Projektassistent med administrativ flair

SSI Schäfer arbejder med alle faser i projektgennemførsel og softwareudvikling af fuldautomatiske og manuelle lager- og logistiksystemer til hele verden.

Jobbet:

Du skal arbejde i Hadsund, der er hovedkontor for Nord & Østeuropa og med reference til Projekt direktøren. Din primære opgave vil være at assistere projekt og software afdelingerne med såvel administrative og praktiske opgaver.

Jobbet vil især have fokus på:

  • Assistere projektledere i såvel projekt som software afdeling

  • Varetage daglig support i Microsoft AX (ERP systemet)

  • Assistere i intern og ekstern rapportering

Kvalifikationer:

Du besidder et stort servicegen og har erfaring fra et lignende job.

Du har

  • God erfaring med ERP systemer

  • God erfaring med projektøkonomi

  • Gerne kendskab til MS Navision eller MS AX

  • Kendskab til IPMA vil være en fordel men ikke et krav, da det kan indgå som en del af oplæringsprocessen.

Personlige egenskaber:

Det en forudsætning, at du er serviceminded, kan arbejde selvstændigt (men er teamplayer), er seriøs og har en god situationsfornemmelse. Det er vigtigt, at du fokuserer på kvalitet og arbejder struktureret.

SSI Schäfer er en international koncern og du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt. Det kræver at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Har du gode tyskkundskaber, er det en fordel men ikke et krav.

Der vil være rejseaktivitet i ml. 10 og 20 dage årligt.

SSI Schäfer:
SSI Schäfer er en solid international koncern og en af verdens absolut førende leverandører af kvalitets-lagersystemer. SSI Schäfer er repræsenteret i 70 lande, har mere end 9.500 ansatte og er leverandør af en lang række lagerløsninger - fra design af automatiske lagersystemer til implementering af reoler, mobilreoler, kraner, transportører og software. SSI Schäfer er kendt for kvalitet i alle led - fra produkter til service.

SSI Schäfers værdier er: Ambitiøs, kompetent og uhøjtidelig.

Du tilbydes:
Du får en udfordrende stilling i en international koncern med store faglige og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdspladsen er velfungerende, omgangstonen uformel og arbejdsklimaet er sundt. Der tilbydes en attraktiv gage, der modsvarer job og kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Ligeledes tilbydes løbende efteruddannelse.

Ansøgning:

ALLE henvendelser behandles med fuldt fortrolighed


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Projektmedarbejder til forskningsprojektet Airport City Futures (AirCIF)

Aalborg Universitet

Ved Institut for Arkitektur og Medieteknologi, Aalborg Universitet, er en 37-timers stilling som AC-fuldmægtig ledig til besættelse fra 15. maj 2018. Stillingen er tidsbegrænset til 31. januar 2021, evt. med mulighed for forlængelse. Projektmedarbej...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

AVEVA Denmark seeks a Senior Project Manager

AVEVA DENMARK A/S

AVEVA Denmark A S is part of the global AVEVA Group with headquarter in England. We develop and implement AVEVA ERM (AVEVA Enterprise Resource Management) to manage major projects aimed for the Plant (Engineering Contractors EPC s) and Shipbuilding ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018

3 medarbejdere søges til projekt for unge ledige i Frederikshavn

EUC NORD

EUC Nord og Frederikshavn Kommune har indgået samarbejdsaftale om at etablere forløb for unge uddannelseshjælpsmodtagere. Formålet er, at de unge bliver afklaret til ordinær uddannelse. Under forløbet skal de unge afprøve forskellige brancher og fag...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018