Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsplanlægger


Som planlægger for garderobeskabe og skydedøre er det dit ansvar at skabe fundamentet for et optimalt produktionsflow gennem udarbejdelse af en effektiv og gennemtænkt produktionsplan. Du er bindeleddet mellem Navision og produktionen og sørger for at omsætte kundeordrer til produktionsgrundlag. Det er dit ansvar at udvikle planlægningsfunktionen og planlægningsværktøjerne, så der til stadighed bidrages til Operation Excellence.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Produktionsplanlægning i Navision 2018
 • Udarbejdelse og fordeling af produktionsgrundlag som f.eks. skærelister og batchlister
 • Varetage bestillinger til produktionen samt kontakt til eksterne leverandører
 • Opfølgning på dagens produktion og leveringsstatus
 • Diverse rapporteringer herunder statistik og dagstal
 • Du får en bred kontaktflade i organisationen herunder til produktionsledelsen, kollegerne i produktion og kvalitetsafdelingen og bidrager blandt andet til reduktion af spild, øget produktivitet, udnyttelse af kapacitet og øget kvalitet. Din indsats er derfor synlig i det fælles resultat.

  Stillingen er fuld tid 37 t/uge. Du får reference til Operations Manager og arbejdssted er Vildbjerg.


  Vi forestiller os, at du har min. 3 års erfaring fra lignende job som produktionsplanlægger. Din erfaring kan være suppleret med en produktionsteknisk (produktionsteknolog, ingeniør eller lignende) eller handels-mæssig uddannelse. Vigtigst er dog, at du er rigtig dygtig til at arbejde med systematik, data, tal og struktur, og at du kan håndtere en meget omskiftelig og fleksibel hverdag. Du skal have evnen til at fastholde overblikket, alt imens du skal dykke dybt i detaljen og løse flere opgaver på samme tid. Variationen, tempoet og behovet for problemløsning og beslutningstagen motiverer dig. Du er en god afslutter, der bringer dine opgaver helt i mål, så der ikke er nogen løse ender.

  Du skal arbejde tæt sammen med en række kollegaer på tværs af organisationen, og derfor er det vigtigt, at du er dygtig til kommunikation og har gode samarbejdsevner. Du finder løsninger, i stedet for at pege på problemer, og har generelt et positivt mindset. Dit engagement smitter, og du er derfor en vigtig kulturbærer.

  Du er superbruger af MS Office pakken herunder Excel, og har du kendskab til Navision, er det en fordel. Du behersker engelsk i skrift og tale.


  En spændende stilling hvor du kan få lov til at tage ansvar. Du får gode udviklingsmuligheder i et internationalt miljø, hvor du bliver en del af et dygtigt team, der er klar til at hjælpe dig med opgaven. Du tilbydes en attraktiv løn og pensionsordning.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.