod, og klar til at tage fat, er det måske dig vi står og mangler.

Personlige kvalifikationer:

 • Mødestabil
 • Fleksibel
 • Hurtig på hænderne

Bil er en nødvendighed, da det ikke er muligt at komme til virksomheden med offentlig transport.

 

Kan du se dig selv i stillingen, så send en mail til Grindsted@handson.dk

HANDSON IVSBillund2020-01-29T00:00:002020-02-22T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Produktionsmedarbejder

A/S HAI Horsens

Horsens
Produktionsmedarbejder Stillingsbeskrivelse Pakning og opsætning af aluminiumsprofiler. Kvalitetskontrol af emner. Krankørsel (kræver ikke krancertifikat). Som kranfører skal du kunne bevare overblikket, have lyst til at arbejde med kemi og have lys...
Indrykket:5. februar 2020

Medarbejdere til montagearbejde søges

Jysk Vikarservice A/S, Silkeborg

Silkeborg
På vegne af en virksomhed i Silkeborg området, søger vi 5 medarbejdere til montagearbejde. Der er tale om vikariater af kortere og længere varighed. Vi har brug for motiverede medarbejdere, der: - kan arbejde selvstændigt efter endt oplæring - trive...
Indrykket:10. februar 2020

Produktions- og montagemedarbejdere søges i Århus og omegn

Jysk Vikarservice A/S, Århus

Aarhus C
Jysk Vikarservice søger friske produktions- og montagemedarbejdere til korte- og længerevarende vikariater med mulighed for fastansættelse hos vores kunder i Århus og omegn. Vi har brug for motiverede medarbejdere, der: - kan arbejde selvstændigt ef...
Indrykket:7. februar 2020

Morgenfriske medarbejdere til fødevarer virksomhed søges

HANDSON IVS

Billund
For kunde søges 5 produktionsmedarbejdere til fødevareproduktion. Der er tale om korterevarende vikariater, med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden vil være på daghold. Så er du en morgenfrisk person, med gå på mod, og klar til at tage fat, er de...
Indrykket:29. januar 2020