Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsmedarbejdere til vikariater hos BLÜCHER søges!

Vi søger både faglærte og ufaglærte medarbejder til en metal virksomhed i Vildbjerg. Arbejdsopgaverne kan eksempelvis være indenfor: maskinbetjening, pladebearbejdning, slibning og andet forefaldende arbejde.

Vi søger medarbejdere til midlertidige stillinger - det kan være længerevarende ansættelse eller vikariater fra dag-dag ved akut behov.

Din rolle:

Din primære arbejdsopgave vil være enten at betjene maskineri indenfor pladebearbejdning, svejsning, slibning eller andet forefaldende arbejde. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, men også indgå i samarbejde med øvrige kollegaer og afdelinger. Du vil typisk få tildelt en arbejdsstation, men i perioder kan der forekomme opgaver i andre afdelinger - det er derfor afgørende, at du trives med en varieret arbejdsdag og er fleksibel.

Dig som person:

  • Nysgerrig og opsat på at lære nyt
  • Positiv og omstillingsparat
  • Struktureret og systematisk
  • Ansvarsbevidst, selvstændig og initiativrig

Hvorfor vælge os?

Din arbejdsgiver vil være Adecco A/S som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, som sikrer at varetage dine interesser, og som til hver en tid står parat til at hjælpe dig. Som HR partner for vores kunde, er det vores opgave at finde de helt rette medarbejdere.

Hos vores kunde, vil du som vikar, være en del af en virksomhed, hvor stemningen og atmosfæren er i top, og du vil med sikkerhed blive taget imod med åbne arme.

Derudover tilbyder kunden attraktiv løn gældende efter overenskomst.

Vi søger løbende medarbejdere og der vil komme vagter og stillinger løbende. Der vil være mulighed for arbejde både på dag-, aften- og nathold samt weekendarbejde.

Interesseret?

Du er velkommen til at søge jobbet ved at registrere dig online - klik på 'ansøg'. Ved at registrere dig, får du også mulighed for at lave din egen søgning og indtaste/indsende CV.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.