Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektchef med ansvar for bygherreleverancer og tværgående entrepriser

Byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Odense går nu ind i en kritisk fase, hvor samspillet med driftsorganisationen på hospitalet bliver afgørende. Til at sikre dette søger vi en ny projektchef, som skal stå i spidsen for fire teknisk stærke teams med ansvar for bl.a. bygningsautomation, IT, medicoudstyr, logistik mv. Du får direkte reference til den ene af de to vicedirektører, og du får afgørende indflydelse på et af danmarkshistoriens største og vigtigste byggerier. Der er tale om en fast ansættelse i Region Syddanmark.

Samarbejde med driften, ledelse af ledere samt projekt- og porteføljestyring
Som projektchef får du ansvaret for at eksekvere din del af projektet. Det omfatter de klassiske projektstyringsopgaver, som knytter sig til et stort byggeri, herunder økonomi, udbudsprocesser, kontrahering og styring af leverandører mv. Du leder en organisation med fire teamledere og ni specialister samt en række nøglepersoner, der er tilknyttet fra driftsorganisationen. Du indgår i ledergruppen, hvor du bidrager til, at I optræder som en samlet enhed.

Ud over dette – og måske som den allervigtigste af dine opgaver – samarbejder du med hospitalets driftsorganisation; både den tekniske afdeling og de operative enheder. De leverancer, du er ansvarlig for, er ekstremt vigtige for hospitalets drift og opgaveløsning. At jeres samarbejde fungerer, er derfor afgørende for brugbare løsninger til læger og sygeplejersker – og dermed for patienterne.

Samarbejdsorienteret leder med nysgerrighed samt fokus på helheden
Denne stilling kræver en person, som først og fremmest er oprigtigt interesseret i at skabe værdi for de mennesker, der skal bruge hospitalet i dagligdagen. Du er nysgerrig og opsøgende i forhold til deres behov, og du formår at kommunikere på en måde, der skaber tryghed, fordi man føler sig hørt. Du har respekt for forskellige fagligheder – både dine egne medarbejderes tekniske kompetencer og hospitalspersonalets viden om de daglige processer. Du kan begå dig i et politisk system, hvor der er mange interessenter med mange forskellige behov, og du bidrager aktivt til fokus på helheden, også i din egen ledergruppe.

Hvis du opfylder disse krav, er vi åbne overfor forskellige baggrunde. Du kan have erfaring fra en driftsorganisation, hvor du har arbejdet med teknisk ledelse og projektstyring med brugerne i fokus. Du kan komme fra en stor leverandør af tekniske løsninger til den offentlige sektor, f.eks. automations- eller IT-brancherne, hvor du har erfaring med projekt- eller programledelse. Eller du kan komme fra byggebranchen, hvor du har erfaring med projektstyring og ledelse inden for tekniske områder. Vi forventer et relevant uddannelsesområde, f.eks. maskinmester, ingeniør eller lignende, og du har en god teknisk forståelse.

Vigtig funktion med stor mening
Her får du muligheden for at gøre en stor forskel på et område, som er højt prioriteret hos danskerne: Sundhed. Du får ansvaret for en stor, teknisk kompleksitet på et af de største byggerier i nyere tid i Danmark. Bygherren har organiseret sig med en meget stærk organisation, hvor man har egen tegnestue og specialistkompetencer inden for såvel teknik som projektmæssige styringsdiscipliner.

Der er tale om en fastansættelse, hvor du kan få mulighed for også at spille en vigtig rolle, efter projektet er afleveret.

Yderligere oplysninger 
Ansættelsessted er Nyt OUH med arbejdssted Glisholmvej 2A, 5260 Odense S. 

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Du er velkommen til at kontakte Carsten Lund på telefon +45 40 25 39 25 eller Eva Holm Mikkelsen på telefon + 45 21 80 00 86 for yderligere oplysninger om stillingen. 

Tiltrædelse er snarest muligt. Ansættelse i henhold til gældende overenskomst og nærmere aftale. 

Ansøgningsfristen er den 18/9-2020. Ansættelsessamtaler vil foregå umiddelbart efter. Vi læser ansøgninger løbende, og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt.

NYT OUH er Region Syddanmarks nye universitetshospital i Odense, som bliver et topmoderne universitetshospital på internationalt niveau. Projektet forventes at stå færdigt i slutningen af 2022, og du kan læse mere på: www.nytouh.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.