Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

projekt - Tekniker / 2D konstruktion

 Projekt –Tekniker / 2D Konstruktions / – job tilbydes ! 

Form&Frys maskine technic A/S, en virksomhed i syd enden af HOBRO, en interessant virksomhed i en god udvikling, med en DOWN TO EARTH ideologi for solid grundfæste i håndværket,

vi udvikler og fremstiller maskiner primært til bageri industrien, som sælges world-wide.

Konstruktør  / projekt tekniker –  med flair for international project handeling /managment.

Stillingen -

Maskinkonstruktion 2D, videre udvikling/ tilretning af maskiner, projektstyring, dokumentation, servicering af kunder, mm. Er relevante komponenter for jobbet. Derudover, medvirken til opbygning af projekter, kundekontakt, installation og idriftsættelse, værende en del af dagligdagen.

Du har kendskab til –
Maskinautomation for industri / Autocad / ( 2D) Konstruktion af maskiner til fødevare brug, og evt. erfaring med International færden eller bare lysten hertil, har relevans.

Du er uddannet–
Maskintekniker, produktionsteknolog eller tilsvarende kvalifikationer. Vigtigst er, du har en relevant håndværksmæssig uddannelse som baggrund og villigheden til at bruge den.

Vi forventer –
Konstruktions erfaring, nysgerrighed for mekanik, tids fleksibilitet, orden sans og gåpåmod,
En personlighed med ansvarsbevidsthed og selvstændighed som vigtige komponenter, men også opgave fleksibilitet og håndværksdygtighed har relevans’.

Sprogkundskaber : Engelsk i skrift og tale er  ”vigtig ”..

Vi tilbyder –

Et interessant job, som kan ”tilrettes lidt” efter personen, med gode udfordringer, konstruktionsmæssigt via udvikling af specielle maskiner samt mere personligt dygtiggørelse via ”hands on” jobs og kundekontakt, meget projekt styrings relateret eller en kombination….
At blive en del af et : energisk, dygtigt, fleksibelt og erfarent team, med nysgerrighed og personlig udvikling, som vigtige ingredienser til succes.

I Form&Frys hus er vi i dag små 40 personer, med mest fremstilling ” in-house ”, 

Via Form&Frys niche produktion af speciel maskiner, findes der muligheder for lidt finere projektmekanik, kritisk projektstyring, mm…. Ydermere produceres der også private-label maskiner,….... se: YouTube / Formfrys……… for nogle maskine eksempler !


Kontakt person: Lars Bach Jensen, e-mail : lars@formfrys.dk  / www.formfrys.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her