Produktionsmedarbejder til industrivirksomhed

Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Juelsminde søger vi 5 dygtige medarbejdere.  

Branche: bygge- og metalindustri

Personlige kompetencer:

 • Er mødestabil
 • Kvalitetsbevidst
 • Villig til at bære sikkerhedssko
 • Kendskab til sikkerhedsregler
 • Gode samarbejdsevner
 • Kunne tale og læse dansk
 • God attitude og kan arbejde i teams

Der er tale om et vikariat af kortere varighed med mulighed for forlængelse

Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående

Venligst udfyld ansøgningsskemaet som vikar på vores hjemmeside: http://www.jvs.dk -> bliv vikar


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051067Phoenix-d09b79f412019-06-30T00:00:00Produktionsmedarbejder til industrivirksomhed

Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Juelsminde søger vi 5 dygtige medarbejdere.  

Branche: bygge- og metalindustri

Personlige kompetencer:

 • Er mødestabil
 • Kvalitetsbevidst
 • Villig til at bære sikkerhedssko
 • Kendskab til sikkerhedsregler
 • Gode samarbejdsevner
 • Kunne tale og læse dansk
 • God attitude og kan arbejde i teams

Der er tale om et vikariat af kortere varighed med mulighed for forlængelse

Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående

Venligst udfyld ansøgningsskemaet som vikar på vores hjemmeside: http://www.jvs.dk -> bliv vikar

Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Juelsminde søger vi 5 dygtige medarbejdere. Branche: bygge- og metalindustri Personlige kompetencer: Er mødestabil Kvalitetsbevidst Villig til at bære sikkerhedssko Kendskab til sikkerhedsregler Gode samarbejdsevner Kunne tale og læse dansk God attitude og kan arbejde i teams Der er tale om et vikariat af kortere varighed med mulighed for forlængelse Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående Venligst udfyld ansøgningsskemaet som vikar på vores hjemmeside: http: www.jvs.dk - bliv vikar11jobnetd09b79f4100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-22T00:00:000000http://www.jvs.dk/0EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3554423Jysk Vikarservice A/S, Horsens11Sundvej 98700HorsensDKDanmark0
martin@jvs.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset784641JobNet5010761501076110027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d09b79f4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d09b79f4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d09b79f4&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d09b79f4&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/4.jpgBrænder du for at blive Fabriksarbejder?12008001Dansk3Læse/ tale934567Fabriksarbejder28Industri362154283martin@jvs.dkmartin@jvs.dkDKDanmarkDKDanmark330034169Produktionsmedarbejder til industrivirksomhedRobot Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Horsens søger vi 5 dygtige medarbejdere. Branche: bygge- og metalindustri Personlige kompetencer: Er mødestabil Kvalitetsbevidst Villig til at bære sikkerhedssko Kendskab til sikkerhedsregler Gode samarbejdsevner Kunne tale og læse dansk God attitude og kan arbejde i teams Der er tale om et vikariat af kortere varighed med mulighed for forlængelse Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående Venligst udfyld ansøgningsskemaet som vikar på vores hjemmeside: http: www.jvs.dk

Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Horsens søger vi 5 dygtige medarbejdere.  

Branche: bygge- og metalindustri

Personlige kompetencer:

 • Er mødestabil
 • Kvalitetsbevidst
 • Villig til at bære sikkerhedssko
 • Kendskab til sikkerhedsregler
 • Gode samarbejdsevner
 • Kunne tale og læse dansk
 • God attitude og kan arbejde i teams

Der er tale om et vikariat af kortere varighed med mulighed for forlængelse

Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående

Venligst udfyld ansøgningsskemaet som vikar på vores hjemmeside: http://www.jvs.dk

Jysk Vikarservice A/S, HorsensHorsens2019-06-03T00:00:002019-07-24T00:00:00
330031375Produktionsmedarbejder (ufaglært)Robot Produktionsmedarbejder (ufaglært) Vores kunde i Vejle har travlt, og derfor søger vi 1 frisk og arbejdsom produktionsmedarbejder til at indgå i 1 team. Der arbejdes udelukkende på daghold hos denne kunde og du vil typisk skulle afsted mellem 7.00 og 15.00. Produktionserfaring vil være en fordel, men ikke et krav. Du skal være forberedt på en rigtig god arbejdsplads hvor der er travlt og alle arbejder sammen om det fælles mål. Arbejdet foregår primært stående så du skal kunne holde til det. Der vil af og til være mulighed for at vælge weekendarbejde, men kun hvis du ikke arbejdet i ugen op til. Der er tale om længervarende vikariat og virksomheden ansætter også vikarer når der er behov for det. du er pligtopfyldende og mødestabil, hver dag du kan udføre en arbejdsopgave efter fremviste instruktioner du viser initiativ og interesse for arbejdet du er vant til at holde et vist tempo i arbejdet og har fysikken i orden kan fremvise en frisk straffeattest Du skal kunne tale, læse og forstå dansk. Der er tale om vikariater. Opstart og Løn: hurtigst muligt. Løn efter overenskomst. Ansøgning Du søger stillingen ved at oprette din CV-profil på http: www.medarbejderne.axp.dk Husk at påføre jobkode: 48863 Er du allerede vikar i Medarbejderne ApS, og er interesseret i jobbet, så log ind og angiv jobkoden på din profil. Ring også gerne til Sabrina på 25234602. OBS! Ansøgninger via mail kommer ikke betragtning og vil blive slettet. Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Herning, Hobro, Middelfart, Odense, Hjørring, Åbenrå, Ringsted og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!

Produktionsmedarbejder (ufaglært)

Vores kunde i Vejle har travlt, og derfor søger vi 1 frisk og arbejdsom produktionsmedarbejder til at indgå i 1 team. Der arbejdes udelukkende på daghold hos denne kunde og du vil typisk skulle afsted mellem 7.00 og 15.00. 

Produktionserfaring vil være en fordel, men ikke et krav. Du skal være forberedt på en rigtig god arbejdsplads hvor der er travlt og alle arbejder sammen om det fælles mål. Arbejdet foregår primært stående så du skal kunne holde til det. 

Der vil af og til være mulighed for at vælge weekendarbejde, men kun hvis du ikke arbejdet i ugen op til. 

Der er tale om længervarende vikariat og virksomheden ansætter også vikarer når der er behov for det.

 • du er pligtopfyldende og mødestabil, hver dag
 • du kan udføre en arbejdsopgave efter fremviste instruktioner
 • du viser initiativ og interesse for arbejdet
 • du er vant til at holde et vist tempo i arbejdet og har fysikken i orden
 • kan fremvise en frisk straffeattest

Du skal kunne tale, læse og forstå dansk. Der er tale om vikariater.

Opstart og Løn:  hurtigst muligt. Løn efter overenskomst.

Ansøgning Du søger stillingen ved at oprette din CV-profil på http://www.medarbejderne.axp.dk Husk at påføre jobkode: 48863

Er du allerede vikar i Medarbejderne ApS, og er interesseret i jobbet, så log ind og angiv jobkoden på din profil. Ring også gerne til Sabrina på 25234602.

OBS! Ansøgninger via mail kommer ikke betragtning og vil blive slettet.

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.  

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Herning, Hobro, Middelfart, Odense, Hjørring, Åbenrå, Ringsted og Høje Taastrup.

Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!

Medarbejderne ApSVejle2019-06-03T00:00:002019-07-19T00:00:00
330056672Produktionsmedarbejder med hurtige hænder søgesRobot For kunde i det sydlige Vejle kommune, søges 3 medarbejdere til fødevarevirksomhed i daghold. Der er tale om et længerevarende vikariat, dog med mulighed fastansættelse. Vi forventer at du er: Mødestabil Fleksibel Hurtig på hænderne Kan starte hurtigst muligt Arbejdet består af forskelligt arbejde indenfor fødevareproduktionen. Det er en fordel at have erfaring indenfor området, men den rette indstilling til arbejdet foretrækkes. Det er en fordel med egen bil, da mødetiderne gør det svært med offentlig transport. Samtalerne til stillingerne foregår i Billund. Ansøgninger og CV sendes til give@handson.dk. Vi foretrækker skriftlig henvendelse. Vi ser frem til at høre fra dig.

For kunde i det sydlige Vejle kommune, søges 3 medarbejdere til fødevarevirksomhed i daghold. Der er tale om et længerevarende vikariat, dog med mulighed fastansættelse.

 

Vi forventer at du er:

 • Mødestabil
 • Fleksibel
 • Hurtig på hænderne
 • Kan starte hurtigst muligt

 

Arbejdet består af forskelligt arbejde indenfor fødevareproduktionen.

Det er en fordel at have erfaring indenfor området, men den rette indstilling til arbejdet foretrækkes.

Det er en fordel med egen bil, da mødetiderne gør det svært med offentlig transport.

 

Samtalerne til stillingerne foregår i Billund.

 

Ansøgninger og CV sendes til give@handson.dk. Vi foretrækker skriftlig henvendelse.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

HANDSON IVSGive2019-07-08T00:00:002019-07-26T00:00:00
330057055Produktionsmedarbejder til fødevarevirksomhedRobot HandsOn søger 2 medarbejdere for kunde, med fødevareproduktion. Vikariatet er længerevarende, og for den rigtige vikar, er der mulighed for fastansættelse. Vikariatet forgår på aftenhold. Af dig som medarbejder forventes det, at du: Er mødestabil Er fleksibel Er hurtig på hænderne Kan starte hurtigst muligt. Arbejdet består af forskelligt arbejde indenfor fødevareproduktionen. Det er en fordel at have erfaring indenfor området, men den rette indstilling til arbejdet foretrækkes. Det er en fordel med egen bil, da mødetiderne gør det svært med offentlig transport. Samtalerne til stillingerne foregår i Billund. Ansøgningerne sendes til give@handson.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

HandsOn søger 2 medarbejdere for kunde, med fødevareproduktion. Vikariatet er længerevarende, og for den rigtige vikar, er der mulighed for fastansættelse. Vikariatet forgår på aftenhold.

Af dig som medarbejder forventes det, at du:

 • Er mødestabil
 • Er fleksibel
 • Er hurtig på hænderne
 • Kan starte hurtigst muligt.

Arbejdet består af forskelligt arbejde indenfor fødevareproduktionen.

Det er en fordel at have erfaring indenfor området, men den rette indstilling til arbejdet foretrækkes.

Det er en fordel med egen bil, da mødetiderne gør det svært med offentlig transport.

 

Samtalerne til stillingerne foregår i Billund.

 

Ansøgningerne sendes til give@handson.dk.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

HANDSON IVSGive2019-07-09T00:00:002019-07-26T00:00:00
330058872Gode og dygtige montagemedarbejdere med ''hænderne godt skruet på'' søges til spændende virksomhed!Robot VANG Vikar Rekruttering søger 2 dygtige og stabile montagemedarbejdere til længerevarende vikariatet mhbp fastansættelse, med opstart fra uge 31 32. Vores kunde er en større og meget attraktiv produktionsvirksomhedvirksomhed beliggende i Hedensted Virksomheden har rigtig travlt, og er inde i en rivende udvikling. Tiltaler dette dig, og er du god til at arbejde selvstændigt og kan bevare overblikket i en til tider travl hverdag? Der er tale om forskellige arbejdsfunktioner indenfor montagedelen. Man arbejder i teams, og derfor er det vigtigt, at man har gode samarbejdsevner, og befinder sig godt med kollegiale inputs. Du behøver ikke at være faglært, bare du har den rette indstilling. Vores kunde bruger en masse energi samt ressourcer til oplæring, derfor er det vigtigt, at man har den rette tilgang og drive til at arbejde. Der er gode ansættelsesforhold samt et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Der er tale om daghold, med følgende arbejdstider: MAN - TOR: KL. 06.30-14.45, FRE: KL. 06.30-14.15 Faglige kvalifikationer: En fordel, hvis du har erfaring indenfor montage fra andre produktionsvirksomheder Du har hænderne ordentligt skruet på Du kan læse og skrive dansk Personlige kvalifikationer: Du er soigneret Du er god til at bevare overblikket Du er mødestabil, omgængelig og ansvarsbevidst VANG Vikar Rekruttering følger vores kunde´s overenskomster lokalaftaler mht. løn inkl. pension, feriepenge mv. For yderligere information, kontakt Christina Vang på mob. 61204741. Ansættelsesdato: Vi afholder samtaler løbende, og tager annoncen af, lige så snart, at kandidaterne er fundet. Så skynd dig at sende en ansøgning, hvis du har interesse i ovenstående. Hvis det ikke bliver dig, der er heldig denne gang, er du velkommen til at lægge dit CV ind i vores database på www.vangvikar.dk Ansøgning: Via vores hjemmeside: www.vangvikar.dk (download CV), eller på mail: contact@vangvikar.dk Vi glæder os til at høre fra dig. Arbejdsgiver: VANG Vikar Rekruttering Aps v Christina Vang Lundagervej 4, 8722 Hedensted Mob. 61204741

VANG Vikar & Rekruttering søger 2 dygtige og stabile montagemedarbejdere til længerevarende vikariatet mhbp fastansættelse, med opstart fra uge 31/32.

Vores kunde er en større og meget attraktiv produktionsvirksomhedvirksomhed beliggende i Hedensted

Virksomheden har rigtig travlt, og er inde i en rivende udvikling.

Tiltaler dette dig, og er du god til at arbejde selvstændigt og kan bevare overblikket i en til tider travl hverdag?

Der er tale om forskellige arbejdsfunktioner indenfor montagedelen.

Man arbejder i teams, og derfor er det vigtigt, at man har gode samarbejdsevner, og befinder sig godt med kollegiale inputs.

Du behøver ikke at være faglært, bare du har den rette indstilling.

Vores kunde bruger en masse energi samt ressourcer til oplæring, derfor er det vigtigt, at man har den rette tilgang og drive til at arbejde.

Der er gode ansættelsesforhold samt et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

 

Der er tale om daghold, med følgende arbejdstider:

MAN - TOR: KL. 06.30-14.45, FRE: KL. 06.30-14.15

 

Faglige kvalifikationer:

En fordel, hvis du har erfaring indenfor montage fra andre produktionsvirksomheder

Du har “hænderne ordentligt skruet på”

Du kan læse og skrive dansk

 

Personlige kvalifikationer:

Du er soigneret

Du er god til at bevare overblikket

Du er mødestabil, omgængelig og ansvarsbevidst

 

VANG Vikar & Rekruttering følger vores kunde´s overenskomster/lokalaftaler mht. løn inkl. pension, feriepenge mv.

For yderligere information, kontakt Christina Vang på mob. 61204741.

 

Ansættelsesdato:

Vi afholder samtaler løbende, og tager annoncen af, lige så snart, at kandidaterne er fundet.

Så skynd dig at sende en ansøgning, hvis du har interesse i ovenstående.

Hvis det ikke bliver dig, der er heldig denne gang, er du velkommen til at lægge dit CV ind i vores database på www.vangvikar.dk 

 

Ansøgning:

Via vores hjemmeside: www.vangvikar.dk (download CV), eller på mail: contact@vangvikar.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Arbejdsgiver:

VANG Vikar & Rekruttering Aps

v/Christina Vang

Lundagervej 4,

8722 Hedensted

Mob. 61204741

 

VANG Vikar & Rekruttering ApSHedensted2019-07-12T00:00:002019-07-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Produktionsmedarbejder til industrivirksomhed

Jysk Vikarservice A/S, Horsens

Horsens
Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Horsens søger vi 5 dygtige medarbejdere. Branche: bygge- og metalindustri Personlige kompetencer: Er mødestabil Kvalitetsbevidst Villig til at bære sikkerhedssko Kendskab til sikkerhedsregler Gode samarbej...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:24. juli 2019

Produktionsmedarbejder (ufaglært)

Medarbejderne ApS

Vejle
Produktionsmedarbejder (ufaglært) Vores kunde i Vejle har travlt, og derfor søger vi 1 frisk og arbejdsom produktionsmedarbejder til at indgå i 1 team. Der arbejdes udelukkende på daghold hos denne kunde og du vil typisk skulle afsted mellem 7.00 og...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:19. juli 2019

Produktionsmedarbejder med hurtige hænder søges

HANDSON IVS

Give
For kunde i det sydlige Vejle kommune, søges 3 medarbejdere til fødevarevirksomhed i daghold. Der er tale om et længerevarende vikariat, dog med mulighed fastansættelse. Vi forventer at du er: Mødestabil Fleksibel Hurtig på hænderne Kan starte hurti...
Indrykket:8. juli 2019
Udløbsdato:26. juli 2019

Produktionsmedarbejder til fødevarevirksomhed

HANDSON IVS

Give
HandsOn søger 2 medarbejdere for kunde, med fødevareproduktion. Vikariatet er længerevarende, og for den rigtige vikar, er der mulighed for fastansættelse. Vikariatet forgår på aftenhold. Af dig som medarbejder forventes det, at du: Er mødestabil Er...
Indrykket:9. juli 2019
Udløbsdato:26. juli 2019

Gode og dygtige montagemedarbejdere med ''hænderne godt skruet på'' søges til spændende virksomhed!

VANG Vikar & Rekruttering ApS

Hedensted
VANG Vikar Rekruttering søger 2 dygtige og stabile montagemedarbejdere til længerevarende vikariatet mhbp fastansættelse, med opstart fra uge 31 32. Vores kunde er en større og meget attraktiv produktionsvirksomhedvirksomhed beliggende i Hedensted V...
Indrykket:12. juli 2019
Udløbsdato:25. juli 2019