Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktudvikler til design af rundstrikkede møbel- og madrastekstiler

pro&co søger for Sunds Textiles A/S i Sunds

Til international virksomhed, hvor produktionen foregår i Østeuropa og afsætningen hovedsagelig er til kunder i Vesteuropa og USA, søger vi en kommerciel funderet produktudvikler, som både har kreative evner indenfor design og udvikling af metervarer, samt forretningsforståelse i forhold til kundens behov og varens endelige funktion - typisk som syede betræk og komponenter til madras-industrien.

Kan du samle trådene i krydsfeltet imellem produktionsteknikere, metervareudviklere, kunder og evt. eksterne designere? Har du et bredt kendskab til metervaredesign og tekstiler? Har du lyst til at kombinere metervarer til færdige produkter? Så kan det være dig vi er på udkig efter til denne spændende stilling.

Som Produktudvikler skal du både kunne inspirere dine kollegaer, samt indsamle og koordinere viden og idéer fra det øvrige team i ind- og udland. Du vil få opgaver som spænder fra design og udvikling af metervarekollektionen, over layouts og produktsimuleringer, til konkrete kundeopgaver. Der kan således både være tale om design af metervarer og sammensætning af komponenter til videreforarbejdede betræk.

Disse ansvarsområder giver dig følgende primære opgaver:

  • Fremstille designoplæg og layouts
  • Koordinere den løbende design og produktudvikling
  • Inspirere og vejlede metervareudviklere på produktionsstederne
  • Opfølgning og support på igangsatte udviklingsprojekter
  • Udvikling af kollektioner og salgsmateriale
  • Kollektions udvælgelse og produkt dokumentation
  • Kundepleje og messedeltagelse
  • Oversættelse af kundernes kreative ønsker til brugbare kommercielle løsninger

Du vil i jobbet få en bred kontaktflade til den øvrige organisation og arbejder ud fra kontoret i Sunds. Du skal forvente ca. 20-30 rejsedage årligt, i forbindelse med besøg på fabrikkerne i Ukraine og Polen, samt i forbindelse med kundebesøg og messeaktivitet.

Du har formentlig en relevant designmæssig uddannelse, og har efterfølgende nogle års erfaring fra et lignende job, måske inden for grafisk tekstil design. Kendskab til strikprocesser, strikkede metervarer og samarbejde med udenlandske produktionsenheder og kunder er en fordel. Du skal være god til at kommunikere og samarbejde, så dine udenlandske kollegaer opfatter dig tæt på, selvom du sidder på kontoret i Sunds. Du kommer til at arbejde i et fagligt miljø med nogle af verdens førende madrasproducenter, hvorfor du forventes at kunne arbejde professionelt, fleksibelt og kundeserviceorienteret. Du har bredt kendskab til software som Photoshop, Illustrator og evt. EAT DesignScope.

Du forstår at kombinere dine tekniske kompetencer med et kommercielt mind-set og finder derfor gode løsninger. Din arbejdsindsats er struktureret og praktisk, og du evner på baggrund heraf, at omsætte ideer til virkelighed og at holde mange bolde i luften på samme tid uden at miste overblikket. Du kan lide at tage ansvar og søger gerne indflydelse, så du på den måde bidrager til virksomhedens fortsatte vækst. Du har gode engelskkundskaber i tale og skrift, er en rutineret IT bruger og har du erfaring med Navision, vil det være en fordel.


Sunds Textiles A/S er en dansk familieejet virksomhed, som udvikler, producerer og leverer strikkede metervarer, såvel som færdigt syede betræk, til internationale B2B kunder indenfor møbel- og madrasindustrien. Produktionen omfatter strikkeri, farveri, tilskæreri og systue, på egne fabrikker i Ukraine og Polen, som samlet beskæftiger ca. 900 medarbejdere. Virksomhedens danske hovedkontor beskæftiger ca. 25 selvstændige og initiativrige medarbejdere, som udover at varetage opgaver indenfor salg, indkøb, udvikling, logistik og økonomi, sikrer at virksomhedens DNA og virksomhedskultur overføres til de udenlandske datterselskaber. Se mere om virksomheden og produkter på www.sunds.com


Send din ansøgning til pro&co, via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Kristian Reinevald
kr@proogco.dk
Tlf.: 9660 3203
Tlf.: 3145 1240


 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her