Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktspecialister / produktchefer

– salg til sygehuse i hele landet

Jobbet
Du får salgs- og kundeansvar for en eller flere produktgrupper.

Indsatsen vil i høj grad være koncentreret om at udvikle salget og udbygge relationen til dine kunder, som er de offentlige og private sygehuse, samt vedligeholdelse af kontakten til leverandører. Din målgruppe og kontaktflade på sygehusene kan være såvel overlæger og sygeplejersker som medicoteknikere og regionale indkøbere. Du vil have ansvar for salg af engangsartikler til det urologiske speciale, til sterilcentraler samt OR.

Du sælger ved at opbygge og udvikle langvarige relationer til dine kunder, gennemføre demoer, kurser og workshops – og i det hele taget være synlig og dialogskabende ude hos kunderne. Rejseaktivitet vil forekomme i forbindelse med deltagelse på konferencer og videreuddannelse i ind- og udland.

Din profil
Det er absolut en fordel, hvis du har erfaring som f.eks. sygeplejerske fra sterilcentral, anæstesi, operationsgang eller urologisk afdeling. Det er også et plus, men ikke et krav, at du har erfaring med teknisk salg til sygehuse og forstår betydningen af relationsopbygning og god service. Det vigtigste er din motivation og dit drive for at være ude hos kunderne og gøre en forskel. Du er selvstændig, flittig og disciplineret og glemmer aldrig, at du er en del af et team. Du taler og skriver engelsk. Du er bruger af CRM-systemer og MS Office.

Vi tilbyder
GM Medical A/S tilbyder et selvstændigt job, hvor du får mulighed for at skabe resultater og selv planlægge dine indsatser. Som markedsdeltager har GM Medical fokus på kvalitet og innovation. Du får en omfattende oplæring i både Danmark og hos vores internationale samarbejdspartnere. Endvidere får du engagerede kolleger i et uformelt team med et stærkt bagland.

Du arbejder ud fra en hjemmearbejdsplads med hjemmekontor stillet til rådighed. Lønpakken består af attraktiv løn inkl. firmabil, pension og sundhedsforsikring.

Send din ansøgning
Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til salgschef Henrik Lütken Nielsen (2175 2972) eller direktør Jesper Fremming (4056 4100).

Send din ansøgning til jf@gm-medical.com – vi indkalder løbende til samtale og behandler din ansøgning fortroligt.

GM Medical A/S blev grundlagt i 1987 og er en 100% danskejet virksomhed, der markedsfører medicoteknisk apparatur og forbrugsartikler inden for specialerne Operation/Sterilcentraler, Anæstesi/Intensiv, Traumemedicin/Præhospital, Simulation, Obstetrik/Pediatri/Neonatalogi og Laserbehandlinger. GM Medical A/S har datterselskaber i Sverige, Norge og Finland.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her