Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionstekniker til R&D

Denmark, Birkerød

Er du passioneret og bliver inspireret af ny teknologi? Drømmer du om at blive en del af en teknisk kompleks produktion, og bidrage i produktionen i samarbejde med vores Research and Development afdeling?

 

Har du en teknisk baggrund indenfor f.eks. elektronik, mekanik elektronikfagtekniker mfl. eller har du et selvlært teknisk talent? Er du god med dine hænder til at samle, montere, lodde og arbejde med små objekter? Så kan det være dig vi søger!

Vi søger lige nu efter en teknisk stærk person som ideelt har viden samt erfaring med avanceret electro-mekaniske komponenter, og/eller evnen til at lære eller forstå nye tekniske aspekter. Ligeledes er det vigtigt at personen interesserer sig for problemløsning, fejlfinding og produktion. 

Om stillingen

Du vil blive en del af et lille team, hvor du vil interagere med faglige skarpe ingeniører/PhD studerende med baggrund i optiske fibre og lasere. Teamet er ansvarlige for produktionen af nyudviklede produkter samt prototyper, før det kommer i vores hovedproduktion. Stillingen indbefatter altså hands-on produktion, så det er et must at du får tingene gjort, og er selvkørende.

 

Om dig:

Får at opnå succes i jobbet, bør du have en vis teknisk forståelse og baggrund, og interesse i mekanik, elektronik og andet. Erfaring med optiske fibre og Splicing er ikke et krav, men erfaring med produktion/fremstilling, og evt. procesoptimering er en fordel.

Viden og erfaring med elektroniske komponenter og håndtering (ESD), samt evnen til at læse og forstå simple elektriske/tekniske tegninger og komponent datalister er også et plus. 

Vigtigst er dine personlige egenskaber og interpersonelle kompetencer. Du kan arbejde med folk med forskellige nationaliteter og kommunikere på Dansk og Engelsk. Du har en positiv indstilling, selv når du er udfordret og tæt på deadline. Du trives i et udfordrende miljø hvor tekniske udfordringer amt pres på at levere til tiden, er en del af hverdagen. Du nyder at arbejde sammen og er en teamplayer, samt at du kan motivere dine kollegaer gennem konstruktiv dialog. 

 

Dansk arbejdstilladelse er forudsætning. 

 

 

Ansøgning

Ansøg allerede nu, idet vi løbende kalder egnede kandidater til samtale. Send gerne CV + kort motiveret ansøgning, og du vil høre fra os. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Har du yderligere spørgsmål så kontakt vores Rekrutterings Specialist Mikkel H. Høiberg, på email: Mikkel.Holst.Hoeiberg@nktphotonics.com

 

NKT Photonics

På vores danske hovedkontor er vores primære fokusområder udvikling og produktion af optiske fibre samt hvidlys-lasere og lasere med ekstrem smal optisk linjebredde.  

Vi værdsætter og understøtter en kultur hvor der er balance mellem arbejds- og privatliv ligesom vi fremmer et arbejdsmiljø der bygger på samarbejde. For at kunne understøtte vores planer for fremtiden investerer vi løbende i vores faciliteter og medarbejdere. Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads med masser af gode kolleger der brænder for at udvikle og producere spændende og værdiskabende produkter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.