Projektansættelse

2 årig projektansættelse med mulighed for fastansættelse som projektleder med bygherrekompetencer til Fælles Drift og Service - Ejendomsservice Fælles Drift og Service – Ejendomsservice i Odder Kommune søger en dygtig projektleder med bygherrekompetencer til renoverings, drift og vedligeholdelses opgaver af kommunens ejendomme i en 2 årig projektansættelse, med mulighed for fastansættelse.

Hvad får du
Odder Kommune igangsatte i 2018 en organisationsændring ved at etablere et ejendomscenter.
Ejendomscenteret varetager alle anlægs-, drift og vedligeholdelsesopgaver på kommunens bygningsmasse. Som en del af driften af ejendomscenteret, varetager teamet også kommunens stab af teknisk servicemedarbejdere.
Af arbejdsopgaver som udføres i dette team, kan nævnes: idé- og programoplæg, programmering af nybyggeri og ombygninger, bygherrerådgiveropgaver, sagsfremstillinger, skitsering, projektering, udbud, byggeledelse og fagtilsyn. Derudover varetager teamet alt strategisk arbejde omkring daglig drift af kommunens bygninger herunder energiledelse.
Du bliver en del af ejendomscenteret. Dine primære opgaver vil være projektledelse inden for anlæg, drift og vedligeholdelsesopgaver.
Du igangsætter og gennemfører anlæg, renoverings og vedligeholdelses opgaver/projekter på kommunens ejendomme, i tæt dialog med brugerne på de enkelte institutionerne.
Vi kan tilbyde dig et inspirerende og travlt miljø med humor, engagement og faglige udfordringer.
Du bliver en del af et velfungerende team med et inspirerende og godt fagligt miljø, hvor samarbejde og faglig sparring, er en selvfølge. Vi lægger vægt på at du er en god teamplayer, men også har stor selvstændighed i opgaveløsningen.

Dine primære opgaver:

 • Varetagelse af den kommunale ejendomsdrift, herunder drift og vedligehold
 • Varetagelse af anlægsopgaver inden for renoverings- og ombygningsprojekter, herunder økonomistyring.
 • Sammen med teamet ansvarlig for udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner med videre.
 • Benchmarking og analyseopgaver, der kan danne grundlag for porteføljestyring, planlægning og sagsfremstillinger
 • Servicering af det politiske niveau
Hvad søger vi

Du har en relevant videregående uddannelse som f.eks. bygningskonstruktør m.m.

Derudover søger vi, dig som har:

 • Erfaring med fra en lignende stilling eller synes det er interessant at arbejde i en politisk styret organisation
 • Evner og gerne erfaring som bygherrerådgiver
 • Evner og gerne erfaring med planlægning og gennemførelse af drifts og vedligeholdelsesopgaver, herunder varetagelse af udbuds- og udførelses processen som offentlig bygherre.
 • Kendskab til tilbudslovgivningen og byggelovgivningen
 • Er både samarbejdsorienteret og kan arbejde selvstændigt
 • Er kvalitetsbevidst og ønsker at aflevere et godt produkt til den rigtige pris
 • Har gode formuleringsevner både på skrift og i tale
 • Bruger af Revit eller AutoCad
Vi lægger lige så stor vægt på dine samarbejdsevner og indstilling, som på hvilken uddannelse du kommer med. Nyuddannede opfordres også til at søge stillingen. Du har en bred faglig indsigt om bygningers klimaskærm, energiforbrug, renovering og vedligehold samt indeklima. Du er dygtig til at designe innovative og velfungerende løsninger i samspillet mellem teknologi og adfærd og samtidig udarbejde politisk materiale, hvor du oplyser om projekternes tekniske, økonomiske og klimamæssige forhold.

Vi lægger vægt på, at du er omhyggelig, arbejder systematisk, er fleksibel og servicemindet, samt at du som person kan fungere sammen med det resterende team.

Om os

Fælles Drift og Service – Ejendomsservice er placeret på Odder Kommunes driftscenter. Vi er en arbejdsplads med en åben og uformel omgangstone, og du vil få dygtige og imødekommende kolleger. Du bliver en del af et team ejendomsservice og får 3 kompetente kolleger. Teamet er forankret i Fælles Drift og Service, som i alt består af 85 medarbejdere fordelt på 5 funktionsområder. De 5 funktionsområder varetager ud over ejendomsdrift, vedligehold, drift og service af kommunens veje, grønne områder, samt aktiveringstilbud og færgedrift.

Mere viden

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer og vi har fleksibel arbejdstid. Ansættelsen sker efter gældende
overenskomst og med aflønning efter kvalifikationer og efter principperne i Ny Løn.
Du er velkommen til at kontakte funktionsleder for ejendomsservice Claus Colding, tlf: 2090 2027, mail: claus.colding@odder.dk, eller projektleder Kristina Andersen, tlf: 2090 5340, mail: kristina.andersen@odder.dk, hvis du vil vide mere om jobbet.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Projektansættelse

Fælles Drift og Service

Odder
2 årig projektansættelse med mulighed for fastansættelse som projektleder med bygherrekompetencer til Fælles Drift og Service - Ejendomsservice Fælles Drift og Service Ejendomsservice i Odder Kommune søger en dygtig projektleder med bygherrekompeten...
Indrykket:9. februar 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Projektansættelse

Fælles Drift og Service

Odder
2 årig projektansættelse med mulighed for fastansættelse som projektleder med bygherrekompetencer til Fælles Drift og Service - Ejendomsservice Fælles Drift og Service Ejendomsservice i Odder Kommune søger en dygtig projektleder med bygherrekompeten...
Indrykket:9. februar 2021