Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektchef søges til Entreprenørfirmaet Otto Chrestensen A/S, Gram

Med reference til direktøren og som en del af ledelsen vil du styrke, videreudvikle og vedligeholde den udførende driftsorganisation samt sikre planlægning, gennemførsel, opfølgning på projekter. Derudover får du ansvar for indkøb, sikkerhed og kvalitetssikring på egne projekter. Virksomheden er geografisk beliggende i Gram ca. 15 km fra Ribe og har projekter i Syd- og Sønderjylland. 
 
Om jobbet: 
Foruden kalkulation og tilbudsberegning vil du stå for at koordinere, planlægge og følge op på forskellige projekter, store som små, inden for kloakering, byggemodning, trafiksanering, belægning og naturgenoprettelse. Du vil blive ansvarlig for egne projekter, og i tæt samarbejde med entrepriseledere og formænd sikres økonomi, tids- og ressourcefordelingen, ligesom udførelsen sker på en effektiv og sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde. Herunder vil der være synlig opfølgning på de igangværende projekter. 
 
Jobbet indeholder endvidere: 
  • Tilbudsberegning / kalkulation 
  • Strukturering af byggepladsen, herunder planlægning, gennemførelse og opfølgning 
  • Koordinering mellem forskellige faggrupper, samarbejdspartnere, underentreprenører og kunder 
  • Deltagelse i rådgivnings-, licitations-, kunde- og byggemøder  
  • Varetagelse af projektledelsen på udvalgte projekter 

 

Om dig: 
Du har måske en håndværksmæssig baggrund som struktør, har læst videre til anlægs- eller bygningskonstruktør, ingeniør, kloakmester eller lignende – gerne med kendskab til kloakering og jordarbejde. Alternativt har du anden relevant uddannelse og minimum 5 års praktisk erfaring fra lignende stilling. Du har økonomiforståelse og kvalitetssans. Du er vant til at bruge Office-pakken, og har du kendskab til Sigma eller andet kalkulationsprogram, vil det være en fordel. Du har kørekort B. 
 
Derudover forventer vi, at du:  
  • Tager ejerskab for dine projekter og følger dem igennem alle faser frem til aflevering 
  • Formår at kommunikere respektfuldt både internt og eksternt, også selvom der er travlt 
  • Er ansvarsbevidst, ærlig, omhyggelig og grundig i udførelsen af arbejdet 
  • Er god til at koordinere mellem forskellige faggrupper 

 

Du er vant til at arbejde selvstændigt, og du sikrer opfølgning og færdiggørelse af projekter til rette tid. Du yder altid en engageret indsats og er god til at bevare overblikket, også når det går stærkt. Du trives i et uformelt arbejdsmiljø og har et godt humør og en fleksibel og positiv tilgang til dine opgaver. 
 
Ansøgning: 
Send din ansøgning, CV og relevante bilag via søg stillingen nedenfor. 
 
Vi indkalder løbende relevante kandidater, og opfordrer derfor interesserede kandidater til at søge snarest muligt. 
 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og har du spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte chefkonsulent Rikke Frølund-Bastrup på tlf.: 3085 1325. 
 
Om Otto Chrestensen A/S 
Otto Chrestensen A/S har mere end 50 års erfaring og har siden 1964 været en entreprenørforretning. I dag ledes forretningen af 4. generation og beskæftiger 40 medarbejdere. Otto Chrestensen A/S har stor erfaring inden for jord, kloak, belægning og naturgenoprettelse og udfører opgaver for både offentlige og private bygherrer, primært i Syd- og Sønderjylland.  
Der er en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone. Lønniveauet sættes i henhold til jobbet og dine faglige kvalifikationer, og der tilkommer pensionsordning og sundhedssikring. 
 
Læs mere om virksomheden her: http://www.ottochrestensen.dk 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her