Produktionsplanlægger

På vegne af Brødrene Hartmann A/S søger vi en erfaren produktionsplanlægger.

Om jobbet

Brødrene Hartmann A/S er verdens førende virksomhed inden for salg og produktion af moulded fiber emballage til æg og frugt, hvor man på fabrikken i Tønder udelukkende producerer emballage til æg. Produktionen er todelt i hhv. en formproduktion samt et trykkeri, der kører i kontinuerlig drift. I Tønder beskæftiges ca. 350 medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt inden for produktionsplanlægning og vil overordnet berøre planlægning og koordinering.

Væsentligste arbejdsopgaver og fokusområder vil være

  • planlægning af virksomhedens produktion på detaljeniveau
  • ordrebekræftelse på baggrund af lagerbeholdning, produktionsplaner og produktionskapaciteter
  • terminsopfølgning af ordrer samt koordinering af ønskede leveringstidspunkter
  • udarbejdelse og ajourføring af produktionsplaner
  • koordinering med produktionsplanlæggere - også på øvrige fabrikker
  • opfølgning på budget
  • diverse ad hoc-opgaver/-analyser.

Som en del af planlægningsteamet er det vigtigt, at du altid har kunden i fokus, og at du sikrer leverancerne på baggrund af god struktur og analyse - og uden at miste overblikket.

Om dig

Vi forventer, at du har minimum 2 års erfaring med produktionsplanlægning i en produktionsvirksomhed. Har du erfaring med Movex eller M3, er det en fordel, men ikke et krav.

Uddannelsesmæssigt har du sikkert en akademiuddannelse inden for produktionsplanlægning. Alternativet kan være en baggrund som f.eks. produktionsteknolog. Er du ingeniør, hører vi også meget gerne fra dig. Vi forventer, at du har eller er indstillet på at tage bopæl maks. 45 minutter fra virksomhedens adresse i Tønder.

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes en udfordrende stilling med alsidige opgaver i en kundeorienteret virksomhed, hvor jobbet til en vis grad kan tilpasses ift. dine ønsker og forventninger. Løn forhandles individuelt ift. din kompetenceprofil og indeholder bl.a. en attraktiv pensionsordning.

Spørgsmål

Ser du et match imellem dine ønsker og stillingens krav, modtager vi gerne dit CV snarest muligt. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 50 555 666.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.