Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projekt-/entrepriseleder

BM Byggeindustri har travlt og mangler derfor endnu en

PROJEKT-/ENTREPRISELEDER.

BM Byggeindustri har i gennem 3 årtier leveret kvalitetsbyggerier i Danmark til yderst konkurrencedygtige priser. Vores opgaver spænder bredt, lige fra præfabrikerede moduler, totalentrepriser og små som store fagentrepriser. BM Byggeindustri er i dag er en af de største aktører på markedet indenfor præfabrikeret modulbyggeri. Vores ambition er fortsat at præge markedet og udviklingen af industrielt byggeri langt ud i fremtiden. BM Byggeindustri har vundet to store rammeaftaler og har derfor behov for yderligere en projektleder til styring af rammeaftalerne. Udfordringerne og ansvarsområdet er stort for den rigtige projekt-/entrepriseleder.

BM Byggeindustri tilbyder den kommende alsidige projektleder mange spændende udfordringer indenfor modulbyggeri men også indenfor fag- og totalentrepriser, så tør du tage fat, vil opgaverne spænde bredt.

Vi har brug for en dygtig projektleder, som kan og tager den overordnet projektstyring af totalentrepriser fra salg til aflevering, herunder koordinering med bygherrer, rådgivere, intern tegnestue, produktion samt styring af økonomi. Projekt-/entrepriselederens primære opgaver vil bl.a. være:

  • Overdragelse fra salg/licitation
  • Myndigheds-, bygherre- og underentreprenør kontakt
  • Indkøb af bygningsdele/underentrepriser
  • Tidsplan styring
  • Overordnede byggeplads ansvarlig
  • Afleveringsforretning
  • 1. års og 5. års gennemgang

BM Byggeindustri ligger stor vægt på en håndværksmæssig erfaring, og af kompetencer foretrækkes en tømrermæssig uddannelse, og gerne sammen med en overbygning som bygningskonstruktør eller ingeniør, men ikke et krav. Minimum 3-5 års erfaring fra lignede stilling, løsningsorienteret og fleksibel når tingene går stærkt.

BM Byggeindustri tilbyder den kommende projekt-/entrepriseleder en arbejdsplads med en uformel tone, gode samarbejdsvillige kollegaer, en sundhedsforsikring samt løn efter kvalifikationer.

BM Byggeindustris opgaver spænder over Danmark, Sverige og Norge, så der skal påregnes rejseaktiviteter.

Ansøgningen sendes til tom@bmbyggeindustri.dk. Der vurderes løbende på ansøgere, og forventes ansættelse hurtigst muligt. Ønskes der yderligere oplysninger om jobbet, kan der rettes henvendelse til Tom Mikkelsen på mobil nr. 20221744.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her