Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsmedarbejdere til maskinpasning

Jobbet:

For SBS Friction i Svendborg søger VKAREN.DK 5 produktionsmedarbejdere til maskinpasning i Sinterafdelingen. Der er tale om Try & Hire forløb, hvor du ansættes som vikar i ca. 3-6 måneder med henblik på efterfølgende fastansættelse.

Dine primære opgaver bliver at passe maskiner, der kører med små serier, hvorfor forberedelse af værktøj og klargøring til skift sker op til mange gange på en dag. Du aflæser tegninger og opstiller på maskinen, og ca. 25 % af tiden går med opstilling - resten går med klargøring og servicering og evt. vedligehold.

Der er tale om skifteholdsarbejde, hvor du skal være indstillet på at arbejde både dag, aften og nat. På sigt måske også weekend.

Primære opgaver:

  • Forberedelse af værktøj og værktøjsskift
  • Drift og overvågning af maskiner
  • Let vedligeholdelse og renhold af maskiner

Vi forventer:

  • Du har erfaring fra en lignende stilling og kan arbejde ud fra en tegning
  • Du har flair for teknik og maskindrift
  • Du er vant til at opstille og styre maskiner
  • Du taler, læser og skriver dansk
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med skifteholdsarbejde og trives med det

Din profil:

Du tager ansvar og trives med et job, hvor der er stor aktivitet og mange bolde i luften. Har du erfaring fra produktionsvirksomheder, der arbejder med LEAN principper, er det klart en fordel.

Som person er du tillidsfuld, engageret og stabil med en omhyggelig og kvalitetsbevidst tilgang til opgaverne. Du er vant til at bruge din tid effektivt, har et højt tempo og energiniveau. Du kan lide at samarbejde og er positiv indstillet.

Vi tilbyder:

Try & Hire forløb med henblik på fastansættelse i en spændende virksomhed, hvor man imødeser stor travlhed de kommende måneder. Du tilbydes en arbejdsplads, hvor du bliver en del af et engageret og uformelt miljø med ordnede forhold.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, så send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk.: ”SBS maskinpasning”. Skriv gerne, på hvilket skift, du foretrækker at arbejde. Har du evt. spørgsmål, kan du kontakte Emilie Holm på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.

Virksomheden:

SBS Friction A/S udvikler og producerer bremseklodser til motorcykler, off-roadere, scootere og ATV/UTV samt til specialområder som for eksempel vindmøller. Derudover omfatter produktprogrammet sliddele som bremseskiver, bremsebakker og koblinger. SBS Friction er blandt de førende i verden inden for friktionsteknologi og sponsorerer internationale kørere i WSBK, MXGP og Isle of Man TT. SBS-varemærket er globalt anerkendt og sælges i hele verden gennem mere end 60 distributører. Produkterne afsættes både på OEM- og eftermarkedet. SBS Friction beskæftiger i alt ca. 100 medarbejdere og er en division i SBS Group.

Læs mere om SBS Group på www.sbs-group.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.