Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsplanlægger med solide IT kompetencer

Hos Hydraflex går det stærkt, og vi søger nu en systematisk og struktureret produktionsplanlægger til en nyoprettet stilling. Den nye produktionsplanlægger får ansvaret for planlægning, koordinering og opfølgning af den daglige produktion. 

Om jobbet

Vores nye kollega vil med reference til Fabrikschefen få et tæt samarbejde med produktion, salg samt indkøb og lager. Du vil i det daglige skabe overblik over indkomne ordrer og produktionsflowet og blandt dine primære arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Produktionsplanlægning og håndtering af produktionsordrer
 • Koordinering mellem salg, lager og produktion
 • Verificering af produktionsgrundlag
 • Optimering af produktionsflow, rutetider og forkalkulationer
 • Produktionssupport til medarbejdere
 • Systemsupport (AX 2012 og Webreg)

Om dig

Du har formodentlig en uddannelse som produktionsteknolog eller tilsvarende - evt. kombineret med en baggrund som industritekniker eller lignende. Vi forventer desuden, at du har min. 2-3 års erfaring fra en lignende stilling. Det er vigtigt, at dine IT-kompetencer er gode, og at du jonglerer i forskellige programmer med største naturlighed. Du er superbruger i ERP systemer - gerne AX2012 eller nyere - ligesom Microsoft Office er et naturligt arbejdsredskab for dig. Lige så vigtigt er dine personlige kompetencer, idet du i det daglige arbejde skal sikre overblik og den rette support til dine kolleger. Vi forventer derfor at du:

 • er systematisk og struktureret og kan holde styr på mange detaljer
 • er "skarp" og kan gennemskue komplekse problemstillinger
 • har gennemslagskraft
 • ser muligheder fremfor begrænsninger
 • arbejder selvstændigt efter mottoet "frihed under ansvar"
 • taler og skriver dansk

Vi tilbyder

Spændende arbejdsopgaver i et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på, at den enkelte selv tager ansvar. Løn gives efter kvalifikationer, ligesom vi kan tilbyde gode arbejdsforhold, attraktiv kantineordning og sundhedsforsikring.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Fabrikschef Esben Kristensen på tlf. 28785737.

Stillingen ønskes besat senest d. 1. maj 2021. Du søger stillingen ved at klikke på "søg stillingen", udfylde formularen og vedhæfte CV og ansøgning (øvrige ansøgere kommer ikke i betragtning).

Indledende samtaler forventes afholdt d. 10. + 11. marts 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Hydraflex A/S er en del af AC Group A/S. 

AC Group A/S ejer virksomhederne AC Hydraulic A/S, Hydraflex A/S, NH Handling A/S, Intopit A/S, AC Service A/S og AC Estate A/S. Koncernen beskæftiger mere end 200 medarbejdere og har en samlet årlig omsætning på over 350 mio kr. Eksporten til mere end 50 lande udgør ca. 80 % af omsætningen. Koncernen er 100% danskejet gennem 3 generationer.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.