Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Project Manager

Om stillingen
Du bliver en del af Project Team, der står i spidsen for arbejdet i Plesner med at effektivisere processer og arbejdsgange både internt i afdelingerne og på klientrettede projekter. Teamet består af Project Managers og Assistant Project Managers (studentermedhjælpere), som arbejder tæt sammen med andre teams i virksomheden. Vi har lige nu vores hovedfokus på områderne M&A og Commercial Real Estate, Construction & Infrastructure og vil løbende udvide til andre forretningsområder.

Som Project Manager arbejder du både på klientrettede projekter og udviklingsprojekter. På de klientrettede projekter arbejder du side om side med juristerne og leder udvalgte aktiviteter så som at organisere store mængder af data til brug for bl.a. due diligence i transaktionssager og opbygge, strukturere og styre virtuelle datarum. På udviklingsprojekterne driver du innovative initiativer, som kan have til formål at optimere processer eller at skabe produkter, med det fælles formål at sikre den bedst mulige kundeoplevelse.

Vi er en afdeling i vækst, og vi udvikler os hele tiden. Det betyder, at du vil tage del i en ambitiøs udviklingsrejse, som indebærer innovative digitale muligheder. Her vil du være med til løbende at forme afdelingens bidrag både internt i afdelingerne og til vores klienter.

Om dig
Du har en videregående uddannelse som cand.merc., cand.it eller anden relevant akademisk baggrund. Herudover forestiller vi os, at du har mellem 1-3 års relevant fuldtidserfaring. Vi sørger for, at dine ansvarsområder afspejler din erfaring og dine kompetencer, og vi sørger for at kompleksiteten i projekterne øges i takt med, at dine kompetencer udvikles.

Du er vant til projektarbejde, tager ansvar og besidder et stort overblik. Du er idérig, struktureret, god til at spotte optimeringsmuligheder og løser opgaver effektivt. Du har flair for at arbejde med Microsoft Office pakken (Word, Excel, PowerPoint), og måske har du endda erfaring med at implementere nye systemer og drive forandring.

Samarbejdet i vores team, og med huset i øvrigt, er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Vi prioriterer et godt socialt sammenhold i teamet og det er derfor vigtigt, at du er imødekommende, får energi af at være en del af et team og sætter pris på godt kollegaskab. Som alle andre hos Plesner sætter du standarden højt, og du trives og bevarer overblikket i et ambitiøst miljø, hvor tingene går stærkt og har korte deadlines. Herudover kommunikerer du klart på både dansk og engelsk i tale og skrift.

Du kan forvente
Et spændende job i et travlt, inspirerende og internationalt arbejdsmiljø med mange berøringsflader i huset. Du kommer til at arbejde sammen med de absolut dygtigste kollegaer i branchen, som alle er med til at sikre dig en stærk både personlig og faglig udvikling. Se mere om, hvordan det er at være ansat i Plesner på www.plesner.com/karriere/plesner-people

Vil du vide mere om os og jobbet, kan du kontakte Head of Project Team Line Lolk Thomsen på lltn@plesner.com / +4523650732 eller HR manager Susanne Warnick Ravn på swr@plesner.com / +4530937134.

Søg denne stilling


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.