Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsplanlægger & Systemspecialist

Espersens formål Vi inspirerer mennesker til at nyde sunde og lækre fisk og skaldyr – det er klimavenligt og hjælper til med at brødføde en voksende befolkning Vil du være med til at opfylde vores formål? Jobbet

Som produktionsplanlægger er du ansvarlig for planlægning af ??den daglige produktion i Hasle. Det betyder, at planlægge produktionen for dag- og aftenhold i overensstemmelse med de aftaler, der er indgået med organisationen, og koordinere, at alle nødvendige produktionsmaterialer er tilgængelige i det rigtige volumen på det rigtige tidspunkt. Du vil dagligt følge op på den faktiske produktion versus prognoser, undersøge eventuelle afvigelser fra dette og tage de nødvendige handlinger på det.

Som produktionsplanlægger opretter og kommunikerer du interne ordrer i vores ERP-system (M3 Cloud), og du deltager i daglige produktionsmøder. Du vil arbejde tæt sammen med Fabrikschefen og Produktionslederen.

Sammen med kollegaerne i Hasle vil du deltage i arbejdet med systematisk løbende at reducere miljøpåvirkningerne, forebygge forurening og minimere spild og ressourceforbrug iht. ISO 14001.

Kvalifikationer

Du kan have mere end 2 års relevant erfaring fra en lignende stilling som produktionsplanlægger, planlægger eller andre relevante interne logistiske processer, eller du kan være nyuddannet produktionsingeniør. Du har en teknisk forståelse af en produktionsenhed, og det vil være en fordel - men ikke et krav - hvis det kommer fra en fødevareproduktionsenhed. Vi forventer, at du har erfaring med MS-Office og databaser / ERP-systemer, da disse er daglige værktøjer. Du har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk, da dette vil være en del af din hverdag i kommunikationen med kolleger i Espersens øvrige fabrikker.

Dig som person

Du er systematisk, vedholdende og struktureret og går målrettet og energisk til opgaven. Du kan lide detaljer og er god til dem, og du skal have en evne til at administrere og kontrollere dit eget arbejde.

Vi forventer, at du kan kommunikere proaktivt med interessenter. Desuden er du en robust person, der kan være rolig i hektiske situationer. Vi forventer, at du omfavner ændringer, da disse vil være en del af dit arbejdsliv hos Espersen.

I teamet er du den naturlige specialist, organisator og formidler.

Hvad vi tilbyder dig er

En mulighed for at arbejde i en international virksomhed med et højt ansvarsniveau, konstant forbedring og åbenhed. Vi tilbyder en løn og pension, der matcher kvalifikationer og derudover sundhedsydelser.

Arbejdspladsen vil være på vores fabrik i Hasle hvor vi er en stab på 36 medarbejdere hvoraf de 26 er i produktionen.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 21. februar 2021. Dog inviterer vi løbende ansøgere ind til samtale og ansætter når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Fabrikschef Stig Nielsen på tlf.: 40 15 79 29.
ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.