Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projekt- & Servicechef - Nordjylland
Produktion- & Projektvirksomhed

Vor kunde er en solid og veldrevet produktion & projektvirksomhed inden for bygge- og anlægsbranchen. Virksomheden har en markant markedsposition inden for sin niche/sit speciale. Virksomheden har i årtier været førende i nordeuropa – med produktion i både Danmark og England. Grøn omstilling, bæredygtighed og miljø indgår naturligt i virksomhedens primære forretningsområde. Stort know how og mange års erfaring forenes i høj fleksibilitet og tilpasningsevne, hurtig omsætning af idéer til fysiske produkter, samt brug af optimerede konstruktions- og produktionsprincipper er med til at sikre en høj værdiskabelse og service for kunderne.

JOBBESKRIVELSE
Med reference til den administrerende direktør vil du som projekt- og servicechef få det overordnede ansvar for aktiviteterne i Skandinavien, i form at nye større projekter, løbende entrepriseopgaver og serviceopgaver. Du får ansvaret for styring af de konkrete projekter (økonomi, tid og kvalitet) – med den løbende kontakt til interne og eksterne kontakter. Udarbejdelsen og udviklingen af proces-/styrringskoncepter for projekt-, entreprise- og serviceopgaver – samt værktøjer til sikring af transparenthed/klarhed - vil ligeledes være dit ansvar. Du får det ledelsesmæssige ansvar for en projekt- & serviceorganisation på 8 personer. Samspil og sparring med direktøren, økonomichefen og teknisk chef – samt lederkolleger på øvrige markeder vil være med til at løfte indsigt/viden og læring på tværs af virksomheden.

FAGLIG PROFIL
Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra lignende lederstilling inden for bygge- og anlægsbranchen og/eller rådgivende ingeniør. Du er uddannet diplom ingeniør/konstruktør og har en både teoretisk og praktisk indsigt/viden. Du har erfaring med styring af såvel projekter som løbende servicering af kunderne på markedspladsen. Du har dokumenteret projekt- og entrepriseledererfaring – med såvel interne som eksterne berøringsflader. Du har erfaring med at håndtere selv vanskelige og pressede situationer, hvor du optræder med rutineret autoritet. Du stiller høje krav til sikkerhed og kvalitet, som du selv går forrest i at overholde. Du har flere års erfaring med planlægning og koordinering/ optimering. Du er en habil IT bruger og erfaring med projektstyringsværktøjer. Du mestrer engelsk på forhandlingsniveau.

PERSONLIG PROFIL
Du er energisk, let at omgås og arbejder struktureret og systematisk. Du ønsker at præge dagligdagen, og har et stort ejerskab, til det du laver. Du er kunde- og forretningsorienteret. Du har let ved at skabe dig overblik – selv i komplekse opgaver og problemstillinger. Du optræder som ambassadør for virksomheden i enhver henseende. Du er troværdig og ordholden – overholder aftaler og er ansvarsbevidst. Du har en målrettet og præcis kommunikationsform – i både skrift og tale. Du er bevidst om værdien i et konstruktivt samspil med den øvrige organisation. Du er fleksibel og beredvillig – og tager fat, hvor det er nødvendigt.

VI TILBYDER
En selvstændig og udfordrende lederstilling i en meget dynamisk og innovativ orienteret virksomhed. Store muligheder for både personlig som faglig udvikling. Uformelt arbejdsmiljø - uhøjtidelig omgangstone. Der må påregnes 20-25 rejsedage årligt (Skandinavien) – afhængig af projekterne. Du får primær arbejdssted i det nordjyske. Attraktive løn- og ansættelsesvilkår.

ANSØGNING
UnikRecruitment bistår ved denne rekrutteringsopgave. Kunden vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her