Programmør

Dit primære arbejdsområde vil være at integrere vores webshops og online bookingsystemer med Microsoft Dynamics Nav 2015 / 2018.

Vi forestiller os at du har kendskab til Joomla og Prestashop CMS, html, PHP samt database programmering og indgående kendskab til Microsoft Dynamics Nav 2015 / 2018.

Antal timer pr. uge, løn og starttidspunkt, aftales ifm. samtale.

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Er du en dygtig programmør - og vil du gerne arbejde med softwarerobotter?

IT-Afsnittet FB

Aalborg
Så er du måske vores nye kollega!I Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen i Aalborg Kommune arbejder vi med en bred portefølje af opgaver inden for social-, arbejdsmarkeds- samt børne- og familieområdet. Vi har en stor interesse i, at udføre disse ...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Programmør - itpilot søger erfaren programmør

itpilot ApS

Viborg
itpilot ApS er en danskejet it-virksomhed, som er specialiseret inden for projektering, implementering, levering, drift og servicering af internetløsninger, hvor vi også udvikler og hoster hjemmesider, mobilsider, apps og webapplikationer. Jobbet Vi...