Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projectcontroller til vækstvirksomhed

Har du lysten og den faglige nysgerrighed til at styrke projektcontrolling-funktionen i Aarsleff Rail A/S? Har du lyst til at arbejde tæt sammen med projekt- og sektionsansvarlige om controlling, og forstår du at spille det værdiskabende på banen via en pragmatisk tilgang i opgaveløsningen? Har du lyst til at være med til at optimere vores indrapportering, opfølgning og generelle værktøjer og processer?

Aarsleff Rail A/S er en del af Aarsleff-koncernen, og som den største danske aktør på jernbaneområdet har vi kompetencerne til at gennemføre en bred vifte af banearbejder både i egenproduktion og i samarbejde med andre internationale specialister inden for baneanlæg. Vi udfører løbende mange spændende projekter, som både er små og store og kan strække sig over en længere årrække. Til vores projektcontrolling-funktion har vi brug for en ny kollega, der evner og har lyst til at fordybe sig i projektøkonomi, sektionsrapportering og i fællesskab med projekt- og sektionsledere sikre høj kvalitet i rapporteringen. Du får mulighed for at sætte dit præg på opfølgningen og indrapporteringen af de enkelte projekter herunder værktøjer og processer. Der er også mulighed for at blive involveret i et eller flere af de store længerevarende projekter, som Aarsleff Rail A/S løbende arbejder på.

Et godt miljø for udvikling
Du bliver tilknyttet vores centrale projektcontrolling-funktion og referer til chefen heraf. Vi kan både se en ny kollega blive tilknyttet vores kontor i Hvidovre og i Viby J. Det afhænger af den rette kandidat. Uanset primært tilknytningssted skal du være forberedt på rejsedage, da vi dækker hele landet og besøger byggepladser samt løbende samles i teamet på et af de to kontorer. Her møder du generelt kolleger, der er vant til at samarbejde med projektcontrollere, og som er vant til at have et positivt mindset om den faglige viden og generelle support, du kommer med. Desuden bliver du en del af et team, som bærer præg af samarbejde, hjælpsomhed og generel faglig sparring. Et ideelt miljø for at udvikle sig i rollen.

Du spiller en nøglerolle i forhold til controlling og rapportering af projekter
Du bliver den, der driver fagområdet projektcontrolling på enten en sektion eller et større projekt og sørger for, at det forankres positivt i organisationen. Dit primære fokus bliver at skabe løsninger med udgangspunkt i vores modeller, der imødeser flest mulige behov og ønsker. Opgaverne favner bredt, fx kommer du til at:

  • yde support og sparring til de projektansvarlige, herunder deltagelse i månedlige økonomiopfølgningsmøder såvel ude på byggepladserne som på kontoret i enten Hvidovre eller Viby J
  • udarbejde månedlig rapportering af projektstade
  • følge op på projektøkonomi og styre budget og slutprognose
  • samarbejde tæt med projektteams med henblik på optimering af projektøkonomi
  • være sparringspartner for projektchef(er) og sektionschef(er).

Er du vores nye kollega?
Du arbejder analytisk og systematisk og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet, hvor mest muligt er gennemtænkt. Der skal være en god balance i, at tingene skal være velgennemarbejdet, men du skal samtidig sikre fremdrift i opgaveløsningen. Samtidig trives du i en selvstændig konsulentlignende rolle, hvor det kræver, at du tager ansvar for at sikre optimale løsninger. Rollen kræver også en fleksibel tilgang i din opgaveløsning, hvor det handler om at få tingene til at fungere, men også i forhold til, hvilke opgaver du løser.

Din evne til at skabe relationer på forskellige projektteams og skabe rammerne for et godt samarbejde bliver også centralt for at lykkes i rollen. Ligesom din evne til at tilpasse din kommunikation om økonomiske problemstillinger til kolleger med forskellig baggrund vægtes højt.

Vi forestiller os, at du har en relevant økonomisk uddannelse som cand.merc. eller cand.polit., cand.oecon., HD-R eller lign. kombineret med 2-5 års praktisk erfaring med økonomistyring af projekter, herunder månedlig rapportering, udarbejdelse af slutprognose og kendskab til igangværende arbejder efter produktionsprincip. Det er også afgørende, at du er superbruger af Excel og fortrolig med it generelt.

Mulighed for personlig og faglig udvikling
Der er plads til at udvikle sig i rollen som projektcontroller, i takt med opgaven udvikler sig. Det centrale bliver din lyst til at lære i processen. Du har samtidig et dygtigt fagligt team at støtte dig til. På sigt vil du kunne få mulighed for udenlandserfaring i rollen, da vi udvikler os meget i andre nordiske lande.

Lyder det som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte Commercial Project Manager Niels Birch Madsen på tlf. 2476 1431 for at få yderligere oplysninger.

Klik på knappen "Send ansøgning" for at sende din ansøgning.
Vi skal senest have din ansøgning senest søndag den 7. marts 2021.
 Aarsleff Rail A/S er et førende dansk jernbaneentreprenørselskab. Vi har kompetencer inden for alle banetekniske discipliner og har gjort det til vores speciale at udtænke, planlægge og udføre alle former for infrastrukturprojekter på og omkring det danske jernbanenet. Vi har konstant fokus på effektive og innovative løsninger, og vores standarder for projektledelse og professionelt samarbejde er høje. Det gælder både før, under og efter projekterne, og vi stræber altid efter at levere den bedste løsning til vores kunder. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere og indgår i den internationalt positionerede Aarsleff-koncern. Læs mere om os på www.aarsleffrail.com

Hovedkontor: Hasselager Alle 5, DK-8260 Viby J · Kontor Øst: Industriholmen 2, DK-2650 Hvidovre

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.