Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsplanlægger

Har du flair for at matche leverancer med kunders behov, så vi producerer og køber varme så billigt som muligt til gavn for vores kunder? Og vil du være med til at sætte rammerne for den grønne omstilling i Aarhus? Så er du måske vores nye produktionsplanlægger til Fjernvarme Drift.

Bliv en del af en dynamisk hverdag
AffaldVarme Aarhus arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug med en ambition om at skabe gevinster for klimaet, vores kunder og bysamfund. For Fjernvarme Drift betyder det, at vi optimerer driften og udnytter samspillet imellem varme- og elmarkedet bedst muligt, så vi sikrer den mest grønne og effektive forsyning til fordel for kunder og miljøet. Vi søger en produktionsplanlægger til en nyoprettet stilling, der har lyst til at arbejde i en alsidig organisation med stor indflydelse på optimering af drift og forsyning.
 
Du bliver en del af vores afdeling Fjernvarme Drift, der sørger for den daglige drift af forsyningen. Du refererer direkte til afdelingslederen og vil indgå i et team med vores nuværende produktionsplanlægger samt vores kontrolrum.

Dine opgaver og succeskriterier
Dine tre store ansvarsområder er opfølgning på kontrakter, produktionsplanlægning samt optimering af driften. Du sætter en ære i undersøge opgaver til bunds, så du sikrer et kvalificeret beslutningsgrundlag, når vi optimerer driften eller indgår nye kontrakter.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver omfatte:

  • Konsekvensanalyser, risikoafdækning og beslutningsgrundlag for daglig drift og ved indgåelse af nye kontrakter
  • Budgetopfølgning på varmekøb
  • Kvalitetssikre fakturaer fra leverandører
  • Produktionsplanlægning i hverdagen og hver fjerde weekend
  • Dialog med kontrolrum for overholdelse af planer og mulige alternativer
Din profil
Du har en grundlæggende analytisk tilgang og elsker at se, hvordan vi kan gøre tingene mere optimalt. Du formår at forstå de enkelte detaljer og samtidig se, hvordan detaljerne indgår i helheden. Som person har du en stærk forretningsforståelse, som du udnytter til at lave analyser og beslutningsoplæg, der kan formidles bredt i organisationen. Du har en proaktiv og nysgerrig tilgang, som sikrer, at du kommer til bunds i opgaverne. Da du vil få en stor kontaktflade, er det afgørende, at du mestrer at skabe relationer på tværs og trives i en opsøgende rolle.

For at få succes i stillingen, lægger vi vægt på følgende:
  • Din baggrund kan være cand.oecon, revisor, cand.merc., ingeniør med økonomisk sans eller lignende
  • Din erfaring kan komme flere steder fra, det vigtigste er, at du har evnen til at sætte dig ind i vores forretning og er nysgerrig på en stærk teknisk organisation.
  • Indgående erfaring med MS Excel, BI, datahåndtering og kendskab til SQL

AffaldVarme Aarhus som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag med mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling i Aarhus. Du får stor indflydelse på dine opgaver og et job med mening, hvor det du laver, påvirker hverdagen for alle, der bor og arbejder i Aarhus Kommune.
Vi er en driftsvirksomhed, så når vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi, er vi hurtige til at sætte handling bag ordene. Derfor har vi fokus på udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 14. januar 2021. Vi tager jobannoncen ned, når passende ansøgerfelt er fundet.

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder for Fjernvarme Drift, Jeanette Thøgersen på 5137 9041, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse senest 1.3.2021.

Stillingen er fuldtid og aflønnes efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Ølstedvej 20, 8200 Aarhus N

Vi ser frem til at høre fra dig!

AffaldVarme Aarhus går forrest i den grønne omstilling. Vi arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug. AffaldVarme Aarhus har ansvaret for, at den samlede affaldsmængde i Aarhus Kommune håndteres og bearbejdes miljømæssigt forsvarligt og leverer klimavenlig fjernvarme til mere end 90 % af Aarhus Kommunes indbyggere og til flere omegnskommuner. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere, har en omsætning på over 3 milliarder og er en koncern på otte selskaber fuldt ejet af Aarhus Kommune.
Læs mere på www.affaldvarme.dk

Ansøg
Stillinger hos AffaldVarme Aarhus skal søges online. Klik på linket og følg instruktionerne for at søge den ledige stilling. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.