Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektadministrator KONE, Herlev


Vi udvider nu vores team med en dynamisk og engageret kollega, til at supportere vores Installation Project Managers og Supervisors i at drive installations projekter, og sikre KONE's fortsatte vækst og markedsledende position i Danmark.

Vi leder efter en Projektadministrator, der med placering i Herlev, vil komme til at arbejde tæt sammen med vores Installation Project Managers og Supervisorer i hele Danmark. Projektadministratoren understøtter Installation Project Manager og Installation Supervisorer ved at udføre projektstyringsopgaver, der ikke kræver beslutningstagning. Disse opgaver inkluderer bla. overvågning og vedligeholdelse af projektets økonomiske prognose, korrekt bogføring af faktiske forhold og overvågning af faktiske omkostninger der tilgår den enkelte installation. Jobbet indbefatter også generel back office support, i form af PO oprettelser, håndtering af claims, vedligeholdelse af arbejdplaner til udvalgte underentreprenører samt ad hoc opgaver.

For at trives og få succes i rollen, skal du være initiativrig og have evnen til at ”presse på” og tage ansvar for de opgaver der ligger inden for rollens arbejdsområde. Du skal have en metodisk og systematisk tilgang til dine opgaver, og det er vigtigt, at du som person er pålidelig og har en opmuntrende måde at komme i kontakt med andre på, da du vil have en bred vifte af kontaktflader. Vi tror på, at du er drevet af læring og ønsker at udvikle dig fremad.

Rollen kræver, at du har en struktureret tilgang og et godt administrativt overblik, i forhold til de projekter der arbejdes med, hvor du naturligt tager ansvar og ejerskab for dine arbejdsopgaver. Vi leder efter dig, der har en positiv holdning til at komme på arbejde, og som nyder at arbejde både selvstændigt og i teams. Endelig forstår du vigtigheden af ??detaljer i dit arbejde, samtidig med du har et godt helhedsbillede.

Vi forventer, at:
  • du har viden og færdigheder inden for ”finansielle tal" og projektbudgetter
  • du har en analytisk og løsningsorienteret tilgang til opgaverne
  • du trives i et miljø hvor der arbejdes efter faste processer og procedure
  • du behersker Microsoft Office-produkter
  • du har evnen til effektivt at præsentere forretningsinformation og svare på spørgsmål fra grupper af ledere, ingeniører, sælgere og andre interessenter
  • at du er god i engelsk i både tale og skrift, da rollen indebærer en del kommunikation på engelsk

Derudover er erfaring med SAP/ERP-systemer en klar fordel tidligere erhvervserfaring inden for lignende område en klar fordel.

Om ansøgningen
Udvælgelse kan finde sted løbende, og stillingen kan besættes inden den sidste ansøgningsdato 2020-12-07. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Delivery Operations Manager Steen Schackinger +45 22 70 31 62 eller Rekrutteringsspecialist Lena Sjö, +46 10-218 40 30.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

OM OS
KONEs mission er at gøre det let at bevæge sig rundt i et bymiljø. KONE er en af ??verdens førende virksomheder inden for elevator- og rulletrappeindustrien. Vi leverer elevatorer, rulletrapper, porte og automatiske døre samt løsninger til vedligeholdelse og modernisering, der giver merværdi i hele bygningens livscyklus. Vi hjælper folk med at bevæge sig sikkert og komfortabelt i højere og smartere bygninger. Hvad vi kalder People Flow. I 2019 solgte KONE 9,1 mia. Euro og havde ved årets udgang næsten 58.000 ansatte. KONEs B-aktier er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Læs mere på www.kone.com.

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.