Projektchef Kalkulation

Opgaven:
Hos HP Byg A/S søger vi en projektchef til vores salgs- og kalkulationsafdeling i Aalborg. Som Projektchef Kalkulation får du ansvaret for tilbudsprocessen fra start til slut: Du deltager i opsøgning og dialog om nye tilbudsmuligheder, og du sætter den overordnede strategi for tilbuddet og følger det tæt – fra første møde til afleveringen. Det er selvsagt altafgørende, at både processen og det færdige resultat lever op til bygherres forventninger.


Geografi:
Arbejdet sker med udgangspunkt fra Aalborg.

Dine opgaver vil være:

 • Ledelse af hele tilbudsforløbet
 • Deltagelse i kontraktforhandlinger med bygherrer/kunder efter behov
 • Indhente tilbud fra leverandører og underentreprenører
 • Sagsoverdragelse til Entrepriseleder, Projektleder og Projektchefer i form af forudsætninger, budget og materialevalg
 • Styre og koordinere holdet af fagkalkulatører, som arbejder på dine projekter
 • Samarbejde og koordinering med projektets interessenter: rådgivende ingeniører, arkitekter, underentreprenører, bygherrer og leverandører

Dine faglige og personlige kvalifikationer
Din baggrund kan f.eks. være bygningsingeniør eller -konstruktør. Vi forventer, at du har relevant erfaring med tilbudsafgivelse i forbindelse med hoved- og totalentrepriser.
Det er vigtigt, at du har både teoretiske, praktiske og beregningsmæssige færdigheder, som du har opnået gennem egne erfaringer på byggepladsen – så du er i stand til at gennemskue hele projektet, prioritere tiden og udarbejde et samlet, gennemarbejdet og overskueligt tilbud.
Du skal desuden være i stand til at styre eksterne interessenter og bidragsydere, så den overordnede tidsplan overholdes.
Vi forventer, at du er en erfaren bruger af Excel samt projektstyringssystemer. Vi forventer desuden, at du:

 • Er udadvendt og søger dialogen med kunder og samarbejdspartnere
 • Arbejder struktureret og målrettet
 • Er forhandlingsstærk og evner at indgå de nødvendige kompromisser
 • Er god til samarbejde og forstår at udvikle dig sammen med dine kolleger
 • Formår at motivere og få andre til at præstere
 • Har overskud og overblik
 • Er en god købmand med god økonomisk forståelse

Om HP Byg

Med rødder tilbage til 1953 og et bredt spænd af store og små byggeopgaver på referencelisten er HP Byg en veletableret og alsidig samarbejdspartner for den professionelle bygherre. Vi løfter både total,- hoved- og fagentrepriser, mens egenproduktionen omfatter beton og elementmontage samt murer, tømrer og snedker. Foruden hovedkontoret i Aalborg har vi i 2020 etableret et fast kontor i Ballerup.
I HP Byg har vi fokus på processen i den enkelte byggeopgave – så vi skaber det gode arbejdsmiljø og leverer byggeri i den rette kvalitet til den aftalte tid og økonomi.
Vores tre værdier – Respekt, Faglighed og Handlekraft – en vigtig del af fundamentet, fordi de er med til at understøtte vores position som en professionel samarbejdspartner, der arbejder for den høje kvalitet og de langvarige relationer. Samtidigt er HP Byg kendetegnet ved en stærk og stolt kultur.


Virksomheden tilbyder dig:
En virksomhed i udvikling, hvor der arbejdes struktureret med den enkelte medarbejders udviklingspotentiale. Du vil som medarbejder blive udfordret både på det faglige og det personlige plan.


Er du interesseret:
Hvis du har uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henning Christensen på tlf. 23 23 88 45
Alle henvendelser behandles fortroligt og vil blive behandlet løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.