Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektansat hjælpelærer til efteruddannelseskursus i Digital Design og Data

IT Universitetet søger en projektansat hjælpelærer til ansættelse pr. 16 april 2018 til udvalgte undervisningsopgaver i et 6 ugers efteruddannelsesforløb, IT STAR, for ledige cand.it’ere fra 16. april til 25. maj 2018.

Arbejdsopgaver

Kursisterne på IT STAR kommer typisk med en cand.it-profil, der er frontend-, design- og kommunikationsorienteret og er stærke indenfor kvalitative metoder og brugerforståelse. Kurset skal styrke deres kvantitative kompetencer og dataforståelse i forhold til at kunne indgå relevant i udviklingsarbejde med data af forskellig slags.

Undervisningen kommer til at foregå i tæt samarbejde med 5-6 virksomheder, som stiller en række udfordringer i starten af kurset, relateret til databehandling. Deltagerne arbejder derefter i mindre grupper med at løse udfordringerne samtidig med at de modtager undervisning 6-10 timer om ugen inden for dataanalyse, datadrevet design, datadrevet test, datavisualisering, implementering og digital forretningsudvikling.

ITU søger en hjælpelærer til at bistå projektlederen og underviserne med afviklingen af kurset, både i form af praktiske opgaver og med vejledning af kursisterne i forbindelse med øvelser i anvendelse af diverse værktøjer til databehandling, som de introduceres for i undervisningen.

Stillingen er en projektstilling på 30 timer fordelt i dagtimerne i perioden fra 16. april til 25. maj. Arbejdet vil blive tilrettelagt i samarbejde med projektlederen.

Om dig

Du er i gang med en relevant akademisk uddannelse indenfor dataanalyse og datadrevet design og test, og du har lyst til at undervise i dit fag og understøtte andres læring. Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Har erfaring med vejledning og feedback indenfor IT-relaterede fagområder – gerne på universitetsniveau.
  • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner.
  • Har erfaring fra erhvervslivet og med at indarbejde kommercielle perspektiver i arbejdet.
Yderligere spørgsmål

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Institutleder Lone Malmborg (malmborg@itu.dk) eller projektleder for IT STAR Henriette Moos (henmoos@itu.dk, tlf. 41120141).

Ansøgningsprocedure

Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger.

Ansøgningsfristen er d. 20. februar 2018, og ansættelsessamtaler vil blive afholdt torsdag den 1. marts 2018.IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her