Projektbioanalytiker, Klinisk ForskningsEnhed

Projektbioanalytiker søges til fast stilling på Hæmatologisk Afdeling R. Stillingen er på fuld tid og ønskes besat pr. 1. april 2018.

Vi søger en bioanalytiker med lyst til at arbejde med praktiske og administrative opgaver i relation til kliniske forskningsprojekter i Hæmatologisk Afdeling R. Hæmatologisk Afdeling R udreder og behandler alle former for blodsygdomme. Det kan dreje sig om såvel godartede, som ondartede sygdomme i blod, knoglemarv eller lymfesystem.
Du kan læse mere om afdelingen på her

Afdelingen har stor fokus på forskning, og på baggrund af øget forskningsaktivitet ønskes ansat en projektbioanalytiker.

Som projektbioanalytiker i KFE vil du

  • samarbejde med afdelingens læger, sygeplejersker og øvrig personale for at sikre, at de kliniske protokoller lever op til såvel nationale som internationale love og retningslinjer
  • være ansvarlig for at indsamle blodprøver, samt håndtere og forsende disse efter fastlagte procedurer
  • være medansvarlig til at sikre kvaliteten af data, ved løbende at udvikle og optimere arbejdsgange og systemer i tæt samarbejde med personalet i afdelingen
  • være ansvarlig for en høj kvalitet i relation til laboratoriedelen i den hæmatologiske kliniske forskning

Funktionen som projektbioanalytiker handler i høj grad om selvstændig administrering, planlægning og prioritering af både praktiske og administrative opgaver. Du vil få indføring i arbejdet med hæmatologisk klinisk forskning og vil blive tilbudt deltagelse i relevante møder, kurser og konferencer. Du vil ligeledes få en grundig indføring i de laboratoriemæssige procedurer.

Vi søger en kollega, der er fleksibel, samarbejdsvillig og lærenem. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, er ansvars- og kvalitetsbevidst, og at du kan bevare ro og overblik, også når det går stærkt. Det vil være en fordel med flere års erfaring fra bioanalytikerfaget, klinisk forskning og hæmatologi. Erfaring med blodprøvetagning er et krav. Gode engelsk og IT-kundskaber er ligeledes et krav.

Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads i et yderst velfungerende tværfagligt forskningsteam, hvor du vil få gode muligheder for at sætte præg på og dermed udvikle arbejdsopgaver i KFE. Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø og gør meget ud af det sociale på arbejdspladsen.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende projektsygeplejerske Tia Vetterli Sjøgren, på 7846 5030/ mail: tiasjoeg@rm.dk.
 
Ansøgningen sendes via nedenstående link og bedes vedlagt CV, samtlige eksamensbeviser, udtalelser og andre relevante bilag.

Ansøgningsfrist søndag d. 25. februar 2018. Ansættelsessamtaler foregår onsdag d. 28. februar 2018 om formiddagen.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Bioanalytikere til Patologi, Regionshospitalet Viborg

Patologi

En fast stilling og et vikariat som bioanalytiker ved Hospitalsenhed Midt, Patologi, Regionshospitalet Viborg, er ledige til besættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale.Vikariatet er på et halvt år.Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Bioanalytikervikar ved Patologi, Regionshospitalet Randers

Patologi

Randers
Ved Patologi, Regionshospitalet Randers er et vikariat som bioanalytiker i cytologisklaboratorium ledigt til besættelse i perioden 1. april - 31. december 2018. Vikariatet er med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Vi forventer, at du er uddannet bi...