Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Professionsbachelor i ernæring og sundhed eller lignende

Mad med Hjertet – til dig!

I Køkkenet Sygehus Lillebælt søger vi en kollega til en stilling på 37 timer med fleksible arbejdstider til at arbejde i vores driftsteam i Køkkenerne i Sygehus Lillebælt med opstart 1. februar eller efter aftale.

Stillingen er primært på Kolding Sygehus, men der er også dage på Vejle Sygehus. Ingen weekend- og helligdagsarbejde. 

Et køkken på tværs –

Vi er et køkken fordelt på 3 sygehuse – alle vore patienter oplever samme serviceniveau, samme madomsorg og samme menuplan hele vejen rundt – du vil blive en del af noget rigtig stort.

Vi elsker mad – og vi elsker at lave mad!

Vi har et spændende kostkoncept, der er baseret på single anretninger, mad fra bunden og hverdagsmad med et twist. Vores koncept kan sammensættes så det passer den enkelte patient, og vi følger op hver eneste dag ude i klinikken.

Vi har et fagligt dybt engageret team af ernæringsassistenter, kokke, bagere, slagtere, køkkenledere, økonomaer og bachelorer i ernæring og sundhed.

Vi er en livlig organisation, og der er hele tiden masser af forandring, udvikling og fart over feltet.

Stillingen

Hos os vil du blive en del af en styrkebaseret stabsgruppe på tværs, hvor vi hjælper hinanden og er tæt knyttet. Vi arbejder sammen og bruger hinanden som sparringspartnere og vi er brandgode til at få ting til at ske.

Du bliver en del af et nært driftsteam på Kolding Sygehus, hvor I er to, der sammen coacher produktions planlæggere på den daglige planlægning og coaching af hele produktionspersonalet på store og små rammer omkring vores skønne mad – et spændende dagligt relationsarbejde med store frihedsgrader og masser af tillid og støtte. Sammen har I ansvaret for vores produktionsstyringssystem – kort sagt – hele den overordnede produktionsplanlægning.

Du vil indgå i diverse udviklings- og undervisningsprojekter på tværs.

Hvem er du?

Du arbejder lige godt uanset du arbejder selvstændigt eller i team – hos os må man godt være ”lidt nørdet”, det er begejstringen, der er kodeordet.

Du er loyal, stabil og grundig, følger tingene til dørs hver gang.

Du har let ved at coache fx ernæringsassistenter i deres dagligdag og hjælpe dem til at blive mere og mere selvhjulpne og stærke – du går forrest.

Din kommunikationsstil er udadvendt, inviterende og nærværende, du har let til smil og holder af mennesker og dialog – hands on i produktionen.

Du elsker mad, er modig og ambitiøs med mad, og smitter med det.

Du er dygtig til Excell – mere end på almindeligt brugerniveau, og tænker systematisk.

Du har en god systemforståelse, ser sammenhænge og hjælper systemerne med at tilpasse sig menneskene – ikke omvendt.

Du forstår at sætte din indflydelse i spil til patientens fordel, og at sætte patienten først.

Vi forestiller os en kærlig, strategisk formidlingsprofil, der holder af mennesker, og tør gå til dem – fx er du PB i ernæring og sundhed med speciale i enten ledelse eller formidling. Erfaring er ikke et krav, så vi opfordrer også nyuddannede bachelorer til at søge - vi skal nok hjælpe med et forløb, der klæder dig godt på.

Du kan efterleve Sygehus Lillebælts værdier: resultater, ordentlighed, samarbejde og excellence.

Stillingen aflønnes efter overenskomst.

Hvis det lige er dig, vi leder efter, så upload din motiverede ansøgning, dit cv og relevante bilag. Kun ansøgninger, der kommer ind via det elektroniske ansøgningssystem kan forventes besvaret. Vi glæder os til at læse mere om dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.