Produktionsmedarbejdere til fiskeindustrien søges

TeamVikaren.dk søger på vegne af vores kunde i Frederikshavn og Hirtshals, produktionsmedarbejdere til vikariater på daghold – aftenhold kan forekomme i perioder.

 

Arbejdsopgaver:
* Blandede opgaver på reje/fiskefabrik – pakning, sortering m.m.

 

Vi forventer:
* Gode samarbejdsevner
* Stabil, præcis og fleksibel
* God fysik, det kan til tider være hårdt arbejde.
* Det er et krav at du som min. kan tale og forstå engelsk

 

Hvis du er interesseret i jobbet, så ring 70 22 44 44 eller send CV til aalborg@teamvikaren.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330015669Phoenix-0bbb1b5e12019-05-02T00:00:00Produktionsmedarbejdere til fiskeindustrien søges

TeamVikaren.dk søger på vegne af vores kunde i Frederikshavn og Hirtshals, produktionsmedarbejdere til vikariater på daghold – aftenhold kan forekomme i perioder.

 

Arbejdsopgaver:
* Blandede opgaver på reje/fiskefabrik – pakning, sortering m.m.

 

Vi forventer:
* Gode samarbejdsevner
* Stabil, præcis og fleksibel
* God fysik, det kan til tider være hårdt arbejde.
* Det er et krav at du som min. kan tale og forstå engelsk

 

Hvis du er interesseret i jobbet, så ring 70 22 44 44 eller send CV til aalborg@teamvikaren.dk

TeamVikaren.dk søger på vegne af vores kunde i Frederikshavn og Hirtshals, produktionsmedarbejdere til vikariater på daghold aftenhold kan forekomme i perioder. Arbejdsopgaver: * Blandede opgaver på reje fiskefabrik pakning, sortering m.m. Vi forventer: * Gode samarbejdsevner * Stabil, præcis og fleksibel * God fysik, det kan til tider være hårdt arbejde. * Det er et krav at du som min. kan tale og forstå engelsk Hvis du er interesseret i jobbet, så ring 70 22 44 44 eller send CV til aalborg@teamvikaren.dk11jobnet0bbb1b5e100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3518625TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApS11Gøteborgvej 1, st.9200Aalborg SVDKDanmark0
aalborg@teamvikaren.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset752975JobNet4982096498209610002-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0bbb1b5ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0bbb1b5ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0bbb1b5e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0bbb1b5e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/2.jpgEr du en fagligt stærk Fabriksarbejder?12007991Dansk3Læse/ tale934567Fabriksarbejder28Industri361659678Julie Høxbroeaalborg@teamvikaren.dkDanmarkDanmark330023101AAG søger medarbejder til produktionRobot Grundet travlhed i vores produktion søges en M K til snarlig tiltrædelse. Der er tale om en stilling på fuld tid. Grundet travlhed i vores produktion søges en M K til snarlig tiltrædelse. Der er tale om en stilling på fuld tid. I jobbet vil du arbejde med følgende opgaver. OPGAVER OG ANSVAR Opgaver ved diverse maskiner hvor der fremstilles pakninger tætninger efter kundens tegning. Opgaver med opskæring af gummi. Opgaver med limning af gummi. Forefaldende pakke- og poduktionsopgaver. Overarbejde og flekstid må påregnes. Jobbet kan til tider være fysisk krævede, og det forventes derfor, at du er indstillet på at være fysisk aktiv i din dagligdag. KVALIFIKATIONER Truckkort nødvendigt. Erfaring med at læse arbejdskort og tegninger er en fordel. Godt håndelag. PERSONLIGE EGENSKABER Selvstændig. Fleksibel. Positiv. Engageret. Kvalitetsbevidst. AAG - EN VIRKSOMHED I UDVIKLING AAG er en af Danmarks førende inden for tekniske gummiprodukter. Vi er en travl produktions- og handelsvirksomhed i rivende udvikling. Vi leverer innovative og konkurrencedygtige løsninger til vores kunder. Hos AAG får du gode arbejdsvilkår med mulighed for faglig og personlig udvikling og masser af ansvar. Derudover får du en afvekslende hverdag med et ungt team af kollegaer og en uformel omgangstone. TILTRÆDELSE Tiltrædelse hurtigst muligt. FOR YDERLIGERE INFO AAG Aalborg Gummivarefabrik A S Att.: Produktionsleder Brian Larsen Sundsholmen 3 9400 Nørresundby Tlf.: 23 41 84 44 Læs mere om AAG på www.aag.world Sådan ansøger du SEND DIN ANSØGNING TIL bl@aag.world Ansøgninger behandles løbende.

Grundet travlhed i vores produktion søges en M/K til snarlig tiltrædelse. Der er tale om en stilling på fuld tid.

Grundet travlhed i vores produktion søges en M/K til snarlig tiltrædelse. Der er tale om en stilling på fuld tid. I jobbet vil du arbejde med følgende opgaver.

 

OPGAVER OG ANSVAR
Opgaver ved diverse maskiner hvor der fremstilles pakninger/tætninger efter kundens tegning.
Opgaver med opskæring af gummi.
Opgaver med limning af gummi.
Forefaldende pakke- og poduktionsopgaver.
Overarbejde og flekstid må påregnes. Jobbet kan til tider være fysisk krævede, og det forventes derfor, at du er indstillet på at være fysisk aktiv i din dagligdag.

 

KVALIFIKATIONER

 • Truckkort nødvendigt.
 • Erfaring med at læse arbejdskort og tegninger er en fordel.
  Godt håndelag.

 

PERSONLIGE EGENSKABER

 • Selvstændig.
 • Fleksibel.
 • Positiv.
 • Engageret.
 • Kvalitetsbevidst.

 

AAG - EN VIRKSOMHED I UDVIKLING
AAG er en af Danmarks førende inden for tekniske gummiprodukter. Vi er en travl produktions- og handelsvirksomhed i rivende udvikling. Vi leverer innovative og konkurrencedygtige løsninger til vores kunder.

Hos AAG får du gode arbejdsvilkår med mulighed for faglig og personlig udvikling og masser af ansvar. Derudover får du en afvekslende hverdag med et ungt team af kollegaer og en uformel omgangstone.

 

TILTRÆDELSE
Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

FOR YDERLIGERE INFO
AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S
Att.: Produktionsleder Brian Larsen
Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Tlf.: 23 41 84 44

Læs mere om AAG på www.aag.world

Sådan ansøger du

SEND DIN ANSØGNING TIL
bl@aag.world
Ansøgninger behandles løbende.

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/SNørresundby2019-05-13T00:00:002019-05-31T00:00:00
330024179Produktionsmedarbejder - UfaglærtRobot Produktionsmedarbejder Mangler du arbejde? Vi har forrygende travlt og mangler produktionsmedarbejdere til vores kunder, som er beliggende i hele Mariagerfjord Kommune. Der er tale om korte og længerevarende vikariater. Arbejdet vil primært være til aften- og nattevagter på produktionsvirksomheder. Vi vil løbende kalde folk til samtale på vores kontor i Hobro. Vi forventer at du: Er klar til at arbejde på aften- og eller natskift Taler og forstår flydende dansk Er stabil og møder til tiden Har en positiv indstilling Har bil eller andet køretøj til rådighed Vi tilbyder: Løbende vikariater, både korte og lange Job i mange forskellige virksomheder Opstart: Løbende. Ansøgning: Du søger stillingen ved at oprette en CV-profil på http: www.medarbejderne.axp.dk under afd. Hobro. HUSK! at påføre jobkode 48472. Er du allerede vikar i Medarbejderne ApS, og er interesseret i jobbet, så kontakt Jonas Munkholm på tlf. 25 23 46 18, ml. kl. 9-14. OBS! Ansøgninger via mail kommer ikke betragtning, og vil blive slettet.

Produktionsmedarbejder

Mangler du arbejde? 

Vi har forrygende travlt og mangler produktionsmedarbejdere til vores kunder, som er beliggende i hele Mariagerfjord Kommune. Der er tale om korte og længerevarende vikariater.

Arbejdet vil primært være til aften- og nattevagter på produktionsvirksomheder. 

Vi vil løbende kalde folk til samtale på vores kontor i Hobro.

Vi forventer at du:

 • Er klar til at arbejde på aften- og/eller natskift
 • Taler og forstår flydende dansk
 • Er stabil og møder til tiden
 • Har en positiv indstilling
 • Har bil eller andet køretøj til rådighed

Vi tilbyder:

 • Løbende vikariater, både korte og lange
 • Job i mange forskellige virksomheder

Opstart: Løbende.

Ansøgning:

Du søger stillingen ved at oprette en CV-profil på http://www.medarbejderne.axp.dk under afd. Hobro.

HUSK! at påføre jobkode 48472.

Er du allerede vikar i Medarbejderne ApS, og er interesseret i jobbet, så kontakt Jonas Munkholm på tlf. 25 23 46 18, ml. kl. 9-14.

OBS! Ansøgninger via mail kommer ikke betragtning, og vil blive slettet. 

Medarbejderne ApSHobro2019-05-14T00:00:002019-05-31T00:00:00
330016290Produktionsmedarbejder til fødevarerRobot Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Ålborg søger vi 5 dygtige medarbejdere. Branche: Fødevarer Personlige kompetencer: Er mødestabil Kvalitetsbevidst Kendskab til hygiejneregler Gode samarbejdsevner Kunne tale og læse dansk God attitude og kan arbejde i teams Der er tale om et vikariat af kortere varighed med mulighed for forlængelse Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående Venligst udfyld ansøgningsskemaet som vikar på vores hjemmeside: http: www.jvs.dk

Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Ålborg søger vi 5 dygtige medarbejdere.  

Branche: Fødevarer

Personlige kompetencer:

 • Er mødestabil
 • Kvalitetsbevidst
 • Kendskab til hygiejneregler
 • Gode samarbejdsevner
 • Kunne tale og læse dansk
 • God attitude og kan arbejde i teams

Der er tale om et vikariat af kortere varighed med mulighed for forlængelse

Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående

Venligst udfyld ansøgningsskemaet som vikar på vores hjemmeside: http://www.jvs.dk

Jysk Vikarservice Hobro ApSHobro2019-05-03T00:00:002019-06-28T00:00:00
330014081Pakkerimedarbejder til fødevarerRobot Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Mariager, 5 dygtige medarbejdere. Branche: Fødevarer Personlige kompetencer: Er mødestabil Kvalitetsbevidst Kendskab til hygiejneregler Villig til at bære sikkerhedssko Gode samarbejdsevner Kunne tale og læse dansk God attitude og kan arbejde i teams Der er tale om et vikariat af kortere varighed med mulighed for forlængelse. Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående Venligst udfyld skemaet på vores hjemmeside: http: www.jvs.dk

Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Mariager, 5 dygtige medarbejdere.  

Branche: Fødevarer

Personlige kompetencer:

 • Er mødestabil
 • Kvalitetsbevidst
 • Kendskab til hygiejneregler
 • Villig til at bære sikkerhedssko
 • Gode samarbejdsevner
 • Kunne tale og læse dansk
 • God attitude og kan arbejde i teams

Der er tale om et vikariat af kortere varighed med mulighed for forlængelse.

Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående

Venligst udfyld skemaet på vores hjemmeside: http://www.jvs.dk

Jysk Vikarservice Hobro ApSHobro2019-04-30T00:00:002019-06-25T00:00:00
330008514Produktionsmedarbejder - Forår!Robot STABILE OG FRISKE MEDARBEJDERE SØGES!! Kan du nikke genkendende til, at være: Frisk? (står op om morgenen - kan smøre din egen madpakke - har en positiv udstråling) Arbejdsom? (tager fat om tingene på eget initiativ - arbejder effektivt - hjælper andre) Mødestabil? (møder hellere 10 min. før, end komme for sent...) Robust? (Glad for fysisk arbejde - nyder at røre kroppen - ikke bange for at give et ekstra nap ) KOMPLEX søger igen produktionsmedarbejdere til vore kunder. I denne ombæring retter vi primært blikket mod Mariagerfjord Kommune, hvor vi generelt bare søger folk, der kan og vil arbejde! Vores kundeportefølje stiger støt og ligeså gør arbejdsopgaverne. Vores kunder ligger spredt fra Aalborg til Randers, over Vesthimmerland og ned til Viborg og Skive. Vi har i øjeblikket mange opgaver i Mariagerfjord Kommune, og vi har simpelthen brug for folk, der er mødestabile, arbejdssomme og robuste. Arbejdsopgaverne kan variere fra almindelig produktionsarbejde, over containertøming -losning til specifikt lagerarbejde. Desuden begynder flere byggefirmaer at efterspørge vores hjælp til håndværksmæssige opgaver og byggeplads-rengøring. Mulighederne er mange for de, der vil!! Om dig: Du har lysten og indstillingen til at arbejde - Det er simpelthen den vigtigste forudsætning! Du er hurtig, omhyggelig og nøjagtig. Du har mulighed for at komme rundt, via bil, scooter el. cykel. Du kan håndtere arbejdspres. Du er mødestabil og fleksibel. Du besidder et godt humør - også når det går hurtigt! Du er effektiv! Du læser, skriver og taler godt dansk. Du er bare klar til at rykke!! Der kan være tale om såvel korte, som længerevarende vikariater, afhængig af virksomhedernes ordreproduktion og generel travlhed. Har du fået lyst til at blive en vigtig del af lokalområdets nye seje vikarbureau? Skal vi indlede et samarbejde? - Så hop med på vognen nu!! - Det begynder altså at gå stærkt... Du ansøger via knappen nedenfor - Ansøgninger via mail, godtages ikke! Vil du vide mere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte Martin Gaardsted på 3132 8202 el. Therese Skærlund på 3132 6777

STABILE OG FRISKE MEDARBEJDERE SØGES!!

Kan du nikke genkendende til, at være:

 • Frisk? (står op om morgenen - kan smøre din egen madpakke - har en positiv udstråling)
 • Arbejdsom? (tager fat om tingene på eget initiativ - arbejder effektivt - hjælper andre)
 • Mødestabil? (møder hellere 10 min. før, end komme for sent...)
 • Robust? (Glad for fysisk arbejde - nyder at røre kroppen - ikke bange for at give et ekstra "nap")

 

KOMPLEX søger igen produktionsmedarbejdere til vore kunder. I denne ombæring retter vi primært blikket mod Mariagerfjord Kommune, hvor vi generelt bare søger folk, der kan og vil arbejde!

Vores kundeportefølje stiger støt og ligeså gør arbejdsopgaverne. Vores kunder ligger spredt fra Aalborg til Randers, over Vesthimmerland og ned til Viborg og Skive. Vi har i øjeblikket mange opgaver i Mariagerfjord Kommune, og vi har simpelthen brug for folk, der er mødestabile, arbejdssomme og robuste. Arbejdsopgaverne kan variere fra almindelig produktionsarbejde, over containertøming/-losning til specifikt lagerarbejde. Desuden begynder flere byggefirmaer at efterspørge vores hjælp til håndværksmæssige opgaver og byggeplads-rengøring. Mulighederne er mange for de, der vil!!

Om dig: 

 • Du har lysten og indstillingen til at arbejde - Det er simpelthen den vigtigste forudsætning!
 • Du er hurtig, omhyggelig og nøjagtig.
 • Du har mulighed for at komme rundt, via bil, scooter el. cykel.
 • Du kan håndtere arbejdspres.
 • Du er mødestabil og fleksibel.
 • Du besidder et godt humør - også når det går hurtigt!
 • Du er effektiv!
 • Du læser, skriver og taler godt dansk.
 • Du er bare klar til at rykke!!

Der kan være tale om såvel korte, som længerevarende vikariater, afhængig af virksomhedernes ordreproduktion og generel travlhed.

Har du fået lyst til at blive en vigtig del af lokalområdets nye seje vikarbureau? Skal vi indlede et samarbejde?

- Så hop med på vognen nu!! - Det begynder altså at gå stærkt...

Du ansøger via knappen nedenfor - Ansøgninger via mail, godtages ikke!

 

Vil du vide mere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte Martin Gaardsted på 3132 8202 el. Therese Skærlund på 3132 6777

Komplex ApSHobro2019-04-16T00:00:002019-06-11T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

AAG søger medarbejder til produktion

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Nørresundby
Grundet travlhed i vores produktion søges en M K til snarlig tiltrædelse. Der er tale om en stilling på fuld tid. Grundet travlhed i vores produktion søges en M K til snarlig tiltrædelse. Der er tale om en stilling på fuld tid. I jobbet vil du arbej...
Indrykket:13. maj 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Produktionsmedarbejder - Ufaglært

Medarbejderne ApS

Hobro
Produktionsmedarbejder Mangler du arbejde? Vi har forrygende travlt og mangler produktionsmedarbejdere til vores kunder, som er beliggende i hele Mariagerfjord Kommune. Der er tale om korte og længerevarende vikariater. Arbejdet vil primært være til...
Indrykket:14. maj 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Produktionsmedarbejder til fødevarer

Jysk Vikarservice Hobro ApS

Hobro
Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Ålborg søger vi 5 dygtige medarbejdere. Branche: Fødevarer Personlige kompetencer: Er mødestabil Kvalitetsbevidst Kendskab til hygiejneregler Gode samarbejdsevner Kunne tale og læse dansk God attitude og k...
Indrykket:3. maj 2019
Udløbsdato:28. juni 2019

Pakkerimedarbejder til fødevarer

Jysk Vikarservice Hobro ApS

Hobro
Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Mariager, 5 dygtige medarbejdere. Branche: Fødevarer Personlige kompetencer: Er mødestabil Kvalitetsbevidst Kendskab til hygiejneregler Villig til at bære sikkerhedssko Gode samarbejdsevner Kunne tale og l...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:25. juni 2019

Produktionsmedarbejder - Forår!

Komplex ApS

Hobro
STABILE OG FRISKE MEDARBEJDERE SØGES!! Kan du nikke genkendende til, at være: Frisk? (står op om morgenen - kan smøre din egen madpakke - har en positiv udstråling) Arbejdsom? (tager fat om tingene på eget initiativ - arbejder effektivt - hjælper an...
Indrykket:16. april 2019
Udløbsdato:11. juni 2019