Projektchef

Projektchef søges til nyoprettet stilling
Jakobsen & Blindkilde A/S søger til en nyoprettet stilling en projektchef, som får det overordnede ansvar for at drive virksomhedens afdeling for hoved- og totalentrepriser bestående at direkte reference fra fire projektledere og en byggelederassistent. Det er forventningen, at der snarest ansættes yderligere to projektledere.

Dette er en unik mulighed for den rette kandidat for at få en helt central rolle i en velkonsolideret virksomhed med fortsat vækstpotentiale. Virksomheden har et godt renomme i branchen, hvilket bl.a. skyldes en høj grad af ordentlighed. Man behandler alle med respekt og ”gør, hvad man siger”!

Kompetent leder med både diplomatisk sans og pondus!
Den rette kandidat har solid projektledererfaring med hoved- og totalentrepriser i størrelsesordenen kr. 10-100 mio. og er fortrolig med samtlige faser i og områder af byggeprocessen. Du har måske allerede haft overordnet ledelse af en projektafdeling eller er klar til at tage det som det næste skridt i karrieren.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som bygningskonstruktør, ingeniør, eller måske har du en håndværkerbaggrund krydret med den rette projektledererfaring og naturlige lederegenskaber. Det væsentlige er, at du har styr på det faglige, herunder både økonomien og juraen involveret i større byggeprojekter.

Som person evner du at have det store overblik, samtidig med at du har styr på de små detaljer. Du sikrer med din vedholdende og handlingsorienterede natur, at tidsplaner, økonomi osv. overholdes. Du formår med din udadvendte natur og stærke kommunikative evner at skabe gode relationer til både dine kolleger, bygherrer, underentreprenører og andre samarbejdspartnere.

Central rolle i veldrevet, velkonsolideret virksomhed med familieånd!
Du får en central rolle i en veldrevet virksomhed med ca. 75 dedikerede kolleger, sunde værdier baseret på ordentlighed og en ambition om fortsat vækst. Du får muligheden for at lede en afdeling bestående af kompetente og motiverede projektledere.

Du har din daglige gang på kontoret i Aulum, men vil naturligvis være ude, hvor byggeriet sker, en del af tiden til byggemøder, opfølgninger osv.

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte Mercuri Urval, seniorkonsulent Palle Morthorst på tlf. 2496 1350. Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV. Referencenummer DK-04742.


Jakobsen & Blindkilde A/S er en ejerledet virksomhed, der udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører man større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S har kontor i Aulum og beskæftiger 75 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Man råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på gravemaskiner og dozer.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Projektleder til tværfunktionelle projekter

DEIF A/S

Brænder du for at lede projekter fra start til slut? Og motiveres du af tværgående samarbejde? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en projektleder til at drive tværfunktionelle projekter med det formål at optimere vores processer og forbedre ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Projektleder

Jakobsen & Blindkilde A/S

Viborg
Projektleder søges til nyoprettet stilling Jakobsen Blindkilde A S har travlt og søger derfor en projektleder til en nyoprettet stilling. Som projektleder er du overordnet ansvarlig for byggeprojekter fra start til slut. Din opgave er således at led...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Projektchefer til RÅHUS Construction, Sjælland/Aarhus

WolterJohannsen

Aarhus
Er du erfaren projektleder eller projektchef? Har du erfaring med store totalentrepriser med egenproduktion? Kan du håndtere projekter på op til 300 boliger? Så er du måske den person vi leder efter… Væksten fortsætter Råhus har gennem de senere år ...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Intern projektkoordinator

DANMATIC AUTOMATED BAKERY SYSTEMS A/S

Viborg
Er du en tekniskuddannet og erfaren INTERN PROJEKTKOORDINATOR er vi måske din næste arbejdsgiver Danmatic er en privatejet virksomhed, som beskæftiger sig med projektering, fremstilling, salg og service af procesanlæg til bageriindustrien Worldwide....
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:10. marts 2018

LEAN Projektleder

DEIF A/S

Viborg
Brænder du for at lede projekter fra start til slut? Og har du en baggrund inden for LEAN og kendskab til Six Sigma? Så er du måske vores nye projektleder, der skal lede LEAN projekter med det formål at optimere vores processer og forbedre vores sys...