Projektansat hjælpelærer til efteruddannelseskursus i Digital Design og Data

IT Universitetet søger en projektansat hjælpelærer til ansættelse pr. 16 april 2018 til udvalgte undervisningsopgaver i et 6 ugers efteruddannelsesforløb, IT STAR, for ledige cand.it’ere fra 16. april til 25. maj 2018.

Arbejdsopgaver

Kursisterne på IT STAR kommer typisk med en cand.it-profil, der er frontend-, design- og kommunikationsorienteret og er stærke indenfor kvalitative metoder og brugerforståelse. Kurset skal styrke deres kvantitative kompetencer og dataforståelse i forhold til at kunne indgå relevant i udviklingsarbejde med data af forskellig slags.

Undervisningen kommer til at foregå i tæt samarbejde med 5-6 virksomheder, som stiller en række udfordringer i starten af kurset, relateret til databehandling. Deltagerne arbejder derefter i mindre grupper med at løse udfordringerne samtidig med at de modtager undervisning 6-10 timer om ugen inden for dataanalyse, datadrevet design, datadrevet test, datavisualisering, implementering og digital forretningsudvikling.

ITU søger en hjælpelærer til at bistå projektlederen og underviserne med afviklingen af kurset, både i form af praktiske opgaver og med vejledning af kursisterne i forbindelse med øvelser i anvendelse af diverse værktøjer til databehandling, som de introduceres for i undervisningen.

Stillingen er en projektstilling på 30 timer fordelt i dagtimerne i perioden fra 16. april til 25. maj. Arbejdet vil blive tilrettelagt i samarbejde med projektlederen.

Om dig

Du er i gang med en relevant akademisk uddannelse indenfor dataanalyse og datadrevet design og test, og du har lyst til at undervise i dit fag og understøtte andres læring. Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Har erfaring med vejledning og feedback indenfor IT-relaterede fagområder – gerne på universitetsniveau.
  • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner.
  • Har erfaring fra erhvervslivet og med at indarbejde kommercielle perspektiver i arbejdet.
Yderligere spørgsmål

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Institutleder Lone Malmborg (malmborg@itu.dk) eller projektleder for IT STAR Henriette Moos (henmoos@itu.dk, tlf. 41120141).

Ansøgningsprocedure

Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger.

Ansøgningsfristen er d. 20. februar 2018, og ansættelsessamtaler vil blive afholdt torsdag den 1. marts 2018.IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Lærer til modtagelsesklasse til Skolen på Strandboulevarden (barselsvikariat)

Skolen på Strandboulevarden

Vil du arbejde på en nyrenoveret, ung skole på Østerbro? Vi er en skole, der i sommeren 2017 er flyttet i helt nyerenoverede bygninger i det tidligere Danmarks Designskole på Strandboulevarden. Skolen får snart en skoleidrætshal og et stort udendørs...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Lærer til Langelinieskolens mellemtrin (barselsvikariat)

Langelinieskolen

København
Vil du være med til at styrke og videreudvikle skolens mellemtrin sammen med de andre dygtige personaler vi har? En af vores lærere har søgt barselsorlov, og derfor søger Langelinieskolen en barselsvikar, der kan undervise i matematik, idræt og hist...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Matematiklærer til 1. årgang på Ellebjerg Skole

Ellebjerg Skole

København
Vil du være lærer på en ambitiøs og uhøjtidelig skole med gode resultater, en skole hvor du virkelig kan gøre en forskel? Om os Ellebjerg Skole ligger i hjertet af det gamle Sydhavnen, og vores elever afspejler Sydhavnens dejlige mangfoldighed. Vi h...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Lærer til Nørre Fælled Skole (deltidsvikariat)

Nørre Fælled Skole

Kunne du tænke dig at undervise i fysik kemi og biologi på 7. og 8. klassetrin? Så er dette et job for dig. En af vores lærere har fået et nyt job, så derfor er denne deltidsstilling blevet ledig. Undervisningen er placeret onsdage, torsdage og fred...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Lærer til folkeskolen på Sankt Annæ Gymnasium (barselsvikariat)

SAG Folkeskoleafdeling - Vikarer

Genopslag Brænder du for dine fag, og vil du høj faglighed, kollegialt samarbejde og udvikling? Er videndeling, samskabelse, nye teknologier, motivation og læring nøgleord for dit fremtidige job? Vil du arbejde på fuld tid på en bydækkende profilsko...