PROJEKTCHEF

Der får det overordnede ansvar for styringen af projektporteføljen

 

Virksomhedsbeskrivelse:
Ason A/S er et entreprenørfirma med en årlig omsætning på ca. 100 mio., der har primært fokus på byggeri til erhvervslivet og offentlige bygherrer. Virksomheden beskæftiger sig primært med total- og hovedentrepriser inden for nybyggeri og renovering af kontorer, laboratorier, institutioner og undervisningsbygninger på hele Sjælland. 

Virksomheden tilbyder tømrer- og snedkerarbejde som egenproduktion med en stab af veluddannede tømrere. De øvrige dele af entreprisen løses med en fast kreds af stabile og fleksible underentreprenører, der lever op til virksomhedens krav til samarbejde, kvalitet og professionalisme. 

Virksomheden er i rivende udvikling og har i dag 9 funktionærer og ca. 25 tømrersvende tilknyttet virksomheden.

Stillingsbeskrivelse:
Du kommer til at køre tæt parløb med virksomhedens to partnere, som sidder med hhv. tilbud, økonomi/salg og får en meget central funktion i denne nyoprettede stilling, hvor du får det overordnede ansvar for virksomhedens entrepriser. 

Din primære opgave bliver at lede og fordele arbejdet samt sørge for, at de forskellige projekter kører optimalt. 

Du kommer til at stå for ledelsen og motiveringen af 2 projektledere, 3 byggeledere og en stab på ca. 25 timelønnede tømrere. Du bliver således den virksomhedens projekt og byggeledere kommer til, når de har brug for et godt råd og/eller sparring på en sag, ligesom du deltager i møder eller tager over, hvis der er gået hårknude i en sag. 

Du forventes derfor at være meget tilgængelig både på telefonen, men også, når du med jævne mellemrum tager ud på byggepladserne, for lige at se, hvordan det går. 

Du deltager i byggemøder, hvis behovet er der og hjælper i det hele taget til på sagerne, når der er et behov. Du er meget erfaren med selv at starte en sag op og slipper den også gerne, så snart du har mulighed for at overdrage den til en af projektlederne.

Derudover står du for den løbende afholdelse af projekt- og budgetmøder med projektlederne og deltager gerne i større forhandlinger med underleverandører og bygherrer.

Du tilbydes:
En spændende og selvstændig stilling i en velkonsolideret virksomhed i god vækst, hvor man er meget åben for forslag til nye måder at gøre tingene på.

Egenskaber:
Som person er du resultatorienteret og handlekraftig med en god gennemslagskraft, der har sans for godt købmandskab. Du arbejder selvstændigt og målrettet og er god til at sikre, at både kvaliteten og økonomien holder.
Du er god til at lede og motivere medarbejderne og går i den forbindelse gerne forrest. Samtidig er du en god forhandler, der både er god til at kommunikere og besidder en god gennemslagskraft. 

Du er selvmotiverende og vant til selv at tage fat, og så forventes det, at du har meget styr på tingene både administrativt og fagligt.

 

Sprogkundskaber / IT:
Du er god til dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk. Det forventes, at du er vant til at arbejde med IT.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:21. marts 2018

Projektchef/byggeleder

PROFILPARTNERS ApS

Med min. 5-10 års erfaring med byggeledelse, gerne fra entreprenørbranchen Virksomhedsbeskrivelse: Wissenberg er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der varetager byggeopgaver inden for renovering, ombygning og nybyggeri. Virksomheden udfører rådgivni...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Projekterende Projektleder

PROFILPARTNERS ApS

Der kan projektere komplicerede ventilations- og klimaløsninger. Virksomhedsbeskrivelse: E. Klink er blandt de største og mest kompetente ventilationsentreprenører i Danmark. Som en del af Aarsleff og Wicotec-koncernen tilbyder E. Klink endvidere tv...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Project Manager

MICROSOFT DANMARK APS

Business Applications Domain Microsoft s Business Applications Domain helps customers maximize their investment in Microsoft Dynamics solutions and the full portfolio of Microsoft Products through accelerated adoption and productive use of technolog...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

PROJEKTLEDER

PROFILPARTNERS ApS

Med god og bred viden inden for projektstyring af teknikentrepriser Virksomhedsbeskrivelse: Klink er blandt de største og mest kompetente ventilationsentreprenører i Danmark. Som en del af Aarsleff og Wicotec-koncernen tilbyder E. Klink endvidere tv...