Produktionsmedarbejdere

MØLBRO PRODUKTION A/S

søger

PRODUKTIONSMEDARBEJDERE

Som følge af stigende aktivitet søger vi produktionsmedarbejdere til at indgå i vores produktionsteams på daghold og aftenhold., hvor vi producere sliddele i høj kvalitet til landbrugsmaskiner.

Kan du matche følgende eller lignende generelle kvalifikationer, er du måske manden vi mangler?

Erfaring med produktionsarbejde inden for jern og metal eller lignende område.

  • Lyst til produktionsarbejde på moderne fabrik hvor vi bl.a. råder over moderne hærdeudstyr, nyt CNC-laserudstyr samt CNC-bearbejdningscenter.
  • Lyst til samarbejde med velkvalificerede produktionsteams, i en flad organisationsstruktur, hvor du har mulighed for at præge din egen hverdag.    
  • Gode samarbejdsevner, godt humør og mødestabilitet.Specielle kvalifikationer der vil være en fordel:

 

Vi tilbyder:

 

   • Mulighed for faglig og personlig udvikling for de rette medarbejdere.
   • Ordnede arbejdsforhold i en dynamisk virksomhed.
   • Mulighed for arbejde på vort aftenteam med 4 dages arbejdsuge.Er du interesseret?Skriftelig og/ eller telefonisk henvendelse til General Manager Carsten Jensen.  Mølbro A/S, Suserupvej 43, Broby, 4180 Sorø. 

På tlf.nr. 40473140 eller e-mail cj@molbro.dk

Mølbro A/S, der er en danskejet virksomhed, fremstiller originale Mølbro sliddele til plove og grubbersystemer, hvoraf mere end 90 % eksporteres. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 35 medarbejdere der i meget høj grad arbejder i selvstyrende teams.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:10. marts 2018

Lager- og produktionsmedarbejder

Medarbejderne ApS

Holbæk
Medarbejder med kendskab til lager og finjusterbare maskiner, søges til kunde med fokus på godt håndværk, kvalitet og arbejdsetik. Vi søger en lagermand med en aktiv og harmonisk tilgang til processen ved stilrent minimalistisk håndværk. Du skal kun...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Produktionsmedarbejder

Humanizer

Vores kunde har travlt og søger derfor produktionsmedarbejdere til deres virksomhed i Nakskov. Er du fleksibel og vil du gøre en ekstra indsats? Har du hænderne skruet rigtigt på, Trives du i et til tider hektisk arbejdsmiljø med udfordrende og alsi...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Lager/produktionsmedarbejdere med truckkort

SYSTEM VIKAR MANDSKABSUDLEJNING ApS

Til vores kunde i Roskilde søges lager produktionsfolk Arbejdsopgaverne er blandt andet: Pluk og håndtering af varerMaskinbetjeningIndtastning og registrering af varerPakning og forsendelseTruckkørsel Der forventes at du: Kan tale, læse og skrive da...