Programleder til at udvikle og drive tværsektorielle projekter indenfor diabetesområdet

Programleder til at udvikle og drive tværsektorielle projekter indenfor diabetesområdet

Steno Diabetes Center Odense (SDCO) er under etablering som et internationalt førende diabetescenter ved Odense Universitetshospital. En af hovedopgaverne for SDCO er at være kraftcenter for udvikling af nye behandlings- og forebyggelsesmetoder, dvs. udvikle og udføre behandling og forebygge senkomplikationer på et højt internationalt niveau. SDCO etableres i et samarbejde mellem Novo Nordisk Fonden og Region Syddanmark.

Er du god til at skabe overblik samtidig med, at du formår at forme og drive projekter frem i overensstemmelse med det overordnede mål? Har du erfaring med udvikling af tværsektorielt samarbejde indenfor sundhedsområdet? Har du mod på at starte ud i en ny organisation? Så er du måske den programleder, som Steno Diabetes Center Odense (SDCO) søger til at sikre udvikling og gennemførelsen af en række tværsektorielle projekter.

Som programleder bliver dine hovedopgaver:

 • At være faglig ansvarlig for SDCO’s tværsektorielle indsats, og dermed være drivkraft bag at udvikle og implementere SDCO’s indsats indenfor tværsektorielt samarbejde i overensstemmelse med målsætningerne beskrevet i drejebogen se link: og de beslutninger SDCO’s bestyrelse træffer.

 • At være ansvarlig for at initiere relationer og samarbejde med alle relevante interessenter om tværsektorielle projekter.

 • At udvikle og drive egne projekter.

 • At have det strategiske overblik og sikre fremdrift for øvrige projekter inden for området.

Eksempler på opgaver er: At initiere samarbejde mellem kommuner, sygehuse og almen praksis indenfor diabetesområdet, at styre processer omkring planlægningen og gennemførelse af tværsektorielle projekter, samt at understøtte at ny viden om diabetesbehandling forankres i de tværsektorielle aftaler og samarbejdsrelationer i regionen.

Den rette ansøger:

 • har en humanistisk, samfundsvidenskabelig eller sundhedsfaglig kandidatgrad,

 • har projektledererfaring med store komplekse projekter i en politisk kontekst,

 • har kendskab til og arbejdet med diabetesområdet i et tværsektorielt perspektiv,

 • har erfaring med udvikling, opfølgning og evaluering af projekter

 • skal kunne spare med centerledelsen om udvikling af strategi og strategi-processer

 • har erfaring med budgetprocesser og økonomiske spilleregler

 • er god til at formulere sig klart og letforståelig i såvel tale som skrift på både dansk og engelsk

 • har erfaring fra et sygehus eller sundhedssektor i en kommune eller region

 • formår at skabe relationer og motivere og samarbejde med sundhedsprofessionelle på flere niveauer på tværs af sektorer.

Vi tilbyder:

 • en nyetableret organisation præget af et stærkt fokus på at bringe diabetesindsatsen i Region Syddanmark på allerhøjeste niveau,

 • at du kan være med til at udvikle organisationen og dit eget job,

 • samarbejde med mange forskellige faggrupper for mange forskellige sektorer - tværfagligt samarbejde vil være et nøgleord,

 • en organisation, hvor medinddragelse og et højt informationsniveau vil blive prioriteret.

Du skal desuden samarbejde tæt med SDCO’s centerledelse og sikre løbende dialog særligt med centerdirektøren. Du bliver en del af SDCO’s sekretariat og refererer personalemæssigt til sekretariatslederen.

I takt med, at SDCO bliver etableret og tværsektorielle projekter igangsættes, er det forventningen, at der skal ansættes yderligere personale i SDCO’s sekretariat, som får personalemæssig reference til sekretariatslederen. Stillingen som programleder indebærer ikke personaleansvar.

 


Løn- og ansættelsesvilkår  

Stillingen besættes som specialkonsulent eller chefkonsulent afhængigt af ansøgers kvalifikationer. Stillingen aflønnes efter overenskomstvilkår efter konkret aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er fuldtids og tidsbegrænset til en 5-årig periode med mulighed for forlængelse. Tiltrædelse pr. 1. maj 2018.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til centerdirektør Jan Erik Henriksen på mobil 20 33 21 74. Send ansøgningen via nedenstående jobportalen.  Ansøgningsfristen er den 2. marts 2018. Der afholdes 1. samtalerunde torsdag den 15. marts og 2. samtalerunde torsdag den 22. marts. 


 
 

Om Steno Diabetes Center Odense

SDCO blev oprettet som et specialiseret diabetescenter den 1. januar 2018. SDCO drives og ejes af Region Syddanmark og er støttet af en 10-årig bevilling med mulighed for forlængelse fra Novo Nordisk Fonden.

Centret skal i tæt samarbejde med alle regionens sygehuse, kommuner og praktiserende læger varetage behandlings- og udviklingsopgaver for personer med diabetes fra hele Region Syddanmark.

Den 1. januar 2018 blev en gruppe fagfolk fra Odense Universitetshospital overflyttet til SDCO. Hertil kommer, at der vil være mange fagfolk, som er ansat på OUH, som får delvis funktion og løser opgaver i centeret. Ledelsesmæssigt og administrativt er der pr. 1. januar 2018 ansat en centerdirektør og en oversygeplejerske. Den øvrige centerledelse og stab ansættes i løbet af 2018.

SDCO forventes at være fuldt etableret ultimo 2022, hvor centret samtidig flytter ind i nye fysiske rammer, som bygges ved Nyt OUH. Indtil de nye fysiske rammer står klar drives centeret fra midlertidige rammer på Odense Universitetshospital.

Du kan læse mere om Steno Diabetes Center Odense https://www.regionsyddanmark.dk/wm504092

 


 
 

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Genopslag - AC-fuldmægtig til rekrutterings- og ph.d.-administration

Syddansk Universitet

Med henblik på at få flere kvalificerede ansøgere til stillingen genopslås denne. Der gøres opmærksom på, at allerede indkomne ansøgninger stadig vil blive taget i betragtning med mindre man skriftligt henvender sig til universitetet med anmodning o...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Medarbejder til professionelt udgående tilsyn med spiludbydere

Spillemyndigheden

Som tilsynsmedarbejder er du med til at sikre fair spil om penge i Danmark ved at føre et professionelt tilsyn med spiludbydere, hvor service og vejledning er i fokus. Udgående tilsyn på lotteri- og monopolområdet Du bliver en del af kontoret Lotter...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

AC-fuldmægtig til Institut for Virksomhedsledelse og Økonomi

Syddansk Universitet

I forbindelse med forskningsinfrastruktur-projektet Danish Research Data for the Social Sciences (DRDS) søger Det Samfundsvidenskabelige Fakultet (BSS) pr. 1. marts 2018 (eller snarest derefter) en ny medarbejder, der som AC-fuldmægtig skal indgå i ...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Medarbejdere til professionelt udgående tilsyn med spiludbydere

Spillemyndigheden

Som tilsynsmedarbejder er du med til at sikre fair spil om penge i Danmark ved at føre et professionelt tilsyn med spiludbydere, hvor service og vejledning er i fokus. Fuldtids- og deltidsmedarbejder til udgående tilsyn på spilleautomatområdet Du bl...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:6. april 2018

Kollega med teknisk forståelse til tilsyn med spilmarkedet

Spillemyndigheden

Odense
Bidrag med dine kompetencer til tilrettelæggelse og gennemførsel af tilsynsopgaver i Spillemyndighedens team, som overvåger udbuddet af onlinespil og væddemål i Danmark. Teknisk forståelse i tilsynet med spiludbydere Du bliver en del af Spillemyndig...