Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Professionsbachelor i Ernæring & Sundhed

Ernæringsenheden i Centralkøkkenet på Herlev og Gentofte Hospital søger en uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, med produktionserfaring, til diætteamet på Herlev Hospital.

Hvem er vi

Vi er et hospitalskøkken i rivende udvikling, der leverer velsmagende, god og varieret mad til ca. 1400 patienter dagligt. Foruden vores egne afdelinger på Herlev og Gentofte hospital leverer vi også mad til Psykiatrisk Center i Ballerup.

Vores ambition er at være Danmarks førende hospitalskøkken, der laver mad af høj kulinarisk kvalitet, som får patienterne op af sengene. Vi arbejder med økologi og har på nuværende tidspunkt sølvmærket. Vi tilbereder i videst muligt omfang al mad fra bunden af friske økologiske råvarer i sæson. Målsætningen for 2019 er, at vi skal producere egen dysfagikost, samt udvikle diætproduktionen markant. Vi har eget detailslagteri, bageri og producerer alt pålæg og brød selv. Vi arbejder ambitiøst med vores ernæring, og er bl.a. kendt for ”Herlevs Herligheder”, der serveres for ernæringstruede patienter.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen i dagvagt i hverdage, i tidsrummet kl. 6.00-13.30 og med weekendvagt på Herlevs Herligheder servering hver 4. uge.

Dine kompetencer

  • Du er fagligt dygtig, effektiv og har erfaring med at tilberede velsmagende mad fra bunden
  • Du har stor faglig viden om sygdoms- og ernæringslære
  • Du har flair for æstetik og er kreativ i din madlavning
  • Du kan arbejde selvstændigt, er refleksiv og samarbejdsvillig
  • Du er kvalitetsbevidst og giver din mening om mad og ernæring til kende
  • Du er serviceminded, imødekommende og har sans for anretning af mad
  • Du bidrager positivt til arbejdsmiljøet og er deltagende i udviklingen af teamet
Du har nemt ved at omgås dine kollegaer, og går til arbejdet med godt humør. Ud over dine faglige kompetencer er du engageret, motiveret og fleksibel, og ikke bange for at tage fat. Men først og fremmest er du indstillet på at indgå i et team, hvor alle hjælpes om at løfte de daglige opgaver. Du er mødestabil og ansvarsbevidst.

Vi tilbyder

  • Et stort fusioneret køkken med spændende faglige udviklingsmuligheder
  • Du får medindflydelse på den niveauet af den faglige kvalitet i diætteamet
  • En arbejdsplads med fokus på trivsel blandt medarbejdere med stort fremmøde
  • En sober tone i dagligdagen
  • Dygtige, stabile og samarbejdsvillige kollegaer
  • Sjov arbejdsplads fuld af godt humør
Stillingen er omfattet af gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Produktionsleder Nanna Friberg på tlf.: 2399 3725

Ansøgningsfrist senest: mandag d. 14. oktober kl. 12.00

Samtaler afholdes løbende

Ansættelse efter aftale

Herlev Hospital er en røgfri arbejdsplads.




Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330089696Phoenix-8ff5c21c12019-09-13T00:00:00Professionsbachelor i Ernæring & SundhedErnæringsenheden i Centralkøkkenet på Herlev og Gentofte Hospital søger en uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, med produktionserfaring, til diætteamet på Herlev Hospital.

Hvem er vi

Vi er et hospitalskøkken i rivende udvikling, der leverer velsmagende, god og varieret mad til ca. 1400 patienter dagligt. Foruden vores egne afdelinger på Herlev og Gentofte hospital leverer vi også mad til Psykiatrisk Center i Ballerup.

Vores ambition er at være Danmarks førende hospitalskøkken, der laver mad af høj kulinarisk kvalitet, som får patienterne op af sengene. Vi arbejder med økologi og har på nuværende tidspunkt sølvmærket. Vi tilbereder i videst muligt omfang al mad fra bunden af friske økologiske råvarer i sæson. Målsætningen for 2019 er, at vi skal producere egen dysfagikost, samt udvikle diætproduktionen markant. Vi har eget detailslagteri, bageri og producerer alt pålæg og brød selv. Vi arbejder ambitiøst med vores ernæring, og er bl.a. kendt for ”Herlevs Herligheder”, der serveres for ernæringstruede patienter.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen i dagvagt i hverdage, i tidsrummet kl. 6.00-13.30 og med weekendvagt på Herlevs Herligheder servering hver 4. uge.

Dine kompetencer

  • Du er fagligt dygtig, effektiv og har erfaring med at tilberede velsmagende mad fra bunden
  • Du har stor faglig viden om sygdoms- og ernæringslære
  • Du har flair for æstetik og er kreativ i din madlavning
  • Du kan arbejde selvstændigt, er refleksiv og samarbejdsvillig
  • Du er kvalitetsbevidst og giver din mening om mad og ernæring til kende
  • Du er serviceminded, imødekommende og har sans for anretning af mad
  • Du bidrager positivt til arbejdsmiljøet og er deltagende i udviklingen af teamet
Du har nemt ved at omgås dine kollegaer, og går til arbejdet med godt humør. Ud over dine faglige kompetencer er du engageret, motiveret og fleksibel, og ikke bange for at tage fat. Men først og fremmest er du indstillet på at indgå i et team, hvor alle hjælpes om at løfte de daglige opgaver. Du er mødestabil og ansvarsbevidst.

Vi tilbyder

  • Et stort fusioneret køkken med spændende faglige udviklingsmuligheder
  • Du får medindflydelse på den niveauet af den faglige kvalitet i diætteamet
  • En arbejdsplads med fokus på trivsel blandt medarbejdere med stort fremmøde
  • En sober tone i dagligdagen
  • Dygtige, stabile og samarbejdsvillige kollegaer
  • Sjov arbejdsplads fuld af godt humør
Stillingen er omfattet af gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Produktionsleder Nanna Friberg på tlf.: 2399 3725

Ansøgningsfrist senest: mandag d. 14. oktober kl. 12.00

Samtaler afholdes løbende

Ansættelse efter aftale

Herlev Hospital er en røgfri arbejdsplads.



2019-10-15T00:51:19.137 Ernæringsenheden i Centralkøkkenet på Herlev og Gentofte Hospital søger en uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, med produktionserfaring, til diætteamet på Herlev Hospital. Hvem er vi Vi er et hospitalskøkken i rivende udvikling, der leverer velsmagende, god og varieret mad til ca. 1400 patienter dagligt. Foruden vores egne afdelinger på Herlev og Gentofte hospital leverer vi også mad til Psykiatrisk Center i Ballerup. Vores ambition er at være Danmarks førende hospitalskøkken, der laver mad af høj kulinarisk kvalitet, som får patienterne op af sengene. Vi arbejder med økologi og har på nuværende tidspunkt sølvmærket. Vi tilbereder i videst muligt omfang al mad fra bunden af friske økologiske råvarer i sæson. Målsætningen for 2019 er, at vi skal producere egen dysfagikost, samt udvikle diætproduktionen markant. Vi har eget detailslagteri, bageri og producerer alt pålæg og brød selv. Vi arbejder ambitiøst med vores ernæring, og er bl.a. kendt for Herlevs Herligheder , der serveres for ernæringstruede patienter. Arbejdstiden er 37 timer om ugen i dagvagt i hverdage, i tidsrummet kl. 6.00-13.30 og med weekendvagt på Herlevs Herligheder servering hver 4. uge. Dine kompetencer Du er fagligt dygtig, effektiv og har erfaring med at tilberede velsmagende mad fra bunden Du har stor faglig viden om sygdoms- og ernæringslære Du har flair for æstetik og er kreativ i din madlavning Du kan arbejde selvstændigt, er refleksiv og samarbejdsvillig Du er kvalitetsbevidst og giver din mening om mad og ernæring til kende Du er serviceminded, imødekommende og har sans for anretning af mad Du bidrager positivt til arbejdsmiljøet og er deltagende i udviklingen af teamet Du har nemt ved at omgås dine kollegaer, og går til arbejdet med godt humør. Ud over dine faglige kompetencer er du engageret, motiveret og fleksibel, og ikke bange for at tage fat. Men først og fremmest er du indstillet på at indgå i et team, hvor alle hjælpes om at løfte de daglige opgaver. Du er mødestabil og ansvarsbevidst. Vi tilbyder Et stort fusioneret køkken med spændende faglige udviklingsmuligheder Du får medindflydelse på den niveauet af den faglige kvalitet i diætteamet En arbejdsplads med fokus på trivsel blandt medarbejdere med stort fremmøde En sober tone i dagligdagen Dygtige, stabile og samarbejdsvillige kollegaer Sjov arbejdsplads fuld af godt humør Stillingen er omfattet af gældende overenskomst. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Produktionsleder Nanna Friberg på tlf.: 2399 3725 Ansøgningsfrist senest: mandag d. 14. oktober kl. 12.00 Samtaler afholdes løbende Ansættelse efter aftale Herlev Hospital er en røgfri arbejdsplads.11jobnet8ff5c21c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-14T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=220274&DepartmentId=18542&MediaId=4720&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHerlev3607632Herlev Hospital11Herlev Ringvej 752730HerlevDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent823431JobNet5044908504490810013-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8ff5c21chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8ff5c21chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8ff5c21c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8ff5c21c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Sundhed/5.jpgProfessionsbachelor i Ernæring & Sundhed12008001Dansk3Læse/ tale10Sundhed77Pleje og omsorg362695092noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK