Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Professorsekretær til Obstetrisk Klinik, Center for Føtalmedicin og gravide

Juliane Marie Centret  
 
Da en af vore medarbejdere har søgt nye udfordringer er en stilling som professorsekretær/lægesekretær blevet ledig til besættelse pr. 1.4.18 eller snarest muligt. Stillingen er på 34-37 timer/uge.  
 
Sekretær for professor 18 timer  
Stillingen indebærer administrativt arbejde i forbindelse med Obstetrisk Kliniks forskning. Du skal holde styr på forskergruppen, på projekter, ansøgninger, publikationer, indberetninger og rapporter inkl. oprette nye projekter. Personaleadministration i forbindelse med forskningsansatte herunder brugeradgange, rejseafregninger, administration i forbindelse med kurser og møder – eksternt og internt. Føring af løn for forskere m.m.
  
Lægesekretær  
Vi er et velfungerende team på 17 sekretærer, med hver vores opgaver, men vi hjælper hinanden. Vi har et godt samarbejde og en god tone.  
Vi har brug for en kollega, der sammen med os, vil løfte de daglige opgaver. Du skal være fleksibel og sætte pris på det tværfaglige samarbejde samt bidrage positivt til vores fælleskab.  
Det primære arbejdsområde vil være vores ambulatorium, som dels er et svangreambulatorium og dels et føtalmedicinsk ambulatorium. Dine opgaver vil bla. være visitation af patienter til 1. trimester ultralyd (nakkefoldsskanning), dvs. oprette forløb og bestille blodprøver samt arbejde med arbejdslister i SP.  
Udover ”egne” opgaver er det vigtigt, at du hen ad vejen opnår kendskab til klinikkens øvrige sekretær opgaver således, at vi opnår fleksibilitet i vores opgaveløsning.  
 
Stillingen er primært en dagvagtsstilling, men der vil også være mulighed for at deltage i dækning af vagter i skrankefunktionen på vores akutambulatorium/fødemodtagelse.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.  
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til oversygeplejerske Pernille Emmersen tlf.: 3545 8298, mail: anne-pernille.emmersen@regionh.dk eller klinikledelsessekretær Susanne Mårtensson tlf.: 35458384, mail: susanne.maartensson.01@regionh.dk  
 
Ansøgningsfrist: 16. februar 2018 kl. 12.00.  
 
Ansættelsessamtaler afholdes uge 8 og 9.  
 
Søg stillingen via linket.  
 
Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.  
 
Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.  
 
Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.  
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her