Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Professionsbachelor i ernæring og sundhed / Ernæringsteknolog

Køkkenet på Herlevgaard søger pr. 1. september en faguddannet kollega. Køkkenteamet arbejder på 3 forskellige plejecentre, der hver har en cafe.

Produktionsformen er varmholdt - kosten produceres ud fra gode råvarer og vores opskrifter tager udgangspunkt i det gamle danske køkken samt Herlev Kommunes Mad og måltidspolitik, Vi har sølvmærket i økologi. Vi producer kosten til ca. 220 borger.

Vi er midt i en del forandringer, både i produktionen og på IT-området. Derfor søger vi dig til at arbejde professionelt med mad, mennesker og sundhed i en kompleks virkelighed, sammen med os.

Om dig
Vi forestiller os, at du er uddannet Professionsbachelor i ernæring og sundhed eller Ernæringsteknolog og gerne har erfaring fra et produktionskøkken.

Du elsker at lave god mad, og kan være med til at sammensætte og smagstilpasse kosten til vores ældre i Herlev. Dit arbejde vil blive både i produktionsteamet, og med administrationsopgaver. Du er god til IT-programmer og kan arbejde med kvalitetsforbedring via opskrifter. Du har et godt kendskab til egenkontrol, hygiejne og engrosvirksomhed.

Du er fleksibel og kan arbejde i en virksomhed, der arbejder 365 dage om året. Vores dagvagt er fra  7.30 -15.00 og eftermiddagsvagt er fra 11.00 – 18.00  med weekendvagt hver 3. weekend.  Du ønsker at arbejde ca. 34 timer pr uge.

Du er en holdspiller og har erfaring med teamsamarbejde og ønsker at være brobygger til vores modtagerkøkkener, med ligeværdighed og stor faglighed.

Yderligere spørgsmål
Bliver du nysgerrig og har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Teamleder Hanne Vind på 2114 2693 – eller til køkkenet på 4452 6251.

Vi vil gerne modtage din ansøgning inden den 6. juli 2020 og afholder samtaler i uge 29.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.